Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στη Σκύδρα για τον 38χρονο Νικηφόρο: Άφησε την τελευταία του πνοή στο χωράφι

Σοκ στην περιοχή της Σκύδρας και στην Τ.Κ. Καλής με τον ξαφνικό χαμό του 38χρονου Νικηφόρου Χατζηλουλούδα, πατέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, περιμένοντας μάλιστα το δεύτερο παιδάκι του. Ο Φόρης ήταν γιος του πρ. νομαρχιακού συμβούλου Κώστα Χατζηλουλούδα, που υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Συγκοινωνιών, και “έφυγε” στα τέλη του 2021.

Τα μέλη της σελίδας «Αγρότες Πέλλας» τον αποχαιρέτισαν με μερικά συγκινητικά λόγια:

«Ήσουν νοικοκύρης, αγρότης με όνειρα και φιλοδοξίες, ο χάρος αποφάσισε να σε πάρει πολύ γρήγορα από κοντά μας και ειδικά από την οικογένεια σού πού σε είχε προστάτη!!! Μόλις στα 38 σού χρόνια και περιμένοντας το δεύτερο παιδί σού άφησες την τελευταία σού πνοή από ανακοπή καρδιάς δουλεύοντας πριν λίγη ώρα στα κτήματα σου… Οι Αγρότες Πέλλας, θα σε θυμόμαστε για πάντα… Καλό παράδεισο Φόρη».

3 σχόλια:

  1. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.Δυστυχως χάνονται νέοι άνθρωποι με όνειρα και φιλοδοξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιωνια του η μνημη.καλη αναπαυση στη ψυχη του και καλο κουραγιο στους δικους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι παλληκάρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ