Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρηνεί όλη η Ελλάδα - Αυτός είναι ο αδικοχαμένος φίλαθλος της ΑΕΚ


Θλίψη επικρατεί στους κύκλους των φιλάθλων της ΑΕΚ και όχι μόνο για τον θάνατο του 29χρονου από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Απλοί φίλαθλοι από όλες τις ομάδες αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον Μιχάλη Κατσουρή, που μαχαιρώθηκε πολλές φορές στο μπράτσο πέριξ του γηπέδου OPAP Arena, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πρόκειται τον 29χρονο Μιχάλη, που ζούσε στην Ελευσίνα και είχε μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ. Φίλαθλοι του «Δικεφάλου» έσπευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου ανήρτησαν πανό στο σημείο της δολοφονίας, κεράκια που σχημάτιζαν το γράμμα «Μ», κασκόλ και λουλούδια για να τιμήσουν τον 29χρονου που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

Το χρονικό της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ

Ο 29χρονος Μιχάλης διακομίστηκε με το ιδιωτικό ασθενοφόρο που καλύπτει την OPAP Arena στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες και οι υπόλοιποι τραυματίες. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, τα χτυπήματα που είχε δεχθεί ήταν πολλά και σοβαρά, και λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος δέχθηκε αρκετά χτυπήματα από μαχαίρι, τα οποία ήταν σε σημεία που δεν άφησαν περισσότερα περιθώρια στους γιατρούς.

Στον «Ερυθρό Σταυρό» νοσηλεύονται 8 άτομα, πέντε Κροάτες και τρεις Έλληνες. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένας ανήλικος 17 ετών.

Οι προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις

Δεκάδες άτομα προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται κατά κύριο λόγο για οπαδούς της Ντιναμό, καθώς και χούλιγκαν του ΠΑΟ, που συμμετείχαν στα επεισόδια μαζί με τους Κροάτες, εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ. Από τις προσαγωγές που έγιναν, οι περισσότερες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για 82 Κροάτες, 1 Αυστριακό, 1 Βόσνιο, 1 Αλβανό, 1 Γερμανό και 1 Έλληνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πάνω από 100 οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό, παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων από την Κροατία ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην OPAP Arena, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα σε αυτοκινητοπομπή.

Η άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε τραγωδία

Στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Εκεί οι Κροάτες συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό «Πευκάκια», από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο μεταξύ, στο γήπεδο της ΑΕΚ είχε τελειώσει η προπόνηση των δύο ομάδων, η αποστολή της Ντιναμό μετέβη με αστυνομική συνοδεία στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ κλείδωσαν το γήπεδο, αλλά πολλοί φίλαθλοι κατέληξαν στις καφετέριες της περιοχής.

Οι οργανωμένοι της Ντιναμό έφθασαν γρήγορα έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23:00 επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ΑΕΚ. Ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν στις προσαγωγές εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

Πηγή

17 σχόλια:

  1. Tο υπουργείο προστασίας του πολίτη, καρατομησε τον διοικητή τροχαιας αυτοκινητοδρομων Άρτας και στα Γιάννενα.
    Για τη δολοφονία στον Περισσο της Αθήνας χτες βράδυ, φταίνε οι τροχονόμοι στην Ήπειρο.

    Μητσοτάκης, μέχρι να σβήσει ο ηλιος.
    Δεν μας αξίζει τίποτα καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πολλοί είναι για σφαλιάρες αλλά από που να αρχίσουμε.

      Διαγραφή
  2. Και τώρα?τι?
    Εκκένωση των γηπέδων?
    Εκκένωση τής Αθήνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήνυμα 112 εκκενώστε την Ελλάδα, δεν αξίζει να ζει κανείς στη χώρα αυτή με κυβέρνηση Μητσοτάκη και γενικά με οποιαδήποτε κυβέρνηση πέρασε από την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ,,, ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΡΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβόμενος απολύτως την ζωή ενός ανθρώπου που θα μπορούσε να είναι και παιδί μου , θέλω να ρωτήσω πέραν απο τις συμμορίες του ποδοσφαίρου. Τριάντα χρονών άνθρωπος, πήγε να παίξει ξύλο με κάποιους άλλους για το ποδόσφαιρο; Ο Αλκης μας, δεν πήγε για ξύλο. Απλά έκανε βόλτα με την παρέα του και τον σκότωσαν κάποιοι που ψάχνανε να κάνουν τσαμπουκά. Ήταν πιθανότητα ο τωρινός ως θύμα, να ήταν θύτης; Επαναλαμβάνω. Δεν ήταν δεκα πέντε χρονών. Τριάντα ήταν. Η σκέψη μου ισχύει εάν ήταν με τους μεν συνειδητά και δεν ηταν απλός περαστικός. Δυστυχώς οι δε, με το μυαλό πιθήκου, νίκησαν αφου σκότωσαν εναν απο τους εχθρούς. Πόσο νορμάλ είναι όλο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο νορμάλ είναι η Ελληνική αστυνομία να έχει αριθμούς πινακίδων αυτοκινήτων κροατών χούλιγκαν, από την αστυνομία της Κροατίας από τις 06.08 και σήμερα να υπάρχει νεκρός.

      Διαγραφή
    2. 8 Αυγούστου 2023 στις 9:04 μ.μ. Συμφωνώ απολύτως.

      Διαγραφή
    3. Πήγε να βρει εισιτήριο για τον αγώνα αν ήταν ραντεβού δεν θα είχε γυναικόπαιδα...ξυπνά λίγο....

      Διαγραφή
  6. Δε μσς φτάσανε οι δικοί μας ανεγκέφαλοι έχουμε και εισαγόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψηφιστε Μητσοτακη...αξιοι και στον θανατο οι ηγετες μας......ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ο αδικοχαμένος Μιχάλης 22 ή 29 χρονών ήταν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διάλογο σοκ, ενδεικτικό του τρόπου που αντιμετώπισαν στην ΕΛ.ΑΣ την έλευση των Κροατών χούλιγκαν, φέρνει στην δημοσιότητα το «Law & Order».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, χαμηλόβαθμος αστυνομικός, ο οποίος είχε οπτική επαφή με τους εισερχόμενους δολοφόνους του άτυχου 29χρονου το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικοινώνησε με ανώτερο του και του είπε χαρακτηριστικά, « Όταν φτάσουν εδώ, θα κάνουν την Αθήνα π…α», για να λάβει την απάντηση, «σιγά μην την κάνουν π…α, όλα τα ξέρετε εσείς».

    Λίγες ώρες αργότερα μετά το συγκεκριμένο διάλογο, ακολούθησε η φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον νεκρό Μιχάλη που ξεψύχησε στα 29 του μόλις χρόνια, από ακατάσχετη αιμορραγία, αποτέλεσμα τραυμάτων από μαχαίρι.
    Ενώ είχαν στοιχεία από την είσοδο στη χώρα αυτοί ήταν στο auto pilot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαζελες προδότες.. rip Mike παλικαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ