Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και επίσημα «εκτός κούρσας» ο Χαλκίδης - Αποσύρεται από υποψήφιος Δήμαρχος


Επιβεβαίωσε τις φήμες με επιστολή στα ΜΜΕ - Τι αναφέρει
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου ο Μιχάλης Χαλκίδης, στέλνοντας σχετική επιστολή στα ΜΜΕ και επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες.

Ο κ. Χαλκίδης στην επιστολή του κάνει λόγο για διαπλοκή, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση απόσυρσής του από υποψήφιος Δήμαρχος δεν ήταν δική του επιλογή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Μιχάλης Χαλκίδης:

Με την παρούσα θα ήθελα να ενημερώσω ότι η προσπάθεια συγκρότησης  ψηφοδελτίου εν όψει των δημοτικών  εκλογών του Οκτωβρίου 2023, έφτασε, χωρίς δική μας υπαιτιότητα, στο τέλος της.

Οι λόγοι πολλοί.

Κυριότερος η διαπλοκή, η οποία σοβεί στον τόπο μας χρόνια τώρα και αποσιωπάται και στην οποία μετέχουν κατά βάση τα "σημαντικότερα" (από πλευράς θεσμικού ρόλου) στελέχη της παράταξης με έτερο συμβαλλόμενο την φθαρμένη διοίκηση Βοργιαζίδη. Διοίκηση  που ενώ είναι ετοιμόρροπη,  επιβιώνει χάρις στις τονωτικές ενέσεις τοποθέτησης υποψηφίων του χώρου μας στον συνδυασμό της. 

Έτσι εμφανίζεται το φαινόμενο, απλοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ανιδιοτελείς,   σε αγαστή συνεργασία με συμπολίτες μας άλλων πολιτικών χώρων, να "ματώνουν" για την ανατροπή του φθαρμένου και οι θεσμικοί παράγοντες του χώρου μας, να φαλκιδεύουν κάθε τέτοια προοπτική, εμφανιζόμενοι μάλιστα σε δημόσιες συναθροίσεις με κροκοδείλια δάκρυα, ως οι δυναμικοί δήθεν υποστηρικτές της ανατροπής. 

Αναλυτικά βεβαίως θα ενημερωθούν οι έχοντες την ευθύνη παρακολούθησης της πορείας και της στάσης των "θεσμικών" και το αναφέρω όχι για λόγους "επιβολής ποινής" και πειθαναγκασμού, αλλά ως στοιχείο αξιολόγησης σε ενδεχόμενη μελλοντική σκέψη αξιοποίησης.

Θέλω να ευχαριστήσω όμως από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους αυτούς του χώρου που χωρίς προϋποθέσεις μπήκαν στη μάχη. Διπλά όμως ευχαριστώ  αυτούς που παρότι δεν ανήκαν στον πολιτικό χώρο μας, συστρατεύτηκαν στην πορεία ανατροπής του φθαρμένου. Θέλω τέλος να δηλώσω ότι θα στηρίξω την όποια προσπάθεια κινείται στην κατεύθυνση αυτή. 

Τέλος θέλω να απευθυνθώ  στους συμπολίτες μας και να δηλώσω με πλήρη συναίσθηση της βαρύτητας των λεγομένων μου, ότι η  απόφασή μας αυτή, δεν ήταν δική μας επιλογή, αλλά επιλογή αυτών που "έκλεισαν την πόρτα" στους πολίτες και την κράτησαν ανοιχτή για ίδιον όφελος.

Μιχάλης Χαλκίδης

64 σχόλια:

  1. Να φέρουμε τον Πατούλη μια και αποδεσμεύτηκε από Αττική μεριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απέναντι μαγαζι αν είχε ομάδα θα επαιρνε το τσαμπιονς λιγκ άνευ αγωνων, τόσο τυχερό που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κακία στο μεγαλείο της.
    Θα αναφέρει τα γεγονότα όπως αυτός τα βλέπει στην αρχηγό όχι για να τους κάνει ντα αλλά για να μην τους αξιολογήσει καλά οταν έρθει η ώρα των βουλευτών.
    Που συμαίνει θα πέσω εγώ αλλά θα σας παρω ορισμένους μαζί μου.
    Αυτό θα πει προσφορά στο χώρο της ΝΔ, οταν αυτή τον έκανε ότι είναι πολιτικά, ας τον λουστεί τώρα.
    Ελπίζω να καταλάβατε τι γλίτωσε η πόλη μας.
    Ο Θεός μας φύλαξε.
    Αντε τώρα στο καλό για τη Νάουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κανει λαθος...το τι ψηφισθηκε στις εκλογες ηταν σε πολλους γνωστο εξου και το αποτελεσμα...Ας την καταλαβουν ΕπΙτΕλΟυΣ την διαπλοκη οι πολιτες και το γαιτανακι που στηθηκε απο ΜΠΛΕ και ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ βουλευτες εις βαρος του ΣΥΡΙΖΑ...Γιαυτο ΟΛΟΙ Κορωνα να φυγουν οι αχριστοι κομματικα και πολιτικα

      Διαγραφή
  4. Κοίτα ποιος μιλάει για διαπλοκή και εντιμότητα, και τόσο που σε αφήσανε να ρεζιλευεις την παράταξη πολύ ειναι Μιχαλάκη, τραβά σπίτι και ασχολήσου με τα νερά, άιντε στην ευχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Hulk καταγγέλλει τα διαπλεκόμενα. Ευθυμήσαμε πάλι μέσ΄στη ζέστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κρατάμε τσεκούρια, ούτε χειρουργικά εργαλεία,......είπε κάποτε κάποιος . Μόνο αυτό δεν ανέφερες στην ομιλία σου - παρουσιάση του ψηφοδέλτιο σου την προηγούμενη βδομάδα στην ελιά. Με εκβιασμούς και κραυγές δεν παίρνεις δημαρχία. Κύριε Χαλκιδη. Ζητούσες επιτακτικά στήριξη από τους τοπικούς βουλευτές με. Τσαμπουκά λες και αυτοί σου είπαν κατεβα. Έκανες ηρωική έξοδο πάντως μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάθηκε μία σοβαρή υποψηφιότητα για τον δήμο τής Βέροιας.
    Αν αγαπητέ κ. Χαλκίδη ήμουν στη θέση σας θα τους έριχνα μια μούντζα εκεί στο "μαγαζί ΝΔ"(ναι γιατί μαγαζί το κατάντησαν) και ούτε πού θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ μαζί τους.... ΠΟΤΈ ΞΑΝΆ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουτζα στον εαυτό του πρεπει...φρασεολογια και τακτικες 1980.….Δεν εκφραζει ουτε την παραταξη ουτε την νεα γενια..

      Διαγραφή
  8. Υπάρχει χρόνος να βρεθεί κάποιος άλλος μπας και γλιτώσουμε από τον ανύπαρκτο νυν δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η ΝΔ ειναι σε μεγάλο ποσοστο μεσα στο ψηφοδέλτιο Βοργιαζιδη απο την πολη ολη μεχει τα χωριά του Βερμίου .....Ας βγουν απο τα κεντρικά της Αθηνας, παρακάμπτοντας τις τοπικες οργανωσεις της ΝΔ που ειναι για γελια και μακρια απο την τοπικη κοινωνία ,και ας στηριξουν εστω και χωρίς χρισμα την παραταξη Βοργιαζιδη .Αλλωστε οι περισσότεροι εκει ειναι κεντρωοι και δεξιοι.Ας μεινει ο παλιος εταίρος του Βοργιαζιδη ο Κορωνας με τα απομεινάρια του Συριζα.

      Διαγραφή
    2. Τι δεν υπάρχει επιτελικός υποψήφιος;

      Διαγραφή
  9. Κάποτε οι πολιτικοί πρέπει να καταλαβαίνουν πότε πρέπει να αποσύρονται μόνοι τους γιατί δεν τραβάνε πλέον και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Ένας πολιτικός του τέλους του περασμένου αιώνα ήθελε να ηγηθεί παράταξης με έντονα κομματικά χαρακτηριστικά για να διοικήσει τον Δήμο. Αντί να ρίχνει το βάρος σαν μικρό παιδί σε άλλους ας αναρωτηθεί για τα δικά του λάθη και την ανεπάρκεια του. Αυτά δε θα τα πώ στον μπάρμπα μου να σας μαλώσει δείχνουν και τον χαρακτήρα σου. Δεν τραβάς παλληκάρι μου. Τελεία και παύλα. Άντε το 2028 δοκίμασε στην Νάουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιο πολύ στεναχωρηθηκε ο Βοργιαζιδης από αυτήν την είδηση.

    Όταν ο αντίπαλος, στεναχωριέται που δεν κατεβαίνεις στον αγώνα, πρέπει να προβλιματιστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν παίζεται αυτός ο Βοργιαζίδης, οχι μονο θα πάρει τον Δήμο, αλλά θα κάνει και το εξής φοβερό: Θα πάρει και τα έδρανα της αντιπολίτευσης... Και όποιος καταλαβε, κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηρωική έξοδος... 69 μέρες πριν τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ στις 4.53 που μιλάς για κοιλαράδες είσαι τέρας ευγένειας. Φαντάζομαι αν είσαι άνδρας είσαι 1.85 ξανθός γυμνασμένος και με γαλανά μάτια. Ξέρεις τουλάχιστον τρεις ξένες γλώσσες και μπορείς άνετα να ξεχωρίσεις ποιό κρασί είναι άνω των 100 ετών. Η δε προσπάθεια σου να περάσεις γραμμή προς Κορωνά συγκινητική αλλά κάνει μπάμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί με καρφώνεις με την περιγραφή; (αν και ξέχασες το θεληματικό μου σαγόνι). Δεν είμαι ο 4.53 αν και συμφωνώ μαζί του.

      Διαγραφή
  14. Σε πανικο η Ναουσα.....καυτο 2028...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριακο . Αποστόλη.Τασο,Λαζαρε καντε το αυτονοηκαι στηριξτε εστω και χωρις επίσημο χρισμα τον Βοργιαζιδη....ολος ο Δήμος αλλα και τα ορεινα χωρια εχουν κεντροδεξια παιδια στο ψηφοδέλτιο Βοργιαζιδη....Η νικη θα ειναι ολων.....Αφηστε τον Συριζαικο με τον κυβερνουσα και τοσα χρόνια εγω Κορωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας καταλαβαινω μαλλον γραφετε για να γραφετε..Δεν εχει πειρα ειναι απειρος δεν κανει....Εχει πειρα ειναι διαπλεκομενος και τι εκανε τοσα χρονια...Βρε δεν πετιεστε μεχρι το καφενειο να σας περασει η ωρα αλλοφρωνες

      Διαγραφή
  16. Που κρύβεται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ?
    Σιωπή ιχθύος.
    Μοναδικός υπεύθυνος αφού απέρριψε άλλες υποψηφιότητες και επέτρεψε τον Χαλκίδη να κουνάει το δάκτυλο στους βουλευτές.
    Φάνηκε το πραγματικό πρόσωπο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.
    Το καλό της πόλης και ανοησίες,
    Λαγοί όλοι και στρατηγοί αλλά ως γνωστόν οι μάχες κερδίζονται από τους στρατιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι γνωρίζουν οτι ο Βοργιαζίδης έχει πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, είναι ένα δήμαρχος καθαρός και ήπιων τόνων άνθρωπος. Ο κόσμος έχει βαρεθεί πολιτικούς σαν τον κ.Χαλκίδη που δεν πρόσφεραν και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον τόπο. Κατάλαβε μάλλον αργά οτι η μπογιά του δεν περνάει πια και αποφάσισε να μην κατέβει, τόσο απλά τα πράγματα, του φταίνε όλοι οι άλλοι, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, το κατεστημένο, ο ήλιος, η ζέστη και ο άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασι ακριβως...το βλεπουμε με την λυση που δινει με τα ετοιμορροπα...τους χαιδευει εις βαρος των ομορων κατοικιων....ικανοτητα λυσεων στο μειον

      Διαγραφή
  18. Το μεσημέρι υποψήφιος του ζητούσε να τον στηρίξουμε!Τέτοιο
    άδειασμα στους δικούς του ανθρώπους!Η απόλυτη ξευτίλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λινα βγες μπροστα....μετα την Λαικη και τα πανηγύρια που εισαι μπροστα φατσα καρτα βαλε για Δημαρχινα....θα εχεις και την στήριξη του ρεπορτερ για λακουβες στον δρόμο προς χιονοδρομικό Σελίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κριμα και για τον συνονοματο του χαλκιδη...παυλιδης,κουτσουπιας,χαλκιδης .. τωρα τι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο προεδρος της Νοδε μιλαει με την σικατη Λινα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κορωνα η σειρα σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άντε γειά!....Μήπως Νάουσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παύλο τώρα είναι η ώρα να πάρουμε το δήμο χωρίς λαμόγια όμως υποψ τους ξέρεις και εσυ και εγώ και όλη η Βέροια μαζί για νέο Δήμαρχο και να δω τα λαμόγια της πόλης τι θα κάνουν με ο σταυρούς παράγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παυλο ελα και εσυ με Κώστα....ειδες απαραδεκτη συμπεριφορά απο τον ετεροδημοτη γκρουεζα της Μελίκης

      Διαγραφή
  25. Κορωνα στους 31 υποψηφιους καιγεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tolis ρεπορταζ καταγγελτικο αυριο για τον δρομο για 3/5 πηγάδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Κορωνάς έχει νεοδημοκρατικές και πασοκικές καταβολές. Από τον σύριζα ήταν απλά περαστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λινα προσοχη στο βιογραφικο και τις.... σπουδες . γελαει ο κοσμος στα χωράφια του δήμου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στηριξη απο τον Συριζα εχει ο Κορωνας..... .αυτα λενε ολοι οι υποψήφιοι του στις επαφες τους.....ολοι στο ψηφοδελτιο του αριστεροσυριζαιοι ειναι.....Μια ζωη συγκιβερνουσε με τον Βοργιαζιδη,τωρα τι κριτικη κανει ?

      Διαγραφή
  29. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ , ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ , ΜΕ ΗΘΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ , ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΘΕΣΜΙΚΑ. Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα ορφανά του ψηφοδελτίου δεν έκαναν δηλώσεις?Μούγκα στη στρούγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και αυτή η κίνηση είναι στο πλαίσιο εκβιασμού του προς το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραμμενο τον έχουν στο κόμμα ...οι βουλευτές δεν ασχολουνται με απολιθωματα πολιτικα.....Τα ίδια έκανε και στην Αλεξάνδρεια

      Διαγραφή
  32. Μιχάλη απο το Κομνήνιο κλπ να δω τωρα που θα πάτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί δεν κατάλαβαν ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και ψάχνουν απελπισμένα να εχουν ρόλο.
      Δεν σας θέλουν οι πολίτες ούτε τα κόμματα, πάρτε το χαμπάρι.
      Ρεζίλια έχετε γίνει. Ο κοσμος άρχισε τις ροχάλες.
      Δεν είναι βροχή Μιχάλη απο το Κομνήνιο και λοιποί.

      Διαγραφή
    2. Στο Κουμανίτσι , αυτός δεν έχει πρόβλημα , το έχει λύσει , ας δούμε τους εαυτούς μας και να μη κρίνουμε .

      Διαγραφή
  33. ΝΔ στηριξε τους Νεοδημακρατες που συμμετέχουν στον Βοργιαζιδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι... έτσι να είναι μόνο Νεοδημοκράτες σύμβουλοι....χα χα...!

      Διαγραφή
    2. Αλλά ο δήμος δεν θα είναι μπλε; Τι θα πει ο Πορδοσαλτε;

      Διαγραφή
  34. 106 εκτεθημένοι, ρεζιλεμένοι, υποψήφιοι,
    αν δεν αρχίσατε το φτύσιμο, για να μην πω τίποτε χειρότερο,
    καλά να πάθετε το αξίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κωστίκα πόντιε που θα ξαναγύριζες στην εξουσία τι έγινε;
    Σου το είχα γραψει πριν λίγες μέρες.
    Έκανες μια πορεία με αξιοπρέπεια τόσα χρόνια, ντο δουλεία έχεις με τα τον ;
    Μη συνεχίζεις με κανένα καταστρέφεις ότι έχεις κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τελικά πάμε για μια μόνιμη μέτρια μετριότητα! Όχι βέβαια πω υπήρχαν και πολλές ελπίδες αλλά...λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Σκουμπόπουλος πού βρίσκεται ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο πιο σύγχρονος πολιτικός του 1980

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κρίμα, τόσοι φιλόδοξοι που έκαναν όνειρα και που τώρα γκρεμίζονται, τι θα απογίνουν? Μάλλον θα βρίσκονται σε αναμονή του νέου αναδόχου που θα χρήση η παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το ηθος του βοργιαζιδη και το οτι δεν εψαξε δεκανικια να στηριχθει θα τον κανουν παλι δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είχε δυο κυρίες. Η απόφαση Χαλκιδη ειναι προσφορά στην πόλη.
    Τολμήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καταρχάς φταίει ο ίδιος, μετά φταίνε οι γνωστοί παράγοντες που προσπαθούν πάντα να πουν ότι κάνουν συνδιασμο και στο τέλος ψηφίζουν Βοργιαζιδη. Πλέον όλοι ξέρουν πως λειτουργούν αυτοί κύριοι, μακάρι να τους δώσει απο κοντά του ο επόμενος υποψήφιος για να έχει ελπίδες να πάρει το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τό πράγμα είναι απλό. Η ΝΔ πανηγυρίζει για την στρατηγική τού αρχηγού της, πού την οδήγησε σε παντοκρατορία. Όταν όμως τα λούζεται σε τοπικό επίπεδο, αδυνατεί να αντιληφθεί την κοινωνία. Μοιραία καί σέ πλήρη αμηχανία αρκείται σε διαμαρτυρίες χωρίς αποδέκτη καί κορώνες τού τύπου "ο Δήμαρχος είναι μέτριος", "φθαρμένος" καί άλλα επιχειρήματα παλαιάς κοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Στηριξη ανεπισημγ της ΝΔ στα κεντροδεξια στελεχη που εχουν κατακλύσει και θα ειναι ακομη περισσότερα τις επόμενες ημερες στο ψηφοδέλτιο Βοργιαζιδη.....Ειναι δικαιο θα γινει πραξη....Μακρια απο τα Συριζαικα απολιθωματα που θεωρουν οτι προερχονται απο παρθενογένεση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κύριε Μιχάλη ελπίζω να κατάλαβες ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και δεν είναι οι εποχές που αυταρχικά ενεργούσες και δεν έδινες λογαριασμό σε κανένα, οι εποχές που τα θελω σου ήταν ο κανόνας που έπρεπε όλοι να συνταχθούν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Έπρεπε να το έχεις αντιληφθεί απο την εποχή της παραίτησής σου, η οποία αποδείχθηκε τραγικό λάθος για εσένα και ιδιαίτερα ωφέλιμο για όλους τους άλλους.
    Το άσχημο είναι ότι με την τελευταία σου συμπεριφορά χάλασες ότι ελάχιστο είχες κάνει πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο συνδυασμος "Μαζί για τον Δήμο Βέροιας" θα είναι υπαρκτός ? Οι υποψήφιοι σύμβουλοι κατέβαλαν χρηματικά ποσά εάν ναι θα τα πάρουν ? Ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις κ. Βεροιώτη ! Αναμένω .........Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ