Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

"Γαλάζια κρούση" σε Παλουκίδη για τον Δήμο Βέροιας

Εντείνονται οι διεργασίες στη ΝΔ για τον «εκλεκτό» που θα αναλάβει τα ηνία του ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου. Μόλις 21 ημέρες πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο, το παρασκήνιο είναι μεγάλο και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. 

Τελικά οι συζητήσεις με τον Παύλο Παυλίδη δεν καρποφόρησαν, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα Παλουκίδη να έχει δεχθεί πρόταση από τους "προύχοντες" του κόμματος για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στον Δήμο Βέροιας. 

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως η «κλεψύδρα» για το κυβερνών κόμμα αδειάζει και μετά το φιάσκο Χαλκίδη αναζητείται διακαώς ο... εκλεκτός!

10 σχόλια:

  1. Το τρένο έχει χαθεί.... Ας στήριξει Κορώνα για να έναντιωθει στην παράταξη του νυν δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είναι τόσο απαραίτητο και σημαντικό να υπάρχει κάποιο πρόσωπο καθαρά από ΝΔ;; Και μάλιστα τόσο πρόχειρα και απροετοίμαστα; Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον μέτριο Κώστα με πρόσωπα ιδέες προτάσεις ενέργειες και πιέσεις προς όλα τα επίπεδα για το καλό την πρόοδο το...ξεκόλλημα του Δήμου μας στο κάτω κάτω από το τέλμα και την μετριότητα τόσων χρόνων. Για μας, για το δήμο μας,την πόλη μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον καλό λόγο στο στόμα.

      Διαγραφή
    2. δεν μάθαμε στην Ελλάδα να συνεργαζόμαστε, μάθαμε να επιβάλουμε αυτό που θέλουμε, για αυτό δεν μπορούν να υποστηρίξουν κάποιον που η τοπική κοινωνία έχει επιλέξει άλλες δύο φορές για Δήμαρχο και για την τρίτη φορά τον έχει πλαισιώσει ήδη με 200 υποψήφιους.

      Διαγραφή
    3. Και αυτός δεν λεει αλλά... Τέλος πάντων!!

      Διαγραφή
  3. Πρόεδρε προύχοντα της ΝΔ Ημαθίας παραιτήσου τώρα και εσείς κύριοι βουλευτές θα την πληρώσετε αυτή την ξεφτίλα της ΝΔ Ημαθίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν έτρεχες πίσω από Χαλκίδη ήταν καλά σε φταίει ο πρόεδρος και οι βουλευτές τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι δεν κατεβαινει κουφοπουλος ζιωγας που ητανε και οι υποκινητες του χαλκιδη ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιον κορώνα αυτός 10 σκυλιά δεν μπόρεσε να μαζεψει από την Βέροια όταν ήταν υπεύθυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ