Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βόμβα» στα τοπικά της Ημαθίας! - Ανακοινώθηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας

Η πολυαναμενόμενη «μεταγραφική βόβμα» του Ατρομήτου Διαβατού πυροδοτήθηκε! Όπως σας είχε ενημερώσει το sportsfan.gr, οι υπερπρωταθλητές της Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας προετοίμαζαν μια πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η επιβεβαίωση, με την ομάδα του Διαβατού να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μπαλάφα!

Η ανακοίνωση:

«Μετά από προσωπικές ενέργειες του Προέδρου του ΔΣ Βασίλη Δημητριάδη, ο Α.Ο. Ατρόμητος Διαβατού είναι σε θέση να ανακοινώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην διεθνή αμυντικό με πολυετή παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, GOVERLA Ουκρανίας) Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος θα συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση του πενταετούς πλάνου μας.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα, τον καλοσωρίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο.

Χίλια Χρόνια Ατρόμητος!!!».

5 σχόλια:

  1. ...από τις υποδομές του... Αυτά είναι σωματεία που δουλεύουν σε βάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντάξει, έχω ανατριχιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΒΜΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
    Κ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ