Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Οικοδόμηση»: Νέα εργαλεία και προϊόντα Würth, Morris, Total


Για κάθε είδους εργασία και καθημερινή ανάγκη

Στο κατάστημα «Οικοδόμηση» πέρα από τα πάντα για το χτίσιμο ή την ανακίνιση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, μπορούμε να βρούμε και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, απαραίτητων για κάθε είδους εργασία, ή καθημερινή ανάγκη, για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον κήπο κτλ.




Πάντα με την υπογραφή των κορυφαίων εταιρειών, όπως Würth, Morris, Total. Προμηθευτείτε από καθαριστικά τζαμιών, ζαντών, εντόμων, ειδικά πανάκια καθαρισμού, υαλοκαθαριστήρες, προστατευτικά γάντια για κάθε εργασία στο αυτοκίνητο, λάστιχα κήπου, προσταυετικά γυαλιά και γάντια, μπαταρίες, εργαλεία κτλ.

Επιπλέον θα βρείτε, όλες τις τελευταίες τάσεις στα πλακάκια δάπεδου και μπάνιου, laminate, χρώματα, είδη υγιεινής, λοιπά οικοδομικά υλικά, εργαλεία, είδη ατομικής προστασίας, είδη ένδυσης και υπόδησης, 3d πάνελ τοίχου, ταπετσαρίες κτλ.

Με την εγγύηση που προσφέρει η πείρα ετών, καθώς η Σοφία Πάσχου είναι η τρίτη γενιά της επιχείρησης «Ασβεστοποιία Όλυμπος Μητσιγκόλας - Πάσχος» που μετράει 73 χρόνια στον χώρο, σε συνδυασμό με τις φρέσκες ιδέες που η ίδια διαθέτει, η επιχείρηση «Οικοδόμηση» αποτελεί με τη σειρά της, τον ιδανικό συνεργάτη για τον επιχειρηματία και ιδιώτη στην κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου του, πάντα με ξεχωριστή ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οικοδόμηση - Σοφία Πάσχου
Πλακίδια - Είδη υγιεινής - χρώματα - οικοδομικά υλικά
Εδέσσης 19, Βέροια
τηλ. 698 776 6339
Βρείτε μας στο facebook: Οικο-Δόμηση Πασχου Σοφία























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ