Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έκλεισε την πόρτα» της Δομής Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος


Με ένα βίντεο αποχαιρέτησε προσωπικό, συνεργάτες και... τον Μπετόβεν


Τα καθήκοντά του ως Διοικητής της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας παρέδωσε σήμερα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο 35χρονος Οικονομολόγος - Λογιστής από την Καλαμπάκα τοποθετήθηκε Διοικητής στη Δομή το 2022 και πλέον αποχωρεί από την Βέροια και την θέση αυτή, καθώς διεκδικεί την θέση του Δημάρχου Μετεώρων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.


Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος αποχαιρέτισε την πόλη μας ευχαριστώντας τους συνεργάτες και το προσωπικό, δημοσιεύοντας στα social media ένα βίντεο από την Δομή της Αγίας Βαρβάρας, με πλάνα τόσο εν ώρα εργασίας όσο και πλάνα από drone που δείχνουν την υπέροχη τοποθεσία του στρατοπέδου όπου δημιουργήθηκε η Δομή. Μάλιστα στο τελευταίο πλάνο ο πρώην Διοικητής βγαίνει από την κεντρική πύλη με τον Μπετόβεν, έναν τετράποδο φίλο που έκανε στην Δομή, να τον ξεπροβοδίζει.

Δείτε το βίντεο (ή κάντε κλικ εδώ):



Το βίντεο συνοδεύει ένα ευχαριστήριο κείμενο:

«Σήμερα κλείνει για μένα ένας πολύ σημαντικός κύκλος της ζωής μου. Παραδίδω τη Διοίκηση της Δομής Φιλοξενίας/Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών Βέροιας, νιώθοντας απέραντη υπερηφάνεια για όσα πετύχαμε τα 3 χρόνια που πέρασαν.

Εκσυγχρονίσαμε τις υποδομές της Δομής, δημιουργήσαμε νέους χώρους άθλησης και αναψυχής, εξασφαλίσαμε εξαιρετικές συνθήκες φιλοξενίας των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων, δουλέψαμε πολύ για την ομαλή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και τελικά την προώθησή τους στις χώρες προορισμού τους.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό της Δομής που στάθηκε δίπλα μου. Είναι μια νέα, μεγάλη οικογένεια για μένα και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη, τους δημάρχους του ν. Ημαθίας, όλους τους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, τους τοπικούς βουλευτές, την τοπική Εκκλησία, τους εκπροσώπους φορέων για τη στήριξή τους σε όλη μας την προσπάθεια. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νυν και στην πρώην ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και κυρίως στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που μου εμπιστεύτηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας μου, μια τέτοια κρίσιμη και ευαίσθητη θέση. Ευχαριστώ για όλα και θα είστε πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου…»

8 σχόλια:

  1. Ήταν πράγματι πολύ συγκινητικές οι στιγμές, να φανταστείτε πως το μεσημέρι δεν μπόρεσα να φάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ είσαι ένας βλάκας και
    Μισός.όσο κόμπλεξ και αναισθησία να έχεις πάνω σου δεν βγαίνεις να γράψεις αυτές τις παπαριες.αν ήθελες λοιπόν να φας ας μην διάβαζες καθόλου την δήλωση του.αντι λοιπόν να βγεις και να πεις ενα μπράβο ότι ένα παιδί 35 χρόνων είχε μια τέτοια σημαντική θέση και διεκδικεί και θέση δημάρχου σε έναν τοσο τουριστικό δήμο
    Μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνεις και τον υποστηρίζεις, γιατί προφανώς έχεις προσωπική ή επαγγελματική σχέση, λύσε μας όμως 2 -3 απορίες προς ενημέρωση μας:
      1. Σε ποιόν διαγωνισμό και κυρίως με ποια κριτήρια ανέλαβε την συγκεκριμένη θέση;
      2. Άλλα άξια νεαρά παιδιά, κατά προτίμηση από την τοπική κοινωνία, για την κάλυψη με αξιοκρατικά κριτήρια της συγκεκριμένης θέσης δεν μπορούσαν να βρεθούν;
      3. Υπάρχει περίπτωση ο εν λόγω κύριος να έχει τίποτα φιλικές σχέσεις με μέλη της οικογένειας;
      Αυτές οι απορίες προς το παρόν.

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν να ξέρεις ότι αυτό το παιδί δεν το ξέρω ούτε το έχω δει ποτέ μου. Αλλά διαβάζοντας το αποχαιρετιστήριο του μου έρχεται ένα πράγμα στο μυαλό.ότι σε αυτό το παρατημένο πράγμα π λέγεται στρατόπεδο έγινε μια επένδυση ένα συμμάζεμα τέλος πάντων,αυτοί που ζούσαν εκεί μέσα επιτέλους έφυγαν για κάπου καλύτερα και το βασικό χώρις να έχει γίνει κανένα ευτράπελο. Για δωσε μας λοιπόν εσυ την απάντηση πως μπήκε σε αυτή τη θέση αυτός ο άνθρωπος; Όχι τπτ επειδή σε όλη τη φάση αυτό σε πείραξε μάλλον. Γιαυτο και δεν έφαγες ε;;; Άι τραβά από δω ρε. Εσυ ο τέλειος που όλα τα πας κατά νόμο.

      Διαγραφή
  3. Είχαμε μια σκασίλα και για τον ιδιο και για τους λαθρομετανάστες..... Και καλά από εμπόλεμες ζώνες.... Βεροιώτη, ξεμείνει από θέματα και ανεβάζεις ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να σχολιάσω την αναφορά του ανώνυμου που αναφέρεται, γιατί δεν πήραν κάποιο άτομο από την περιοχή στην δομή των προσφύγων. Αν τα παιδιά του δεν έχουν δουλειά γιατί δεν έστειλε τα δικά του; Τα παιδιά δεν πάνε σε δουλειές που δεν έχουν σπουδάσει, εδώ δεν πάνε στα χωράφια, που μπορεί να έχουν η γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν έναν άνθρωπο δεν τον γνωρίζεις δεν κάνεις τέτοια σχόλια..Γίναμε όλοι τώρα κριτές και κρίνουμε..
    Ο Άνθρωπος αυτός είναι με Α ο καλύτερος και πολύ καλά κάνει και βάζει για Δήμαρχος γιατί έχει όλα τα προσόντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ