Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλεξάνδρεια: Τους έκλεψαν 10.000€ γιατί πάτησε το link από το sms που του έστειλαν - Μια σύλληψη

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάιο του 2023, μεταφέρθηκε στον τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 9.960 ευρώ, προερχόμενο από εξαπάτηση ημεδαπού άνδρα, ο οποίος έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο γραπτό απατηλό μήνυμα (sms), δήθεν για την ενημέρωση των τραπεζικών του στοιχείων.

1 σχόλιο:

  1. Είτε είναι από το gov, winbank email viper για ενημέρωση στοιχείων θα διαγράφετε τα μυνήματα που σας στελνουν. Η οποιαδήποτε τράπεζα σε καμία περίπτωση δεν στέλνει μυνήματα σε κινητά για ενημερωση. Αν σας τύχει είναι απάτη ακόμη και τις Κυριακές. Οι άλλες απάτες που μου έτυχαν είναι iplone 13 και 14 από 50 ευρώ σε χορηγούμενη ιστοσελίδα στο Facebook αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από 2 ευρώ σετ εργαλείων μπαταρίας με έκπτωση 70% από την χορηγούμενη ιστοσελίδα tools4you ενώ σου στέλνει άλλα και όταν είναι να κάνεις αλλαγη σε μπλοκάρει από παντού, και αυτοκίνητα από Βουλγαρία μόνο με 200 ευρώ. Αυτές οι απάτες αν σας τύχουν σας αφαιρούνται ότι έχετε από τον λογαριασμό. Χορηγούμενες και διαφημιστικές ιστοσελίδες να τις αποφεύγετε τελείως. Και αν σας τύχει μύνημα για bitcoin είναι κι αυτό απατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ