Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγωνία και refresh τέλος - Καταφθάνουν τα sms στα κινητά των αναπληρωτών!


Πολλοί οι Ημαθιώτες που ετοιμάζουν βαλίτσα
Έπειτα από μια παρατεταμένη αγωνία των υποψηφίων, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, ατελείωτα refresh στη σελίδα του Υπουργείου (η οποία είχει «πέσει» για λίγη ώρα), σε ομάδες αναπληρωτών στο facebook και επιπλέον εκνευρισμό για την καθυστέρηση κατά μία ημέρα της ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα πρώτα sms στα κινητά των αναπληρωτών άρχισαν να καταφθάνουν λίγα λεπτά μετά τις 18:00.

Οι εκπαιδευτικοί που έλαβαν το πολυπόθητο sms για την Διεύθυνση τοποθέτησής τους, θα μπουν στη συνέχεια στη διαδικασία δήλωσης σχολείων, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για τον μακρινό ή κοντινό τόπο που τους «κλήρωσε», ψάχνοντας ταυτόχρονα και κάποιο κατάλυμα για να βγάλουν και αυτή τη σχολική χρονιά.

Κάποιοι τυχεροί συμπολίτες μας θα μείνουν στην Ημαθία, ενώ οι περισσότεροι θα κληθούν να κλείσουν εισιτήριο με ΚΤΕΛ, τρένο, αεροπλάνο ή πλοίο για να βρίσκονται σε λίγες ημέρες στην Διεύθυνση που τοποθετήθηκαν.

Καλή χρονιά και καλή τοποθέτηση σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ