Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος: Προσλήψεις για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας

Επιλύεται οριστικά το ζήτημα που προέκυψε στο Δήμο Βέροιας, αλλά και σε άλλους Δήμους της χώρας, όπου δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας για το τρέχον έτος, μετά τις 30 Ιουνίου. Όπως αναφέρει ο βουλευτής Ημαθίας κ.Απόστολος Βεσυρόπουλος: "Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως λύνει το συγκεκριμένο ζήτημα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ΄ επέκταση την καθημερινότητα των πολιτών."

5 σχόλια:

  1. Οι φωτιές δεν σβήνουν με 15 άτομα που θα προσλάβετε και θα κρατάνε γκασμαδες και φτυάρια..

    Η φωτιά θέλει αεροπλάνα και ελικόπτερα.

    Η ευθύνη όσων διοικούν δεν περιορίζεται στη πρόσληψη με σύμβαση 15 πυροπροστατων, καλύτερα κάντε πρόσληψη 15 παπάδων να προσεύχονται να μη συμβεί το μοιραιο.

    Εκτός, αν μας θεωρείτε οι πολιτικοί, τους πολίτες γκασμαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίτελους μετά από 4 χρόνια και αφού κάηκε η μισή και περισσότερο η χώρα σκέφτονται τα αυτονόητα, αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορεί και πάλι να φταίει η αριστερή παρένθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγαίνετε στο Άλσος να δείτε πυροπροστασία....για γέλια και για κλάματα. Κινητοποίηση άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις τώρα έμαθα ότι εκτός από την Ρωσία (ο Πούτιν θα μας έστελνε 4 μεγάλα πυροσβεστικα), ο Κούλης αρνήθηκε και πυροσβεστική βοήθεια από την Τσεχία. Και καλά με τους Ρώσους ο Κούλης είναι σε πόλεμο,με τους Τσέχους τιιιιιιιι????δεν είναι fake το ανακοίνωσε το υπουργείο εξωτερικών της Τσεχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ