Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο πλουσιότερος λαός του κόσμου -«Ζαλίζει» το μέσο ετήσιο εισόδημα

Στοιχεία της Global Wealth Report σχετικά με τους πλουσιότερους λαούς του κόσμου δημοσίευσε σήμερα ο βελγικός Τύπος. Σύμφωνα με αυτά, οι Βέλγοι είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο με 228.594 ευρώ πλούτο κατά μέσο όρο.

Οι Βέλγοι είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο, με 228.594 ευρώ πλούτο κατά μέσο όρο, σύμφωνα με στοιχεία του Global Wealth Report, τα οποία δημοσιεύει σήμερα ο βελγικός Τύπος.

Ο μέσος πλούτος των Βέλγων ανέρχεται σε 228.594 ευρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Global Wealth Report, ο μέσος πλούτος των Βέλγων ανέρχεται σε 228.594 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί Βέλγοι ενήλικες έχουν περισσότερα από 228.594 ευρώ και οι άλλοι μισοί λιγότερα.

«Η πρώτη θέση μας επιτεύχθηκε με αξιοσημείωτο τρόπο», εξηγεί ο οικονομικός δημοσιογράφος Paul D'hoore στο VTM Nieuws. «Διότι στην πραγματικότητα δεν γίναμε πλουσιότεροι, αλλά λιγότερο φτωχοί. Το 2022 δεν ήταν μια καλή χρονιά. Τα χρηματιστήρια έπεσαν και τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν. Όλοι έγιναν λίγο φτωχότεροι».

Η Αυστραλία έρχεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης του Global Wealth Report, με μέσο πλούτο 226.310 ευρώ, ενώ το Χονγκ Κονγκ έρχεται στην τρίτη θέση με 185.118 ευρώ.

15 σχόλια:

  1. Να μην ξεχάσουμε πως στην δεύτερη θέση είναι οι Βλάχοι του Σελίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ΒΛΑΚΑΣ μπορεί να είσαι?

      Διαγραφή
    2. Άι χέσε μας , σοβαρευτείτε λίγο , ναι ρε όταν οι βλάχοι ήταν στα καλλίτερα σαλόνια στις Βρυξέλες , εσείς ακόμα σπρώχνανε τα βουβάλια στον κάμπο και μπράβο σας ....

      Διαγραφή
    3. Καλλίτερα τι είναι?

      Διαγραφή
    4. Υπερβάλεις και για τους βλάχους και για τους καμπισιους. Ο ιδιαίτερος, άλλης , ανώτερης ποιότητας και υφής πολιτισμός - κουλτουρα- νοοτροπια- τρόπος ζωής ήρθε από αλλού!

      Διαγραφή
    5. Να τον χέσω τον τρόπο ζωής "που ήρθε από αλλού" και άλλαξε την "ποιότητα ανώτερης και υφής πολιτισμός , κουλτούρα & νοοτροπία" στην Ελλάδα ! Νομίζω ότι έχουμε πολιτισμό δικός μας και μπορούμε να ζήσουμε ...........έξω τα ολοκληρωτικά συστήματα .

      Διαγραφή
    6. Λευτεριά στους Βλάχους
      Κάτω τα ποντιακά ανέκδοτα
      Ζητώ τα βλάχικα ανέκδοτα

      Διαγραφή
    7. Είσαι θεούλης 😂😂😂😂👍👍👍

      Διαγραφή
    8. Εχοντας τετοιο κοινωνικο επιπεδο καταλαβαινει κανεις γιατι οι πολιτικοι τυπου Μητσοτακη και τζακιων κοροιδευουν επι χρονια την "χωρα"....Οποιος δεν καταλαβε να ψαξει να βρει ποσα χρωσταει επι χρονια για να ζουν μερικοι ως υαινες - αρπακτικα.

      Διαγραφή
  2. Μην ξεχνάτε πως ζούνε με τα λεφτά μας, εφόσον είναι οι πρωτευουσιάνοι της ευρωπαϊκής Ένωσης. Τρώνε με χρυσά κουτάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς μια χώρα που έχει μόνο άνθρακα και ανθρακωρυχεία, χωρίς τίποτε άλλο σε πρωτογενή τομέα έγινε η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο λόγω της έδρας της ΕΕ, δηλ αέρας κοπανιστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό δεν είναι το ετήσιο εισόδημα τους αλλά ο μέσος συνολικός πλούτος που έχουν, δλδ ακίνητα, καταθέσεις κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μοζαμβίκη, Κογκό, Αγκόλα και άλλες πρώην αφρικανικές αποικίες των Βελγων hate this post...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον θα τους μοίρασε τις βαλίτσες η Καϊλή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Bill Gates εχει προσωπική περιουσία 130 δις δολάρια.
    Εγώ έχω περιουσία 0 (μηδεν ) δολάρια

    Ο μέσος όρος περιουσίας των δύο μας ,είναι 65 δις δολαρια.

    Εγω συνεχιζω να ειμαι μπατιρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ