Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γαλάζιοι... λοκατζήδες στον «Ισχυρό Δήμο» του Κώστα Παλουκίδη


Ανακοίνωσε το όνομα  του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας με την Νέα Δημοκρατία


Στην ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού του προχώρησε σήμερα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Κώστας Παλουκίδης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στο χρονικό της συμμετοχής του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Χαλκίδη μέχρι την υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου, ενώ ανακοίνωσε και το όνομα του συνδυασμού του, κάποιους στόχους της παράταξης καθώς και κάποια χαρακτηριστικά των υποψηφίων του, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα... «λοκατζήδες» και «κομάντο της ζωής».

«Ήμουν εν δυνάμει υποψήφιος με την παράταξη που κατέβαζε ο Μιχάλης Χαλκίδης, ο οποίος και αποσύρθηκε διαλύοντας τον συνδυασμό. Σεβόμενος τις διεργασίες της Νομαρχιακής της Ν.Δ. και μετά τις δηλώσεις των υποψηφίων που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο μετά την δήλωση του Παυλίδη, καταθέσαμε στις 12 Αυγούστου 2023 το ενδιαφέρον της υποψηφιότητάς μας και πλέον συμπληρώσαμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα καταθέσουμε στις 31 Αυγούστου.

Το όνομα της παράταξης είναι "Ισχυρός Δήμος" και είμαστε μια "γαλάζια" ομάδα όπως όλοι γνωρίζετε, μια φιλελεύθερη έκφραση του δήμου, εκπροσωπώντας το 41% της Νέας Δημοκρατίας και το ποσοστό των λοιπών δεξιόστροφων κομμάτων αλλά και όλων των τμημάτων του δήμου καθώς στον συνδυασμό μας έχουμε υποψηφίους από όλες τις παρατάξεις και όλα τα «χρώματα» της πολιτικής.

Είμαστε μια διαφορετική προσέγγιση, δυναμική στην επίλυση όλων των προβλημάτων της πόλης και των χωριών, έχουμε μια διαφορετική διάθεση, να κρατήσουμε τον κόσμο στην πόλη, να φέρουμε χρήματα σεβόμενοι την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και να αυξήσουμε τον μόνιμο πληθυσμό και τον τουρισμό της πόλη.

Είμαστε η παράταξη που λέει "ως εδώ". Οι ίδιοι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια, στις ίδιες θέσεις, χωρίς φαντασία.

Οι υποψήφιοί μας είναι "λοκατζήδες", "κομάντο της ζωής" καθώς αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν υπάρχει έλλειψη χρόνου, έχουμε γίνει σήμερα μια οικογένεια. Πάμε δυνατά, πάμε ισχυρός δήμος», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του.

25 σχόλια:

  1. Στον Χαλκίδη πεστα που πούλησε την γαλάζια παράταξη...αυτός και οι όμοιοι του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή διότι είναι ορατός ο κίνδυνος να παίξει τελικά το ρόλο του (χρήσιμου ...... ), ο οποίος θα βγάλει απο τη δύσκολη θέση τη ΝΔ αλλά θα εκτεθεί χωρίς καμία πιθανότητα ουσιαστικής παρουσίας.
    Νόμιζω ότι τελικά ο σημερινός Δήμαρχος κατάφερε έγκαιρα να κυριαρχήσει άνετα στη διαδικασία της εκλογής Δήμαρχου και οδεύει χωρίς αντίπαλο σε μια τυπική διαδικασία.
    Αυτό λέει η ρεαλιστική ματιά στα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Βραζιλία είπε θαπρεπε να κερδίσουμε την Γερμανία Και το σκορ είταν 7με 1 στο τέλος υπέρ της γερμανικής ομάδας. Θέλω να πω πώς τον λόγο τον έχει το εκλογικό σώμα. Ο κυρίαρχος λαός????

      Διαγραφή
    2. Τόσες passτες έφαγε ο κυρίαρχος λαός,για τον Κούλη ρε γαμωτο.

      Διαγραφή
  3. Γαλαζιοι Σπαρτιάτες κομάντος χωρις καμια απολυτως στηριξη απο την τοπικη οργανωση της ΝΔ αλλα ουτε φυσικα απο τα κεντρικα..... Σπαρτιατική στηριξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε αγωνία για τα ονόματα των υποψηφίων ή εκτός αν ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Χαλκίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός θα βάλει το όνομα του όταν κινδυνεύει να γίνει ρεζίλι για άλλη μια φορά.Τα πρωτοκλασάτα στελέχη την κάναν με ελαφρά πηδήματα και άφησαν αυτό το καλό παιδί να εκτεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, αλλά ας μην εκτεθεί.
      Με το ζόρι δεν εκτίθεται κανείς, άρα κάτι συμφώνησε.

      Διαγραφή
  6. Ο κ. Παλουκίδης δεν ήταν αυτός που μέχρι πριν δύο χρόνια συνεργάζονταν αρμονικά με την νυν διοίκηση του Δήμου ως αντιδήμαρχος μάλιστα προερχόμενος από την παράταξη της κ. Μπατσαρά? Δεν αποχώρησε επειδή διαφώνησε με την πολιτική της νυν δημοτικής αρχής, αλλά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τον Δήμαρχο, όταν αναφέρθηκε στο οικονομικό θαύμα(sic) της επταετίας στο δημοτικό συμβούλιο. Από όσα έκανε δηλαδή η επταετία(διωγμούς, βασανιστήρια, προδοσία της Κύπρου και άλλα ωραία, αυτός επέλεξε να αναφερθεί στο δήθεν οικονομικό θαύμα της επταετίας. Δεν ξεχνιένται αυτά και για αυτά θα κριθεί.Εκτιμώ ότι αν δεν υπήρχε ο εξαναγκασμός σε παραίτηση ακόμη θα συνεργάζονταν με την νυν δημοτική αρχή. Κέρδισε πάντως τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι. Δεν ταιριάζει με το κεντρώο προφίλ του Μητσοτάκη, για αυτό και μετά την αποτυχία στις εκλογές όλα δείχνουν ότι θα παραγκωνιστεί.

      Διαγραφή
    2. Αφού δεν τα έχεις σπουδάσει ούτε και γνωρίζεις από Οικονομικά πως αναφέρεσαι σε αυτά; Τα μεγέθη είναι καταγεγραμμένα και οποιαδήποτε σύγκριση με τα 405.000.000.000 € που χρωστά σήμερα η Ελλάδα είναι για κλάματα....

      Διαγραφή
  7. Κώστα τα έχεις μπερδέψει λίγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον ειδαμε τον σημερινο δημαρχο με την απραξια του οχτω χρονια.Εκτος απο την πολη της Βεροιας, που δεν εκανε τιποτα, δεν νομιζω να ξερει που βρισκονται τα χωρια του δημου του, δεν εκανε απολυτως τιποτα για αυτα.Αποδειχτηκε πολυ λιγος για τον δημο.Καιρος για νεο προσωπο για Δημαρχο Βεροιας, καιρος για Κωστα Παλουκιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις επιτυχίες της κεντρικής διοίκησης,τώρα θα έχουμε και στον δήμο μας φιλελεύθερη επιτελικοτητα,αρκεί να ακολουθήσει τα βήματα του ΜΕΓΑΛΟΥ αρχηγού και να μαυρίσει από την πολύ δουλειά,όσο για το ξύρισμα το θέμα είναι λυμένο.

      Διαγραφή
    2. Σοβαρέψου, τα χωριά μας με τον σημερινό Δήμαρχο είδαν δίκτυα Ύδρευσης και Αποχέτευσης που δεν είχαμε από την ίδρυση των χωριών μέχρι σήμερα. Είμασταν χωρίς ποιοτικό και με ελάχιστο νερό και με βόθρους. Αν δεν γνωρίζεις μην γράφεις διάβασε μόνο μήπως και ξεστραβωθείς.

      Διαγραφή
    3. Στα χωριά μας Απόστολο Παύλο.. αυτά τα έργα ήταν από την θητεία Νεστοροπουλου.. μελέτες και κονδύλια. Βέβαια τίς λακούβες τίς άφησαν ο Δήμος και η ΔΕΥΑΒ... και σπάμε τα αυτοκίνητα...
      Έτσι έχουν τα πράγματα φίλε...

      Διαγραφή
    4. στον (Ανώνυμος22 Αυγούστου 2023 στις 5:24 μ.μ.)
      Είπαμε σοβαρέψου, μελέτες πριν 20 χρόνια δεν είναι τίποτα σήμερα δεν είναι πραγματοποιήσιμες και κονδύλια που λες δηλ τα είχε εξασφαλίσει από τότε 20 χρόνια πριν ;
      Διαβάζεις τι λες ;
      Θέλεις δεν θέλεις ο Βοργιαζίδης τα έκανε όλα.

      Διαγραφή
  9. Αναρωτιέμαι οι προσωρινοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοί που ψιλοανακοίνωσε ο Χαλκίδης, το προηγούμενο διάστημα τι έκαναν? Ζητούσαν την στήριξη του κόσμου? Και τώρα με άλλο αρχηγό συμφωνούν όλοι? Δεν αλλάζει η φυσιογνωμία του ψηφοδέλτιου? Κάποιοι από άλλους χώρους θα παραμείνουν? Τους εκφράζει αυτή η υπερδεξιά στροφή? Τι άποψη έχει ο κινητικότατος πολιτικά αλλά αμίλητος στο δημοτικό συμβούλιο κ. Σουμελίδης Μιχάλης? Τι άποψη έχει ο συμπαθής κατά τα άλλα κ. Σοφιανίδης? Τι άποψη έχουν κάποιοι που για αλλού ξεκίνησαν και αλλού η πολιτική ζωή τους πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελπίζω,προσδοκώ και αναμένω να δω μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού το Ζιώγα,αυτόν τον γίγαντα της τοπικής αυτοδιοίκησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οτιδήποτε αρκεί να φύγει αυτή η κουστωδία. Ο ίδιος ο νυν δήμαρχος δεν είναι το πρόβλημα, τα βαρίδια που κληρονόμησε είναι και όλα τα καινούργια που δημιούργησε. Μια μεγαλειώδης ήττα του νυν ίσως φρονιμέψει τον μέλλοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΩΣΤΑΣ χάλασε τα σχέδια Βοργιατζιδη - Χαλκίδη και του κουμπάρου μπράβο παλουκιδη και θα είσαι Δήμαρχος χωρίς λαμόγια και μυαλοπολιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά φίλοι πόσοι θα είναι υποψήφιοι σε κάθε συνδυασμό ? .Ήδη ο συνδυασμός “Δράση με Γνώση” ξεπέρασε τους 200 ....ε ρε τι έχει να γίνει στην ψήφιση και στην καταμέτρηση......χαμός από ενστάσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ