Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφια για την επιλογή στρατηγικών ανάπτυξης η Ημαθία

Ολοκληρώθηκε από την ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., η προετοιμασία και η υποβολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του φακέλου υποψηφιότητας για την Επιλογή Στρατηγικών Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (LEADER/CLLD) της νέας Προγραμματικής περιόδου 2023-2027.

Η περιοχή παρέμβασης παραμένει η ίδια με το τρέχον πρόγραμμα LEADER, περιλαμβάνοντας ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, εκτός των αστικών ιστών των τριών πόλεων (Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας). Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει παρεμβάσεις δημόσιων υποδομών μικρής κλίμακας, έργα κοινωνικού χαρακτήρα, ολοκληρωμένες δράσεις «έξυπνων χωριών – smart villages», καθώς και ενισχύσεις ιδιωτικών επενδύσεων σε διάφορους τομείς της τοπικής οικονομίας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός που υποβλήθηκε, σε όρους Δημόσιας Δαπάνης, ανέρχεται στα 5.304.000,00 ευρώ, ενώ η έγκριση του νέου Τοπικού προγράμματος αναμένεται εντός του φθινοπώρου, με προοπτική στις αρχές του 2024 η ΟΤΔ της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. να είναι σε θέση να προχωρήσει στις πρώτες προκηρύξεις προς τους ενδιαφερομένους.

2 σχόλια:

  1. Η στραβός είναι ο γυαλος, η στραβά; αρμενιζουμε.

    Τοσα πακέτα Ντελορ, τόσα laader,εκατομμύρια ευρώ, και όσοι από τη νεολαία της πόλης, δεν είναι θύματα μετανάστευσης, φτιάχνουν freddo espresso σε πολυάσχολους που κάθονται πρωινιατικα με τις ώρες στα πάμπολλα καφέ της πόλης.

    Και στραβός είναι ο γυαλος, και στραβά αρμενιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα χεστουμε στο ταληρο, έρχεται το αδωνηςpass και το σκρεκαςpass.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ