Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνω από 2.000.000€ για τη βελτίωση των δρόμων στον Δήμο Βέροιας

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με την κα Ντόρα Καϊσίδου, νόμιμη εκπρόσωπο της εταιρίας ΚΑΪΣΙΔΗΣ ΝΙΚ ΑΒΤΕ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Το έργο, προϋπολογισμού 2.192.000,00€, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Το φυσικό του αντικείμενο περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις που αφορούν σε:

Αποκατάσταση και βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην οδό Στρατού – Παυσανίου στην πόλη της Βέροιας.

Αποκατάσταση και βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλεια στο οδικό δίκτυο του οικισμού Μακροχωρίου.

Αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στον άξονα της επαρχιακής οδού Νάουσας – Βερμίου που συνδέει τον οικισμό του Κάτω Βερμίου με το Χ/Κ Σελίου.

Βελτίωση οδικής ασφάλειας σε σημεία του άξονα Άμμος – Μέση.

Βελτίωση οδικής ασφάλειας στον άξονα Π. Λυκογιάννη – Άγιος Γεώργιος.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν:

-Αντικατάσταση υφιστάμενης κυκλοφοριακής στρώσης με νέα ασφαλτική και αντιολισθηρή.

-Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.

-Διαμόρφωση πεζοδιαβάσεων.

-Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και συστημάτων απορρόφησης ενέργειας πρόσκρουσης.

«Οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας αποτελούν βασικό στόχο της δημοτικής αρχής. Οι παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει είναι απαραίτητες για την προσβασιμότητα για την αναβάθμιση του οδικού περιβάλλοντος σε επίπεδο ασφάλειας σε δρόμους με αυξημένη κίνηση μικρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων» τονίζει ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

18 σχόλια:

  1. 2 χρονια εχουμε φαει τα αμαξια μας, τωρα πριν τις εκλογες το θυμηθηκατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φτιάξετε από την αρχή της οδούς της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου,την Λάρνακας και την Φιλλιπουπολεως,γιατί οι ίνες και το αέριο γινανε μπαλώματα ,έσκασε όλη η άσφαλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, λένε σοφά οι φίλοι μας οι κινέζοι. Όταν βλέπεις δημοτικούς υπαλλήλους, δημόσιους υπαλλήλους και ειδικά εκπαιδευτικούς που είναι πρότυπα για τα παιδιά μας να πηγαίνουν στη δουλειά τους με ενδυμασίες και εικόνες που δεν αρμόζουν (βερμούδες, σαγιονάρες, τατουάζ, πίρσιγκ κτλ) πόσο σοβαρά να τους πάρεις; Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τατουάζ και τα πιρσινγκς σε ενόχλησαν ελληναρα

      Διαγραφή
  4. μια οδο διαβασα στην βεροια θα φτιαξετε… ολοι οι δρομοι στη βεροια ειναι χαλια κυριοι!!! αντε συμμορφωθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια λακούβα έξω από Αγία Βαρβάρα πότε θα γίνει;είναι πάνω σε στροφή και το χαλίκι πάει κι έρχεται στο όλο το οδόστρωμα.θα σπάσουμε κανένα αυτοκίνητο ή για να την αποφύγουμε θα εχουμε καμία σύγκρουση στο αντίθετο ρεύμα .τι θα γίνει τελικά και ποιος θα φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βιάζεσαι ρε συ; Περίμενε να γίνει η μελέτη. Τι έτσι αυθαίρετα;

      Διαγραφή
  6. Το διαβατο τον βάλατε στοπρογραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το 2013 έχουμε κάνει αίτηση για ενα κομμάτι στο Μαυροδενδρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σέλι και τα μάτια σας...2500 δημότες είμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3 χρονια θυμαμαι λακουβες, 1 χρονος πριν τις εκλογες δεν θα με κανει να ξεχασω, θα φας Χ στην καλπη δημαρχεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά οι δημοτικές εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε 2 χρόνια, μόνο έτσι υπάρχει κινητοποίηση... Ελπίζουμε να μην μείνουμε με τα χαλίκια την λάσπη και τις τρύπες πάλι , δεν έχουμε άλλα λεφτά για λάστιχα και αμορτισέρ Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσα πολλά για αυτούς τους δρόμους? Μα είναι δυνατόν; και μάλιστα προεκλογικα; και εκείνη η ανάπλαση στο 12ο τι ακριβώς εξυπηρετούν τα πεζοδρόμια τα συγκεκριμένα; μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει; μάλλον θα πίνουν καφέ τα παιδάκια στο ζαχαροπλαστειο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά μας πηγαίνοντας προς το σχολείο και φεύγοντας δεν χωράνε στο υπάρχον πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να κατεβαίνουν στο δρόμο. Αυτός είναι ο λόγος που ζητήσαμε απο το Δήμο να τα φαρδύνει.

      Διαγραφή
  12. Δεν υπάρχει σάλιο. βολευτείτε με αυτά η μεταναστεύετε σε χωρα με κράτος. κλάψα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωοοοοο ρε τσιπουρα που θα πίνουν,και φυσικα θα αλλάξουν και τα αυτοκίνητα τους,να τα λέμε,Αλί σε μας,ότι προλάβετε κύριοι και κυρίες.Καλη ψήφο πολίτες της Βέροιας να ψηφίσετε τον η την σωστό δήμαρχο,η ευθύνη δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ