Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επί ποδός στο Βέρμιο οι Αστυνομικοί της Βέροιας


«Χρόνια πολλά από την Παναγία Σουμελά»
Αυξημένα ήταν για μια ακόμη χρονιά τα μέτρα ασφαλείας στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, στο πλαίσιο της μεγάλης εορτής του Δεκαπενταύγουστου. Χιλιάδες πιστών αλλά και επίσημοι από όλη την Ελλάδα, συνέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά, με αποκορύφωμα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου το πρωί, όπου εορτάστηκε με λαμπρότητα η Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Άνδρες και γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες επί ποδός, για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διαξαγωγή των λατρευτικών εκδηλώσεων.




Ανήμερα της Παναγίας λοιπόν, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας επέλεξε να ευχηθεί στους πολίτες και τους συναδέλφους Αστυνομικούς χρόνια πολλά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο και τους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές της Α.Δ. Ημαθίας, Ανδρέα Καλογερόπουλο και Βάιο Γούναρη.




7 σχόλια:

  1. Aν και Πόντιος,αυτή η τρύπα να ρίχνει το ποίμνιο τον οβολό του,ακριβώς στη βάση της εικόνας της Παναγίας, μου κάθεται στο λαιμό.

    Και μου θυμίζει τα λόγια Του,πριν 2010 χρόνια, όταν μπήκε στο Ναό..

    € Πάρτε τα αυτά από εδώ, μην κάνετε εμπορικό κατάστημα το σπίτι του Πατέρα μου €

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κούραση ήταν μεγάλη για τους εικονιζόμενους αστυνομικούς, άλλαξαν 2 φορές πουκάμισο λόγω του ιδρώτα και της κόπωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η ζήλια ήταν ψώρα θα κολούσε όλη η χώρα.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Ανώνυμος16 Αυγούστου 2023 στις 2:32 μ.μ.
      Είστε αμετάθετοι και είστε όλοι διαπλεκόμενοι και φοβάστε να κάνετε την δουλειά σας σωστά γιατί θα στεναχωρήσετε, τον κολλητό σας, τον συγγενή σας, τον γείτονα, τον γύφτο κτλ.

      Διαγραφή
  4. με εναν καφε στο χερι και μεσα στα αμαξια ηταν ολοι το απογευμα μολις φυγαν οι επισημοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλειδαμπαρωμένοι μέσα στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης με φουλ τα κλιματιστικά και τους καφέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ