Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζει στον Φίλιππο ο Αποστολίδης

Ο έμπειρος combo guard Απόστολος Αποστολίδης συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας. Η περσινή ομάδα είναι ξεκάθαρο ότι άρεσε και γι’ αυτό συνεχίζει να στηρίζεται, με τον “Άπο” να γίνεται ο 6ος που συνεχίζει από το περσινό ρόστερ.

Η ανακοίνωσει αναφέρει:

«Ο Απόστολος Αποστολίδης αποτελεί την έκτη παραμονή αθλητή από το περσινό ρόστερ της ομάδας μας. Ο 32χρονος, ύψους 1.92 combo guard θα φοράει τα ερυθρόλευκα του Φιλίππου Βέροιας για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας με την εμπειρία του ένα ακόμα “όπλο” στη φαρέτρα των περιφερειακών του coach Κοθρά. 

Ο Απόστολος έχει πλούσια θητεία στις Εθνικές Κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε 

  • Κόροιβο Αμαλιάδας (Α1)
  • Αρκαδικό (Α2)
  • Ηρακλή (Β´ & A2)
  • Αναγέννηση Φλόγας (Β´)
  • Ερμή Λαγκαδά (Β´)
  • ΧΒΑ (Β´)

Την περασμένη σεζόν, ο έμπειρος shooter αναδείχθηκε 4ος σκόρερ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια και σκοράροντας συνολικά 171 πόντους

Άπο, η νέα χρονιά αναμένεται συναρπαστική, η ομάδα μας έχει υψηλές βλέψεις και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και παραγωγικός για να συμβάλλεις κι εσύ με τη μεγάλη εμπειρία σου στην επίτευξη του στόχου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ