Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Κασσελάκης ήρθε στη Βέροια μαζί με τον Τσίπρα και έκλεψε τις εντυπώσεις

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που έχει γίνει viral και θέλει να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος;

Και επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Στέφανος Κασσελάκης, με βίντεο-ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Καιρός να αναγεννηθούμε. Καιρός ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και πάλι νικητής. Καιρός η σύγχρονη Αριστερά να γίνει πράξη», είναι μεταξύ άλλων το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είναι ο πέμπτος υποψήφιος στην κούρσα της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Ιούνιο.


Να θυμίσουμε πως ο κ. Κασσελάκης είχε έρθει πριν από δύο μήνες περίπου στη Βέροια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Ο 35χρονος εφοπλιστής βρισκόταν στο ίδιο αμάξι με τον πρώην πρωθυπουργό και με το που κατέβηκε αμέσως όλα τα βλέμματα είχαν πέσει επάνω του. Όμορφος, γοητευτικός και επικοινωνιακός ήρθε σε επαφή με όλο τον κόσμο, ενώ καθόταν ακριβώς δίπλα από τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλούσε στο εκλογικό κέντρο στην οδό Ελιάς.


Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για τον Στέφανο Κασσελάκη όταν ήρθε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο...


30 σχόλια:

  1. Εφοπλιστής με αριστερές ιδέες δεν ταιριάζει , διότι η μοιρασιά τα δικά μου και τα υπόλοιπα στον λαό και μάλιστα χωρίς φόρο ...λόγω επένδυσης μου ....καλά κρασιά καλόπαιδο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 18 Ιουνίου το 2023 ανέβηκε άρθρο με τίτλο

    ''Ποιος είναι αυτός ο κούκλος δίπλα στον Τσίπρα; Έπαθαν πλάκα οι Βεροιώτισσες''

    Ναί, όντως, έπαθαν πλάκα οι Βεροιώτισσες γιατί... δεν μας γνώρισε ΤΟΝ συντροφό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωρέ καϋμένε Σύριζα, έχει να πέσει γέλιο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε όχι και κούκλος, εμένα με είδατε? Μόνο με avatar δεν έχω πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1988 (δηλ. στα βόρεια προάστεια την ποιο ακριβή συνοικία της Αθήνας), στα 14 βρέθηκε μόνος του στην Αμερική ; ; ; από ανάγκη. Ήταν τυχερός όμως που ένα από τα παλαιότερα σχολεία των ΗΠΑ τού έδωσε πλήρη υποτροφία ; ; ; . Και αργότερα, πάλι τυχαία η υποτροφία Ανδρέα Δρακόπουλου ; ; ; του επέτρεψε να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια. Το 2009, Την περίοδο που ήταν φοιτητής, εργάστηκε τυχαία πάλι και εθελοντικά στο επιτελείο του τότε γερουσιαστή Τζο Μπάιντεν ; ; ; για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008. Εργάστηκε επίσης και στο think tank εξωτερικής πολιτικής «Center for Strategic and International Studies» στην Ουάσινγκτον ; ; ; στα 21 του, εν μέσω οικονομικής κρίσης, βρίσκει τυχαία δουλειά στην Goldman Sachs ; ; ; και είδε από κοντά τι είναι κεφάλαιο και πόση αλαζονεία φέρνει το χρήμα. Γι’ αυτό και άφησε αυτήν τη δουλειά και πήρε δάνειο με προσωπική εγγύηση ; ; ; και τρία χρόνια μετά τυχαία κατάφερε να μπει στην ποντοπόρο ναυτιλία δηλ. εφοπλιστής ; ; ;.
    Τι Τύχη αυτό το παιδί ;
    Εκεί που θα τραβήξει τόσα στην ξενιτιά δεν έπαιζε κανένα λαχείο στην Ελλάδα να σωθεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες , πες κι αλλα.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν μητσοτακισεις δεν την παλεύεις με τον Μητσοτάκη,ερμε Αλέκο που πήγες ξεβρακωτος στα αγγούρια; τώρα ο μπάρμπα Σαμ θα το παίζει διπορτο. Αυτός ο νέος συριζεος μου θυμίζει λίγο Εσθονία , Σουηδία, Φιλανδία,τέλος πάντων αυτών που άνευ αντιλογίας θα κάνουν τα χατίρια του υπερατλαντικου μπος.

      Διαγραφή
    3. Στον (Ανώνυμος29 Αυγούστου 2023 στις 4:52 μ.μ).
      Δεν τα λεω εγω αυτός τα λέει.
      Διάβασε τις δηλώσεις του.

      Διαγραφή
  6. Νομίζω ότι είπε ότι είναι γκέι δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Αν όμως είναι σίγουρα θα τον ψηφίσουν όλοι όσοι θέλουν οι γκει να έχουν δικαίωμα γάμου και υιοθεσίας παιδιών. Τον βλέπω πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω ρε κάτι παλικάρια που βγάζει η Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αστυνομία ήθελε να κάνει εξακρίβωση της ταυτότητάς μου. Δεν διαμαρτυρήθηκα. Το ήθελα κι εγώ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παρακμή και η συνακόλουθη φτώχια της κοινωνίας αντανακλά την ηθική παρακμή και την πνευματική φτώχια. Σε τέτοιες χαλαρές ηθικά κοινωνίες, όπως είναι σήμερα η ελληνική, ξεφυτρώνουν στο προσκήνιο άνθρωποι που θεωρούν τον ανήθικο τρόπο ζωής τους ως κάτι το φυσιολογικό.
    Τελικά, η "Νέα Εποχή" που μας οδηγούν είναι οπισθοδρόμηση προς στην Παλαιά Εποχή των Σοδόμων και Γομόρων, μακριά από την πίστη στον αληθινό Θεό και να κυριαρχούν το πάθος της ομοφυλοφιλίας και της ειδωλολατρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλεξανδρεια πήγε? η μόνο Βέροια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μας ενημερώσει ο Stefanos τι δουλειά έκανε ο δύσμοιρος πατέρας του τότε που χρεωκόπησε?Μηv είχε πλοία ?Μηπως τον έβαλε μπροστάρη κ συνέχισε ακάθεκτος στην Αμερικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιατί ένας επιτυχημένος, νέος επιχειρηματίας του εξωτερικού, με γλώσσες, σύγχρονες αντιλήψεις και -ως φαίνεται - στρωμένη επαγγελματική και προσωπική ζωή, θέλει να συνυπάρχει με τύπους σαν τον Καρανίκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως ουκρανία. Εκεί το Ζελένσκι, εδώ το Στέφανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ με τους προλαλησαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε μία πολιτική πλατφόρμα, που προκάλεσε αίσθηση. Αντικαθιστώντας την λέξη “Αριστερά” με την “Ανασυγκρότηση”, η πολιτική πλατφόρμα του κ. Κασσελάκη φέρει τον τίτλο ««ΣΥ.ΡΙΖ.ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ» και περιλαμβάνει «έμπρακτες προτάσεις για τη Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση της χώρας».)
    Όπως καταλάβατε σύντροφοι τέλος και επίσημα η αριστερά απο το ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι εδώ ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν αυτος ειναι αριστερος τοτε ο Κυριακος ειναι Τσε Γκεβαρα. Ολοι οι μεγαλυτεροι με στοιχειωδης πολιτικη πειρα και εμπειρια,ξερουν πολυ καλα οτι οι εκλογες κερδιζονται με την καταρτιση των ψηφοδελτιων. Ειναι φανερο δια γυμνου οφθαλμου οτι ο συγκεκριμενος ειναι < μπροστινος > του Αλεξη. Αλλωστε στο προσφατο ταξιδι < αναψυχης > στην Αμερικη εμενε στο σπιτι του. Αποτελει την εκδικηση του, απεναντη στο περιβαλλον χωρο και στην ιδια την Μαρια Αντουανετα των Γιαννιτσων.Μια εκδικηση για το < σκαψιμο του λακου σιγα σιγα > χρονια τωρα, με το γνωστο προσφατο αποτελεσμα των εκλογων, και την προσχεδιασμενη ηττα. Μια ηττα για να ανοιξει ο δρομος της διαδοχης. Ο Αλεξης ειναι εδω. Με το ταξιδι < αναψυχης > στην Αμερικη σιγουρα πολλα και κατι με καποιους ως φαινεται συμφωνηθηκε.Για οταν ερθει η ωρα. Το ξερει πολυ καλα το μονο που χρειαζεται ειναι λιγο υπομονη. Οπως ειπε καποτε και ο αειμνηστος πατερας του Κυριακου για το γνωστο θεμα τοτε,ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ. Γιαυτο λαος που ξεχνα το παρελθον του ειναι αναγκασμενος να το ξαναζησει. Ολα τα αλλα που λεγονται και γραφονται την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη για την υποψηφιοτητα αυτη ειναι προπετασμα καπνου για παραπλανηση και εσωτερικη καταναλωση. Οι υπογραφες στηριξεις απο τα μελη της Κ.Ε στον συγκεκριμενο υποψηφιο, μονο τυχαια δεν ειναι οτι ανηκουν στο λεγομενο < προεδρικο μπλοκ >. Η τροπη ομως και η αγρια ομορφια που πηρε η απλη μεχρι χθες διαδοχη του Αλεξη, φαινεται οτι αφορα τωρα πια και τα αλλα κομματα. Και κυριως την ΝΔ. Η αναφορα για πρωτη φορα εδω και μερες του Αδωνι, μαρτυρα την εντονη ανησυχια που επικρατει στους κολπους της. Ισως εκτος απο την διαδοχη του Αλεξη,ξεκινησαν και οι προκαταρκτικες εργασιες για τον Κυριακο απο τα γνωστα κεντρα εξουσιας. Βαζοντας του σε πρωτη φαση απεναντη του,ενα ατομο αυτοδημιουργητο μορφομενο με αριστη γνωση του οικονομικου και επαγγελματικου γιγνεσθαι. Και με καλυτερους ως φαινεται επικοινωνιολογους. Μα πανω απο ολα καλυτερες επαφες εκει που πρεπει,στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου. Διαφορες αναφορες -διαρροες σε Κυριακατικες εφημεριδες μονο τυχαια δεν ειναι. Αν συμβαινει κατι τετοιο,ειναι ευκολο καποιος να παρακολουθησει και να προβλεψει το αποτελεσμα. Το μονο που πρεπει να κανει ειναι να δει την πορεια και το τελος του πολιτικου του μεντορα και προτυπου ( ως ο ιδιος ειπε καποτε ο Κυριακος ) του Κωστα Σημιτη. Οι μερες που ερχονται θα εχουν πολυ ενδιαφερον .ΙΔΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά το αμερικανικό λόμπυ, κατάφερε αυτό που ήθελε χρόνια τώρα,δηλαδή κορώνα (Κούλης) δικά μας, γράμματα (Στέφανος) πάλι δικά μας πλέον είμαστε εξευρωπαϊσμενοι βλέπε Σουηδία, Φιλανδία, Εσθονία κτλ.για το καλό της πατρίδας μας φυσικάαααα.

      Διαγραφή
  17. Δάνειο 1.000.000 $ με προσωπική εγγύηση σημαίνει τον εξής διάλογο: (πρωί στη Τράπεζα) : Χαίρετε. -Καλημέρα σας. -Ήρθα για ένα δάνειο.- Μάλιστα, τι να σας κεράσουμε; -Ευχαριστώ, περιμένει ο άνδρας μου απέξω και βιάζομαι.-Ο.Κ. , τι ποσό θα θέλατε; -.1.000.000 ντόλαρς; Βρήκαμε ένα καράβι-ευκαιρία.-Έχετε κάποια εξασφάλιση ή υποθήκη; -Μα με προσωπική εγγύηση το θέλω. Αρκεί η προσωπικότητα μου. Νομίζω σας τηλεφώνησαν οι κατάλληλοι άνθρωποι το πρωί. Ποιες εγγυήσεις;-Α, ναι, βεβαίως, συγγνώμη. Υπογράψτε εδώ και περάστε από το Ταμείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψηλός, λεπτός, βουτυράτος ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιριπιμ τσιριμπομ.

      Διαγραφή
    2. Με μια αψηλή, τσιριμπίμ, τσιριμπόμ..., αλλά αυτός έχει σύντροφο στα 35 χρόνια ψηλό, λεπτό, βουτυράτο ........

      Διαγραφή
    3. Είστε θεοί, κλαίω από τα γέλια.

      Διαγραφή
  19. Τελικά καλά λένε πως οι καλύτεροι καπιταλιστές είναι οι προλετάριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος ,οι υποκρινομενοι τον προλετάριο,έχει μεγάλη διαφορά πολύ μεγάλη και όχι παραπλανητική π.χ. όπως ο Κούλης με τα Σκόπια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ