Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απογοήτευση με τα γήπεδα της Βέροιας - «Θα λύσουμε οριστικά το πρόβλημα»

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται οι διαθέσιμοι αγωνιστικοί χώροι της Βέροιας. Βέροια, Ταγαροχώρι και Κουλούρα παρουσιάζουν εικόνες εγκατάληψης, ωστόσο μια σειρά ατυχών συγκυριών είναι αυτές που ευθύνονται και θέτουν εκτός λειτουργίας τα μηχανήματα συντήρησης.

Αυτή η εικόνα παρουσιάστηκε και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Ταγαροχώρι, αναγκάζοντάς την να αναζητήσει προσωρινή λύση σε γειτονικό γήπεδο. Έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές τόσο για την προσωρινή λύση, όσο και για την μόνιμη των «κυανέρυθρων» εγκαταστάσεων.

Η νέα διοίκηση δεν κρύβει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το αναδεικνύει, με επίσημη ανακοίνωση στις οποία δίνει εξηγήσεις.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Δεν πρόκειται να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας. Δυστυχώς η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων που παραλάβαμε σε όλα τα γήπεδα είναι τραγική. Οι μηχανολογικές βλάβες και των δύο μηχανημάτων που βρίσκονται στην κατοχή της ομάδας για αυτό το σκοπό καθιστούν την αποκατάσταση των γηπέδων μέχρι στιγμή αδύνατη.

Απευθυνθήκαμε σε πολλούς και με κάθε τρόπο προσπαθούμε να επιλύσουμε το θέμα αυτό γιατί αποτελεί πρωτεύων πρόβλημα για την ομάδα. Πιστεύουμε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα λίγων ημερών να επιλύσουμε οριστικά το θέμα».

11 σχόλια:

  1. Εμ. Δεν θέλατε τον Ζαφείρη. Ορίστε που πήγε το χόρτο. Τώρα ποιος θα το φάει; Εμείς, τέλος απο χόρτο. Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γίνει μια μεγάλη λαϊκή αγορά εκεί και το Γήπεδο να μεταφερθεί αλλού ποιό μεγάλο ποιό μοντέρνο ποιό σύγχρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν καλούν εμάς τους κτηνοτρόφους να φέρουμε τα γελάδια και τα κατσίκια και να συνεργαστούμε. Εμείς θα χορτάσουμε με φαγητό τα ζωντανά μας και θα φέρουμε το γήπεδο στα ίσα του, και να μείνουν ικανοποιημένοι και οι υπεύθυνοι του γηπέδου χωρίς έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και χωρίς έξοδα και θα αφήσουν και λίπασμα δωρεάν.
      Αμμμμ...πώς....!!

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά ο Ζαφείρης δεν μπόρεσε τελικά ούτε τα χόρτα να κόψει στο γήπεδο και του δώσατε την ομάδα και τα νερά να τα σώσει ;
    Μα είναι δυνατόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό ξαναψηφίστε τον για να τα κάνει τώρα όλα.

      Διαγραφή
    2. Στην Βέροια όλα είναι δυνατά....
      Όλοι..ένα τίποτα.
      Και όμως αυτοί μας διοικούν .

      Διαγραφή
  5. Στις 23 Αυγούστου 2023 στις 9:39 π.μ., ανάρτησα αυτό το κείμενο
    {Η "ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019" ,έκανε απολογισμό οικονομικό , έκλεισε τα βιβλία της , χρωστάει σε τρίτους , σε ποδοσφαιριστές , στον ΕΦΚΑ , στην εφορεία , στην ΔΕΥΑΒ και τέλος στον Δήμο Βέροιας (σύμφωνα με σύναψη σύμβαση) , θα έχουμε καμμιά απάντηση !} , σήμερα ερωτώ , έληξε η σύμβαση της ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 με τον Δήμο Βέροιας για την εκμετάλλευση του γηπέδου , υπάρχουν ποινικές ρήτρες ? ..........για αυτό έγινε ξέφραγο αμπέλι κλπ......., αναμένω σοβαρή απάντηση στον τύπο και από τις δύο μεριές , γιατί το στάδιο είναι δημοτικό δηλαδή ανήκει στους πολίτες κύριοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κυριος Νταβιωτης μπορει να μας απαντησει κι ελπιζω να το κανει. Εχετε απολυτο δικιο.

      Διαγραφή
  6. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ... ΚΟΨΟΥΝ... ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δημος γιατι να κουρεψει το.χορτο εφοσον παραχωρησε το γηπεδο στην ομαδα? Οτι να ναι λετε μονο για να πεταξετε προεκλογικη λασπη. Ευθυνη της διοικησης ειναι. Οφειλε να ενημερωθει πριν αναλαβει κι οχι να δημοσιευει φωτογραφιες εκθετοντας την ομαδα. Τοσα χρονια οι εκαστοτε διοικησεις αναλαμβαναν τα εξοδα. Με αυτη τη λογικη να αναλαβει ο δηκος βεροιας κι ολα τα γηπεδα στα χωρια τριγυρω. Αυτοι δημοτες δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ