Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βάπτισε τον γιο του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης


Και το όνομα αυτού Μάριος - Ιωακείμ - Λάζαρε, Κατερίνα και Θεοδώρα να σας ζήσει!


Ημέρα χαράς το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 για τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Λάζαρο Ασλανίδη, την σύζυγό του Κατερίνα Τσιόμπρα και την κόρη τους Θεοδώρα, καθώς βαπτίστηκε ο δευτερότοκος της οικογένειάς τους.


Η βάπτιση έγινε στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Πατρίδα και το μυστήριο τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Διονύσιος Συρόπουλος.

Ο μικρούλης απολαμβάνει τον ύπνο του στην αγκαλιά των νονών του

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν οι δύο καλοί φίλοι του αντιδημάρχου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος και ο Κώστας Αποστολίδης, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου της Πατρίδας, που χάρισαν στον μικρό το όνομα Μάριος - Ιωακείμ.

Ο Δήμαρχος Βέροιας με την σύζυγό του, αντιδημάρχους και συνεργάτες

Το παρών στη βάπτιση έδωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, οι αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Συρμούλα Τζήμα (και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος), Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων του δήμου Βέροιας, εκπρόσωποι της αντιπεριφέρειας Ημαθίας, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη, 
δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων, υπάλληλοι του Δημαρχείου και συνεργάτες του Δημάρχου, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, του επιχειρηματικού κόσμου κ.α.


Όλοι οι καλεσμένοι μετά το μυστήριο, απόλαυσαν γλυκά και αλμυρά εδέσματα αλλά και παγωτό, από τον πλούσιο μπουφέ και την καντίνα που υπήρχαν στο προαύλιο του Ιερού Ναού.

Οι γονείς επέλεξαν για τον σχεδιασμό και την εκτύπωση του προσκλητηρίου, το Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης»


Ο veriotis.gr εύχεται ολόψυχα στον Αντιδήμαρχο Λάζαρο Ασλανίδη, την σύζυγό του Κατερίνα και την Θεοδώρα, να τους ζήσει ο νεοφώτιστος Μάριος Ιωακείμ. Να είναι γερός και καλότυχος στη ζωή του και να τον καμαρώνουν σε κάθε του βήμα.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ