Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στο τούνελ της Κατερίνης: Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο

Νεκρός ένας 20χρονος και ένας τραυματίας από την Πιερία ήταν ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί (Κυριακή 6 Αυγούστου) στις 7:30, στην ΠΑΘΕ

Όπως αναφέρει ο odelalis.gr, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 20χρονος κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα και 500 μέτρα περίπου πριν το τούνελ στο Βόρειο κόμβο, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα αλλοδαπού. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο τραυματισμός του συνοδηγού. 

Ο 20χρονος Φ.Δ. μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το τροχαίο ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

5 σχόλια:

  1. Ντροπή και αίσχος αυτό το τούνελ είναι κλειστό εδώ και 4 Χρόνια δεν μπορούν να το κάνουν; τα λεφτά από τα διόδια μια χαρά μας τα περνούν! Πρέπει να θρηνούμε θύματα από τη τεμπελιά και την βολεμενη θέση ορισμένων;; κρίμα στο παλικάρι καλό παράδεισο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή στον αυτοκίνητοδρομο Αιγαίου δεν μπορούν να αναβαθμίσουν τα τούνελ όπως λένε πιο γρήγορα .Η γέφυρα του Αλιάκμονα προς Αθήνα θα μείνει στις 2 λωρίδες? Θα πληρώνουμε και για να κάνουμε παρακάμψεις ? Ας δουν τι συνέβη και να τους επιβληθεί αυστηρό πρόστιμο για κολυσιεργεια των έργων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάλι έπρεπε κάποιος να πεθάνει για να γίνουν οι δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα θα το φτιάξετε το τούνελ ή θέλει και άλλους νεκρούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ