Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παγώνη: «Ο κόσμος ξέχασε πως υπάρχει κορωνοϊός» -Τα συμπτώματα της υποπαραλλαγής Eris

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τους λόγους της έξαρσης των κρουσμάτων της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, ο κίνδυνος που συνιστά η υποπαραλλαγή «Eris» για τη δημόσια υγεία είναι χαμηλός, και η συζήτηση επικεντρώνεται στο τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο, οπότε και αναμένεται να φανούν οι συνέπειες των καλοκαιρινών διακοπών.

Παγώνη: Όταν κάποιος βγει θετικός, πρέπει να κάτσει 3 ημέρες στο σπίτι

H Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», εξήγησε πως τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα στην Κρήτη, καθώς ο κόσμος «ξέχασε» πως υπάρχει κορωνοϊός και δεν πρόσεχε τόσο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουμε εάν βγούμε θετικοί στον ιό.

«Όταν κάποιος βγει θετικός, πρέπει να προλάβουμε να μη μεταδίδουμε. Πρέπει να κάτσει 3 ημέρες στο σπίτι και όταν κυκλοφορεί να φοράει τη μάσκα. Υπάρχουν και οι μεγάλοι σε ηλικία οι οποίοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, και αυτοί οι άνθρωποι μετά μπαίνουν στο νοσοκομείο. Αυτό θέλουμε να αποφύγουμε», επισήμανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Τα συμπτώματα της νέας υποπαραλλαγής

Όπως εξήγησε, τα συμπτώματα της νέας παραλλαγής είναι ο πυρετός, ο πονόλαιμος, η καταρροή, η αδυναμία και η κόπωση, αλλά όχι σε τέτοια ένταση όπως στις προηγούμενες παραλλαγές.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός επιπλέον εμβολίου, η Ματίνα Παγώνη τόνισε πως οι επιτροπές μελετάνε για ένα πιο προχωρημένο εμβόλιο, το οποίο θα έρθει περίπου το φθινόπωρο.

«Πρέπει να τελειώσουν όλες οι φάσεις του εμβολίου. Από Οκτώβρη θα ενημερώσει η Επιτροπή Εμβολιασμού τον κόσμο. Έχουμε ακόμα αντισώματα από τους προηγούμενους εμβολιασμούς. Βοήθησαν πολύ τα αντι-ιικά φάρμακα, ειδικά αυτούς με υποκείμενα νοσήματα», κατέληξε η κ. Παγώνη.

Δείτε τι είπε η Ματίνα Παγώνη:

12 σχόλια:

  1. Φτάνει πια με την άσχετη. Εδώ κάηκε όλη η Ελλάδα και ασχολείστε ακόμη με τον κοροιδοιο... Για ψάξτε να δείτε πόσους καθάρισαν τα "εμβόλια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έψαξες και βρήκες πως τα εμβόλια ….θέρισαν κόσμο και κοσμάκη,ε;

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος δεν το ξέχασε, μάλλον εσείς το θυμηθήκατε τώρα που τελειώνει η τουριστική περίοδος για μας πρίξετε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματήστε όλοι οι ψεκασμένοι.
    Ρωτήστε τους διπλανούς σας αν έχασαν κάποιο από την αρρώστια και ξανασκεφτείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παππούδες μου 90+ ετών κόλλησαν 2 φορές, ανεμβολίαστοι. Ζουν και βασιλεύουν σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Οπότε τι μας λέτε.

      Διαγραφή
    2. Ψεκασμοί δεν είμαστε αφυπνισμενοι ήμαστε ξέρουμε που το πάνε όλο αυτό το βλέπουμε καθημερινά τίποτα δεν γίνεται για το καλό μας γιατί πολύ απλά δεν νοιάστηκαν ποτέ γι'αυτό όλοι είναι πολέμιοι του ελληνισμού και της ορθοδοξίας

      Διαγραφή
    3. Ψεκασμένοι είστε εσείς, σας ψέκασαν με το εμβόλιο τρείς και τέσσερις φορές και σας περιμένουν κι άλλες δόσεις.

      Διαγραφή
  4. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας θεωρεί τον κοβιτ μία απλή γρίπη και τίποτα περισσότερο και η επιστημον Παγώνη μας λέει της βλακείες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζαμπα μαλώνετε,ο ιός υπάρχει αλλά όπως της γριππης έτσι και αυτός χτυπά σοβαρά εξασθενημένους οργανισμούς,οποίος θέλει ανάλογα με το ιστορικό του ας το κάνει (εμβόλιο),το ότι οι αρχικές 12 μέρες απομόνωσης γίνανε 3 τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thelume 6 dosi
    San ta prezakia tha ginete psekia
    Me mia siringa sto xeri. Tsirka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω που εκανα 3 δοσεις κολλησα μονο μια φορα. Ειμαι καλα. Ουτε συμπτωματα δεν εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ