Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρητικές «μπαλωθιές» έριξε με την λύρα του ο Ζωιδάκης στην Πατρίδα: «Ήμουνα νιος και γέρασα»

Τελευταία βραδιά απόψε με Βελετσιώτου, Μαργιολά, Καραπαναγιωτίδη

Με κρητικο-λαϊκή βραδιά συνεχίστηκαν την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 στο γήπεδο της Πατρίδας, οι πενταήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευστάθιος Χωραφάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Σειρά είχε ο Νίκος Ζωϊδάκης, ο επίτιμος δημότης Πατρίδας, όπως τον έχει αποκαλέσει στο παρελθόν ο πρόεδρος του Ευστάθιου Χωραφά, Αντώνης Καγκελίδης, καθώς εκδηλώσεις Πατρίδας χωρίς βραδιά με Ζωϊδάκη δεν λέει πράμα!


«Ήμουνα νιος και γέρασα», σχολίασε ο πρόεδρος για τα πολλά συναπτά έτη που έρχεται ο Νίκος Ζωϊδάκης στην Πατρίδα, συμφώνησε και ο ίδιος ο τραγουδιστής δηλώνοντας πως χαίρεται που έρχεται σχεδόν κάθε χρόνο στην Πατρίδα και ευχαριστώντας τον Σύλλογο για την πρόσκληση και τον κόσμο που κάθε φορά ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για μια όμορφη βραδιά.


Το πρόγραμμα άνοιξε λαϊκά με τον Χρήστο Καρατζάκο και συνεχίστηκε κρητικά, με τον Νίκο Ζωϊδάκη να συνοδεύει με την λύρα του και τις μαντινάδες του το χορευτικό τμήμα επιδείξεων του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας.


Ακολούθησε κρητικο-λαϊκό γλέντι στην πίστα του γηπέδου, με τον κόσμο και κυρίως πολύ νεολαία να χορεύει μέχρι αργά.


Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει απόψε, με λαϊκή βραδιά με Φωτεινή Βελετσιώτου, Σαββέρια Μαργιολά και Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ