Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έψαχναν για κρυμμένο θησαυρό στην Χαράδρα - Αποκαρδιωτικές εικόνες στον Ιερό Ναΐσκο του Προφήτη Ηλία

Μπροστά σε ένα απογοητευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι και πιστοί στη Χαράδρα Ημαθίας, όταν εισερχόμενοι στον Ιερό Ναΐσκο του Προφήτη Ηλία, είδαν τη ζημιά που είχε προκληθεί από αγνώστους.

Όπως αναφέρει ο κ. Νικόλαος Τρίγκας, διαχειριστής ομάδας του χωριού στο Facebook, τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/8), άγνωστοι προέβησαν σε παράνομη ανασκαφή στο δάπεδο του Ιερού Ναΐσκου του Προφήτη Ηλία. Πιθανότατα, έψαχναν για κάποιον κρυμμένο θησαυρό!

Ο κ. Τρίγκας μέσω της ενημέρωσής του, καλεί όσους πιθανώς να έχουν αντιληφθεί το οτιδήποτε, να ενημερώσουν το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, το οποίο διενεργεί προανάκριση, στα τηλέφωνα 100 και 2331440860.






4 σχόλια:

  1. Αλλού θα είναι ο θησαυρός παιδιά... Μέσα στις εκκλησίες μην τον ψάχνετε άλλος έχει το παγκαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αγχώνεσθε τους είδαν οι Άγιοι από τις εικόνες , θα πιασθούν και θα δώσουν λόγο , ακόμα υπάρχουν κρυμμένες λίρες Αγγλίας από το πόλεμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς τα βρήκαμε. Πάλι αργήσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oli exoune krimeno θυσαυρο mesa tous pou poli ευκολα mporis na ton bris alla prin prepi na πσαξις pou eine o diko sou θυσαυρος.
    siga siga to tiri θα το πλιρονουμε σε λιρες οχι ποντιακες αλλα βλαχικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ