Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οργιάζουν οι φήμες για αποχώρηση Χαλκίδη από την κούρσα για τον Δήμο Βέροιας

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Βέροιας, καθώς από χθες το βράδυ κυκλοφορούν φήμες και διάφορα σενάρια που θέλουν τον υποψήφιο δήμαρχο της Βέροιας Μιχάλη Χαλκίδη να κάνει πίσω και τελικά να μην είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου με τη στήριξη της ΝΔ για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής είχε αλλεπάλληλες συζητήσεις με στενούς του συνεργάτες και βρίσκεται μια «ανάσα» από τη δημοσιοποίηση της απόσυρσής του από την προεκλογική κούρσα - και μάλιστα με δριμεία ανακοίνωση.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε το κυβερνών κόμμα, ένα μήνα πριν από την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, μένει ουσιαστικά ακέφαλο στη διεκδίκηση του μεγαλύτερου Δήμου της Ημαθίας.

Εκτός κι αν βγει άλλος μπροστά! Κάποιος από τα ήδη ανακοινωμένα ονόματα του ψηφοδελτίου... Ίδωμεν.

16 σχόλια:

  1. Υπομονή γερός να είναι...σε τέσσερα χρόνια ας κατέβει στην Νάουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλό ήρθε τα έκανε χάλια μην πω τίποτα άλλο και την κάνει Έχει την ευθύνη που καταδίκασε τη Βέροια σε μια θητεία ακόμη Βοργιαζίδη. Αλλά τι τον νοιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
    ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα στηρίξει η ΝΔ τον Παύλο Παυλίδη και θα κερδίσει το δήμο Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο λουλούδι της πόλης μας! Θα προκόψουμε, ειδικά μ' αυτόν!

      Διαγραφή
  5. Ακούστηκε κάτι για γνωστό ζαχαροπλάστη της Πόλης,Νομίζω από τις πλέον σοβαρές υποψηφιότητες των τελευταίων ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οποίος ήταν πρώην υποψήφιος με Βοργιαζίδη; Πολύ σοβαρή υποψηφιότητα!

      Διαγραφή
  6. Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με όλη την ΝΔ να τον προλογίζει ;
    Αυτοί που ανακοινώθηκαν μαζί του πριν δυο μήνες τι λένε στον κόσμο της βεροιας, περιμένετε μέχρι της 15 Αυγούστου να δούμε αν θα κατέβουμε για να σας ζητήσουμε μετά ψήφο ;;; Ο ίδιος έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί άκουσε την στενή του ομάδα η οποία ομάδα το μόνο που την νοιάζει είναι να εκλεγούν οι ίδιοι και αρκετοί στην ομάδα του θέλουν να βγει ξανά ο Βοργιαζιδης και παίζουν σε διπλό ταμπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωστός δημοσιογράφος, πρώην εκπαιδευτικός, που τον στηρίζει τι έχει να πει τώρα ;;; Βασικά όποιον στηρίζει τον καίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αποτυχία του είναι σίγουρη.
    Πίστευε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσει στην πολιτική, ήταν μέσω της πρωτιάς στην Ημαθία του συντοπίτη του Βουλευτή.
    Αν έβγαινε Δήμαρχος θα τον έβγαζε πρώτο βουλευτή _ Υπουργό και αυτός μετά 4 χρόνια θα κατέβαινε μαζί του στην Αθήνα. Αλλά καλά λένε, (οταν σχεδιάζει ο Μιχάλης και ο Τάσος, οι ψηφοφόροι γελάνε). Είναι βέβαιο ότι κανείς δεν τον θέλει πια στα πόδια του.
    Λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπεύθυνη είναι η ΝΟΔΕ και τα στελέχη της αφού υπήρχε και η υποψηφιότητα άλλου από πλευράς κόμματος αλλά έκαναν ανελέητο πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαμω την ατυχία μου. Έβαλα στοίχημα ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητα του σε 12 μέρες. Ελπίζω να κερδίσω να κερδίσω το δεύτερο ότι θα αναλάβει τα ηνία ο Καραπαναγιωτιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι τρελό να μην υποστηρίζει ο κόσμος τον καλύτερο ύποψηφιο. Ανόητοι και άχρηστοι δεν καταλαβαίνετε τι ευκαιρία χάσατε να γίνει η Βέροια Λος Άντζελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ketelapongo- ketelapongo, patrino karnabali gia panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν με εκπλήσσει η μωρότητα και επιπολαιότητα από ανθρώπους δήθεν μορφωμένους. Από τον κομματικό μηχανισμό ξοδεύτηκαν χρήματα σε φιέστες, σε παρουσιάσεις υποψήφιων στα ξενοδοχεία και τώρα με το πάτημα ενός κουμπιού, τέρμα.
    Παρουσίασαν προκλητικά και το σύμβολο με το εμφανές 666, δείχνοντας ότι όχι μόνο πρόγραμμα δεν έχουν για τον τόπο, αλλά το όραμά τους ταυτίζεται με αυτό της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ