Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιχτή συνέντευξη τύπου του Αγάπιου Αναστασιάδη για το μέλλον της Βέροιας

Τέλος στα σενάρια και τις ανησυχίες θέλει να βάλει ο νέος Πρόεδρος της Βέροιας, Αγάπιος Αναστασιάδης.

Με ανακοίνωση του, ο κ. Αναστασιάδης προανήγγειλε ανοιχτή συνέντευξη τύπου της ερχόμενη Παρασκευή (1/9), στην οποία θα απαντήσει ανοιχτά σε όλα τα ερωτηματικά του φίλαθλου κοινού της Βέροιας.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου στις 19:00 και σκοπός της είναι να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, ούτως ώστε η νέα διοίκηση να επικεντρωθεί απρόσκοπτα στο σχέδιο αναγέννησης της Βέροιας.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ομάδας ανταποκρινόμενη στις ανησυχίες και τα ερωτηματικά των φιλάθλων της ομάδας καλεί τα μέλη τους δημοσιογράφους της πόλης και τους φίλους της ομάδας την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ομάδας σε ανοιχτή συνέντευξη με θέμα την επίλυση των ερωτημάτων τους

Παρακαλεί επίσης θερμά άπαντες μετά την διενέργεια της συνέντευξης να αφήσουν την Διοίκηση, την ομάδα και τους ανθρώπους που νοιάζονται γι΄ αυτή να κάνουν απερίσπαστοί την δουλεία τους και να κρίνουν στο τέλος τα αποτελέσματα αυτής

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Αγάπιος Αναστασιάδης».

1 σχόλιο:

  1. Αγαπιός μπράβο είμαι μαζί σου είμαι όμως στην Κρήτη τώρα καλή αρχή ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ