Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Μύκονος υποκλίθηκε στην μοναδική Vafita

Στιγμές απόλαυσης και χλιδής περνάει για ακόμη μια φορά στην λαμπερή Μύκονο, η Βεροιώτισσα Αθηνά Βαφείδου. Η διάσημη influencer, με τους 70.000 followers στο instragram, μετά τις επισκέψεις της στο εξωτερικό, αποφάσισε να επισκεφθεί το νησί των ανέμων και να κάνει μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της χώρας. 

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο σύζυγός της Άγγελος Αγγέλου, με το ζευγάρι να ζει την πολυτέλεια σ' όλο το μεγαλείο της. Πεντάστερα ξενοδοχεία, γκουρμέ φαγητό, ψώνια στους διάσημους οίκους μόδας και μπάνιο στις πρώτες ξαπλώστες της Ψαρρούς, η εκρηκτική Vafita για μια ακόμα φορά κλέβει τις εντυπώσεις και αφήνει τις Κυκλάδες να... υποκλιθούν μπροστά της!

13 σχόλια:

  1. Βεροιώτη από κάπου τα παίρνεις....δεν μπορεί...γιατί από όσο γνωρίζω είσαι ενημερωτικό σάιτ..δεν θα έπρεπε να μας ενημερώνεις για τη showbiz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Βαφιτα σοβαρά τώρα;ποιός την ξέρει δηλαδή και υποκλίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Μύκονο πήγε η Σαρα (Μπελα), η Μάρα (Ιωαννιδου) και τώρα και το κακό συναπάντημα!Άλλο κακό να μην την βρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η άχρηστη είδηση της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 64709 οι ακολουθοι.
    οχι παραπληροφορηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι 60000 αγορασμενοι.Να τα λέμε και αυτά Κάτι φίλες της της κάνουν like και σχόλια σε αυτά που ανεβάζει.Ινφλουενσερ από τα λιντλ..

      Διαγραφή
  6. Βεροιώτη καλά το πας......πριν δύο μέρες είχαμε Μπέλλα.....προχτές Ιωαννίδου.....σήμερα αυτή.....αύριο ποια έχει σειρά για προβολή στο άσυλο ανιάτων ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεβασμός και υποκλισμός στη Βαφίτα όπως λέει και η Λαίδη Άντζελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια Μπέλλα , μια Ιωανίνδου , μια Βαφείδου .....θα μας τρελάνεις , φτώχεια υπάρχει , φασουλάκια φρέσκα σήμερα 5,50 ευρώ , τι να ψωνίσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Μύκονος πήρε τηλέφωνο και ρωτάει ποια είναι αυτή?Η Μπελά ήταν Σταρ Ελλάς,η Ιωαννίδου ήταν στο gntm, αυτή είναι τοπικό βεροιωτικο προϊόν αγνώστων στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ το περίμενα τόσο πολύ, δεν είχα νέα της τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτι ξελιγωμενοι νεόπλουτοι ποσταρουν τα φαγητά τους και φοράνε ρούχα με τεράστια λογότυπα για να φαίνεται το brand για να δείξουν ότι είναι καποιοι. Το ινσταγκραμ είναι γεμάτο από κάτι τετοιους. Η χωριάτιλα στο μεγαλείο της. Το φόρεμα γκουτσι,το μυαλό κουκούτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ