Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όχι, δεν βλέπω φως στον ορίζοντα!

Κataskopos speaking
H Βέροια είναι ένα αθλητικό σωματείο, όπως ακριβώς ένας σύγχρονος άνθρωπος που ζει μέσα στον καπιταλισμό. Όταν έχεις λεφτά, όλοι σε αγαπάνε, όλοι σε ποθούν, όλοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου, όλοι έρχονται να σε δούνε στο σπίτι σου. Όταν όμως τελειώσουν τα λεφτά, αρχίζει η γκρίνια και η μιζέρια. Όλοι σε ξεχνάνε, όλοι σε απαξιώνουν, όλοι σε λυπούνται. Τόσο απλά!

Τα τελευταία 40 χρόνια πέρασαν πρόεδροι που είτε τους συμπαθείς, είτε όχι, με τα σωστά και με τα λάθη τους, έριξαν πολύ χρήμα. Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί. Όταν εμείς βάζουμε 100 ευρώ από την τσέπη μας για ένα διαρκείας, κάποιοι βάζουν εκατομμύρια! Κάποιοι έχασαν τις περιουσίες τους και πέθαναν στην ψάθα. Καταλαβαίνω την οργή του κόσμου, αλλά με το ανάθεμα δεν πάμε πουθενά. Πρέπει να βρεθεί ένας μεγάλος οικονομικός παράγοντας να αγοράσει την ομάδα. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε και να ΄χαμε να πούμε.

Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω; Ο μέγιστος ο Βασίλης Τσαμήτρος, που σου έφερε παικταράδες όπως ο Τάσος Μητρόπουλος, ο Ολέγκ Προτάσοφ, ο Στέφαν Στόικα κ.α., ο Αρβανιτίδης που με τις αμφιλεγόμενες ενέργειές του (διαφωνούσα σε πολλά!), είχε καταφέρει να έχει τη Βέροια στα μεγάλα σαλόνια, ο Καρυπίδης που είχε βάλει πάνω από 3.000.000 ευρώ στην ομάδα (ήθελε να πάει στον Άρη, οκ, αλλά έφυγε με πολύ άσχημο τρόπο). Μην ξεχνάς σου έφερε κάποτε Αμπντούλ, Ραούλ Μπράβο, και σου έκανε προετοιμασία στην Ολλανδία (τώρα ούτε μέχρι το Σέλι δεν μπορούμε να πάμε) και η οικογένεια Μπίκα που έριξε ένα σκασμό λεφτά, πήρε 3 πρωταθλήματα και δεν την επέτρεψαν να ανέβει στη Super League. Είναι δικαίωμα της οικογένειας να αποχωρήσει από το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να τους προσάψω κάτι, επιθυμούν να απεμπλακούν και αυτό είναι απολύτως σεβαστό.

Η αλήθεια είναι μια... Εδώ και ένα χρόνο, δεν έχει βρεθεί επενδυτής να αγοράσει τη Βέροια. Και αυτό είναι το πιο στενάχωρο από όλα. Πλέον η «Βασίλισσα» δεν είναι ελκυστική! Αυτό με ανησυχεί πιο πολύ ακόμα και από τον υποβιβασμό.

Η Βέροια, εύκολα ή δύσκολα, τον δρόμο της θα τον βρει ξανά. Όπως κάνει στα 63 χρόνια της ένδοξης ιστορίας της. Το θέμα είναι ποιος θα ηγηθεί και πότε; Προς το παρόν, όχι, δεν βλέπω φως στον ορίζοντα!

6 σχόλια:

  1. Είχες καιρό να γράψεις,και αρχησες τις φιγούρες και τα λόγια του "ότι να ναι". Έβαλαν λεφτά λες, συγγνώμη,γιατί δε λες και πόσα έβγαλαν;γιατί δε αναφέρεις και τα σκάνδαλα του καθενός;όλοι όσοι ανέφερες θες να μας πεις ότι έφυγαν για ηθικούς λόγους;νομίζω ότι πρέπει και εσύ να υποβιβαστείς και μάλιστα χτες, αλήθεια τώρα,αυτά που γράφεις τα έχεις έτοιμα ή στα υπαγορεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ρε ξυπνιτζιδη αυτοι πήραν τη Βέροια και έβγαλαν λεφτά γιατί δεν πας και εσύ να αγοράσεις την ομάδα και να βγάλεις και εσύ πολλά λεφτά. Αντε με τον κάθε πυροβολημενος εδώ μεσα που το παίζει ξερολας.

      Διαγραφή
    2. Γιατί έχει κάτι αστροπελέκια σαν εσένα που η γνώση τους είναι μικρότερη και από το ύψος τους,εσύ σίγουρα είσαι σόι κάποιου και είπες να πεις μια μ@@@ια ότι κάτι είπες,πάντως να ξες κάτι, φιλικά στο λέω,αν τα πεις παραεξω αυτά και βραχείς,να ξες δε βρέχει..

      Διαγραφή
  2. και δε θα δεις ( δούμε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνεις λάθος: Η Βέροια ως ΠΑΕ ήταν σαν τον σύγχρονο άνθρωπο κ τον καπιταλισμό. Η Βέροια ως ερασιτεχνικο Αθλητικό σωματείο είναι ΜΗ κερδοσκοπικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Νομός τρεις πόλεις μία ομάδα και θα λυθούν πολλά από τα βασικά προβλήματα επιβίωσης, αν την πλαισιώσουν ειδικοί επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα.
    Αργείτε να το καταλάβετε αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ