Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με υλικοτεχνικό εξοπλισμό ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Νάουσας

Ο Ιούλιος έκλεισε με αναβαθμίσεις και νέες παραλαβές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Νάουσας από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014 - 2020 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την 3η Υ.ΠΕ, συνολικής αξίας 133.238€.

1.️️ Για το Ακτινολογικό Τμήμα

👉️️ ️Φορητό ακτινολογικό τροχήλατο μηχάνημα, προηγμένης τεχνολογίας, με οθόνη LCD που διαθέτει ψηφιακές ενδείξεις, ευέλικτο με μικρές διαστάσεις ώστε να παρέχει τη δυνατότητα ελιγμών ανάμεσα σε μικρούς χώρους με παιδιατρικές κλίνες.

👉️️ Σύστημα Μέτρησης Οστικής πυκνότητας τελευταίας τεχνολογίας ευρείας δέσμης τύπου βεντάλιας, με υψηλή ανάλυση ανιχνευτή (ceramic detector), με υψηλής συχνότητας παλμική γεννήτρια και εσωτερικό αυτόματο σύστημα βαθμονόμησης για υψηλή ακρίβεια στην λήψη δεδομένων.

👉️️ ️Φορητός Υπερηχοτομογράφος σύγχρονης τεχνολογίας συνοδευόμενος από 3 κεφαλές (2 linear μαστού, triplex, convex) και όλα τα εξαρτήματα για παιδοακτινολογική χρήση.

2. Για την Ορθοπεδική Κλινική

👉️️ Φορητός Υπερηχοτομογράφος εξειδικευμένος για μυοσκελετικό σύστημα, με κεφαλή linear υψίσυχνη και με σύχρονα συστήματα ηλεκτρονικής σάρωσης εικόνας Convex array.

3. Για το Αναισθησιολογικό τμήμα

👉 ️️ Βιντεολαρυγγοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, με φορητή οθόνη 3.5’’ που παρέχει εικόνα υψηλής ανάλυσης, δυνατότητα καταγραφής βίντεο και εικόνας σε εσωτερική μνήμη.

👉️️ Εύκαμπτο ρινοφαρυγγικό ενδοσκόπιο με πηγή ψυχρού φωτισμού με διπλή έξοδο, νέας ψηφιακής τεχνολογίας για τις ανάγκες χειρουργείων.

4. Για το Φυσικοθεραπευτήριο

👉 ️️ Εξειδικευμένος Υπέρηχος Φυσικοθεραπευτηρίου για όλες τις περιοχές θεραπείας με κρουστικά κύματα. Με ειδική κεφαλή για να καλύπτει τα επίπεδα ενέργειας σε όλες τις συχνότητες με τον καλύτερο τρόπο και Υλυψηλή ροή αέρα για την παραγωγή κρουστικών κυμάτων που μεταφέρονται ακτινικά (radial).








1 σχόλιο:

  1. Δουλεύει? αν ναι, ξέρει κάποιος να το χειρίζεται?
    δηλαδή αν το χρειαστεί ασθενής να έχει ελπίδες?
    ΤΡΟΜΕΡΟ, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ