Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παράταση ζωής για τη Βέροια - Εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του εξωτερικού

Με απογοητευτική συμμετοχή και νέα παράταση ολοκληρώθηκε η επαναληπτική ΓΣ της Βέροιας.

Το βράδυ της Δευτέρας, στον πολυχώρο «Σάλα» της Ελιάς, πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Βέροιας, η οποία στιγματίστηκε από επεισόδια εκτός του χώρου συνελεύσεως.

Η ΓΣ ξεκίνησε με τον Αχιλλέα Μπίκα να παίρνει τον λόγω, καλώντας τους παρευρισκόμενους να προτείνουν υποψήφια διοικητικά σχήματα, εφόσον δεν υπήρχαν υποψηφιότητες.

Ακολούθησε διάλογος με τα μέλη που παραβρέθηκαν, αντιπροτείνοντας πιθανές λύσεις και εκφράζοντας απορίες τις οποίες είτε ο Αχιλλέας Μπίκας, είτε τα μέλη μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

19 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον από εξωτερικό .....χαχαχα..εξωτερικό ο πρώην τερματοφύλακας της Βέροιας από το Μακροχώρι , ντου ρε ....λύκος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο με τους επιχειρηματιες του εξωτερικου καταντησε ανεκδοτο. Βρηκαν οι επιχειρηματιες του εξωτερικου τον επενδυτικο παραδεισο στη Βεροια ας πουμε. Εδω γελαμε. Διεθνες προποτζιδικο θα καταντησει η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άραβες με πετροδολαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεζίλια και ξεφτίλες όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτό θα έρθουν οι ινδοί ,οι πακιστανοί ... να δούνε πως πάνε οι δουλειές για να επενδήσουν ...Τι τυχεροί που είμαστε τελικά....πχιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας φτυνουν και νομιζουμε βρεχει. Ακου επενδυτες απο το εξωτερικο. Ο Λοπεζ ο παιχτης του κυριου απο το συμπαθεστατο αγγελοχωρι θα κανει τον παραγοντα στη Βεροια. Μας περνανε για εντελως στοκους δεν εξηγειται αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομικο εκπροσωπο δεν εχουν αυτοι οι επενδυτες να εμφανιστει χθες να αναλυσει την επενδυση που σκοπευει να κανει και να πει τον τροπο που θα διαχειριστει την πρωτη ομαδα αλλα και την ακαδημια; ο τροπος τους εγειρει ερωτηματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται τα ξέρει ο Ζαφείρης

      Διαγραφή
    2. Δε θα λες άγνωστες λέξεις. Ζορίζεται ο Ζαφείρης και ρωτάει δεξιά και αριστερά και σημειώνει και στο χαρτί. Ακου εκει "εγείρει".

      Διαγραφή
    3. Πιες κανεναν καφε στη μητροπολεως κι ασε τα σχολια αεργε

      Διαγραφή
  8. ...Ειναι και το αλλο ....αριβιστες....εγω σας το ειπα ...αλλα ...Ετσι παιζουν πολλοι τα ζαρια....Παπατζηδες γεμισε η χωρα ...οπου λαγους και θαθαθα κρατα μικρο καλαθι...αληθεια το μαλλι της μεσολαβησης τι ειναι .....θα ειπωθει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....kouuuufaleeees ti mas taizete re ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ερθουν και σε μας οι επενδυτες του εξωτεεικου βεριωτες στρωστε τα κοκκινα χαλια θα γινουμε ευρωΠεη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη Βέροια και στους μπουρτζοβλαχους δεν θα επενδύσει κανένας γιατί θα αποτύχει. Όσο υπάρχουν βλάχοι στη Βέροια αυτός ο τόπος θα πηγαίνει προς τα πίσω. Ούτε καν ομάδα ποδοσφαίρου αξίζει να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα χα..... καλό

      Διαγραφή
    2. Είσαι φίλε λάθος και ρατσιστής , σαν εσένα δεν θα πρέπει να υπάρχουν στην Βέροια ......φίλε διάβασε για τον Βασίλη Τσαμήτρο .....

      Διαγραφή
    3. Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!

      Διαγραφή
  12. Συζητώντας με τον Αχιλλέα Μπίκα και τους λοιπούς παραβρισκόμενους, ο παλαιός τερματοφύλακας της Βέροιας Βασίλης Αμανατίδης, ήταν ο μόνος που μίλησε για μία υποψηφιότητα για τη διοίκηση της νέας ομάδας. Αυτή η υποψηφιότητα, τόνισε πως περιλαμβάνει ανθρώπους από το εξωτερικό οι οποίοι ήδη έχουν μιλήσει μαζί του για την περίπτωση μιας μορφής επένδυσης στην ομάδα και δίπλα σε αυτό, είναι 12 άτομα μεταξύ των οποίων είπε πως υπάρχουν και 2 νομικοί, οι οποίοι γνωρίζουν το νομικό πλαίσιο.

    Προσπαθώντας να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες για να περάσει η Βέροια σε νέα χέρια, ο κύριος Αμανατίδης τόνισε πως αμέσως μετά την περασμένη συγκέντρωση (προχτές Δευτέρα 07/08), θα μιλήσει στους ανθρώπους που εκπροσωπεί για το τι έλαβε ως αντίδραση για αυτήν την περίπτωση, η οποία ήταν θετική.

    Η ομάδα και οι φίλαθλοί της, περιμένουν με αγωνία φυσικά για να δουν την εξέλιξη αυτής της προοπτικής με τον Βασίλη Αμανατίδη στο τιμόνι του αγωνιστικού και διοικητικού πλάνου και τους δικούς του ανθρώπους να βάζουν τα χρήματα που απαιτούνται. Όλα αυτά θα τα μάθουμε εντός ολίγων ημερών, εφόσον υπάρξουν τελέσφορες συζητήσεις και βγει κάποιο αποτέλεσμα, με σκοπό την άμεση ανάληψη της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και η Bayern München κάποτε είταν έτοιμη να διαλύσει
    Την πήραν κάποια άτομα και στην αρχή τους ειρονευοταν
    Δες τώρα που και ποια είναι η Bayern
    Το κλειδί είναι η πίστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ