Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατερίνη: Δείτε πότε επιτέλους τελειώνουν τα έργα στην Εθνική Οδό

Το τελευταίο καλοκαίρι ταλαιπωρίας φαίνεται πως θα είναι το φετινό για τους εκδρομείς οδικού τουρισμού που καταφθάνουν από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια στις παραλίες της Πιερίας.

Τα έργα στη Σήραγγα Κατερίνης, σύμφωνα και με την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2024 (πρώτο εξάμηνο του 2024) όπως διευκρίνισαν τα στελέχη της εταιρίας, κατά τη διάρκεια αυτοψίας στο εργοτάξιο της Σήραγγας Κατερίνης.

Εξάλλου, για το δεύτερο «καυτό μέτωπο» κυκλοφοριακής κίνησης, αυτό της γέφυρας στην περιοχή του Αιγινίου όπου έγινε ολική καθαίρεσή της στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και πρόκειται να κατασκευαστεί νέα, ο διευθυντής λειτουργίας της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», συγκοινωνιολόγος, Δημήτρης Μανδαλώζης και ο υπεύθυνος τεχνικών έργων, Λευτέρης Τεντολούρης, υπογράμμισαν πως αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το Μάρτιο του 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ