Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tόλκας ενόψει εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλουμε μεγάλη προσέλευση στις κάλπες»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του κ. Παππά, Άγγελος Τόλκας έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90.1. Ο πρώην υφυπουργός μίλησε στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με το δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Ερωτηθείς ποιες είναι οι γραμμές στις οποίες θα βαδίσει η υποψηφιότητα του κ. Παππά

Α. Τόλκας: «Ο κ. Παππάς το επόμενο διάστημα έχει να κάνει επισκέψεις σε όλη την ελληνική περιφέρεια και φυσικά και στην Αθήνα. Ήδη έχουν γίνει πολλές πρώτες συναντήσεις και με στελέχη και με κόσμο και πηγαίνουν καλά. Υπάρχει ένας πολιτικός διάλογος επιπέδου όπως κρατήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή. 

Είδατε ότι το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να υπάρχει μια συνάντηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ώστε να συζητηθούν εξαρχής τα ζητήματα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και πως αυτή εκτοπίζεται από την κυβερνηση Μητσοτάκη και την προτίμηση Μητσοτάκη στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

Ζητάμε να γίνουν δύο debate για να μπορέσει να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπλοκή της ελληνικής κοινωνίας. Σήμερα θα υπάρξει μια συνάντηση των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορούν να κλείνουν τέτοια ζητήματα κι να είμαστε συντεταγμένοι, πράγμα το οποίο χρειάζεται γιατί εδώ δεν είναι μια μάχη ο ένας εναντίον άλλου, εμείς θέλουμε να είναι μια μεγάλη μάχη προσέλκυσης περισσότερου κόσμου στις κάλπες, να γίνει θέμα της κοινωνίας, να μπορέσουμε με την κοινωνία μαζί να προχωρήσουμε όλο το επόμενο διάστημα. 

Προτείνουμε ένα debate άμεσα, μέσα στον Ιούλιο, και ένα debate μετά τις διακοπές έτσι ώστε ο κόσμος να έχει πολύ καλύτερη εικόνα τι λεει ο κάθε ένας από τους υποψήφιους και προς τα πού αλλαζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κόσμος να καταλάβει ότι μπορεί να ταυτιστεί με το κόμμα της επόμενης ημέρας που θέλουμε».

17 σχόλια:

  1. Ο Τολκας δεν κατάλαβε τι έγινε στης εκλογές ακόμα με τον Μητσοτακη ασχολείται το τι θα θα πάθουν μετά τον Τσίπρα εποχή στο πέντε θα πάνε τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ Άγγελε βρες άλλη στέγη αλλά που άλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τζάκρη βλέπεις τι κανεί στον Νόμο της για τα ροδάκινα εσυ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει να φροντίσει τον εαυτό του, δεν προλαβαίνει.
      Εδώ δεν έκανε τίποτα μα τίποτα οταν ηταν κυβέρνηση τώρα θα κάνει;

      Διαγραφή
  3. Να σου πούμε τώρα και εμείς τι θέλουμε; Θα μας κόψουν το σχόλιο όμως. Τελείωσαν οι εκλογές. Δεν κατάλαβες οτι οι περισσότεροι δεν θέλουν ούτε να σας ακούν ούτε να σας βλέπουν; Συνεχίστε στον θολό κόσμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες οι περισσότεροι τι εννοείς; Αυτοί του 40% από το 54% προσέλευσης που άφησαν χωρίς δένδρο τη χώρα; Ακραία περίπτωση θα μου πεις όπως του κορωνοιου,όπως της Ευβοίας,όπως του πολέμου στην Ουκρανία κτλ. Ζωές όπως όμως στο Μάτι δεν χάθηκαν!!! Τις χιλιάδες όμως που θα χαθούν μετά ποιος νοιάζεται,,θόλος όντως ο κόσμος ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Εσυ 22 Ιουλίου 2023 στις 2:44 μ.μ. Δεν κατάλαβες ακόμη οτι ζεις σε μια χώρα με Δημοκρατία. Εστω προβληματική. Δηλαδή, με εκλογές, επιλέγεται ο Κυβερνήτης. Εσύ στον κόσμο που είσαι, επειδή θεωρείς σάπια την Δημοκρατία αυτή, θέλεις να την ανατρέψεις και να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη, επειδή έχεις το ηθικό πλεονέκτημα, όπως αποφάσισες μόνος σου. Αποφάσισες μόνος σου οτι είσαι καλύτερος. Όμως η γνώμη των περισσότερων είναι, οτι είσαι χειρότερος. Δοκιμασμένα πλέον εισαι ο χειρότερος. Ο,τι σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι, ειναι θολό. Δεν βλέπεις στο ενα μέτρο. Τόσο θολό , που θέλεις να ξαναγίνουν εκλογές για να κερδσίσεις. Και αν δεν κερδίσεις, θα πάρεις την εξουσία με το έτσι θέλω γιατί, μόνο εσύ έχεις δίκιο. Και όποιος αντιδράσει, θα τον βαφτίσεις ξένη παρέμβαση, πράκτορα ιμπεριαλιστών κλπ κλπ. Δοκιμασμένα και αυτά αλλού. Με τέτοια μυαλά, δεν υπάρχει περίπτωση μια κοινωνία να πάει μπροστά;. Να προοδεύσει. Αυτά που σκέφτεσαι, ειναι μαύρη οπισθοδρόμηση, διχόνοια και φασισμός.

      Διαγραφή
    3. 17 σειρές για απάντηση και το αποτέλεσμα εκτός θέματος,η κασετα-cd-τσιπακι χιλιοπαιγμενη καληνύχτα.

      Διαγραφή
    4. Σας έφτυσε ο κόσμος και λέτε ότι φταίει ο Μητσοτάκης που σας φτύνουν.. όσο για τα δέντρα θα τα φυτέψει ηο αλεξθης με ένα νομοσχέδιο

      Διαγραφή
  4. Βρε κακομοίρηδες στο τέλος ούτε ο κούκος θα σας μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. South Makedonia vote Tsipra, and his companion.
    Prespes agreement, the alphabet of the traitor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η μακεδονική γραφή,και όχι σλαβομακεδονική των Σκοπίων. Καθαρά Έλλην λαμβάνων την ελληνική εκπαίδευση και ομιλών την ελληνική γλώσσα και ΓΡΑΦΗ.Ευγε μακεδονομάχε μου.

      Διαγραφή
  6. Άγγελε πολλά θέλατε ανάμεσα σε αυτά και εξουσία.
    Κοίτα τι πήρατε μπας και καταλάβεις τι θα πάρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μισό από ότι στις εθνικές εκλογές το θεωρείτε μεγάλη προσέλευση ; Και λέω το μισό γιατί το 50% των ψηφοφόρων σας ψήφισε για τον Τσίπρα. Οι τίτλοι τέλους για το ΣΥΡΙΖΑ έχουν γραφτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ όντως έχει έλθει με την σημερινή μορφή,το τέλος μας όταν τελειώσει η προίκα του Αλέξη δεν το αισθάνεσαι; Το οπαδιλικη και στην πολιτική; Την τσέπη σου την αισθάνεσαι; το μέλλον σου στην πατρίδα;τα παιδιά σου τι μέλλον θα έχουν; τώρα θα μου πεις τι με νοιάζει εμένα τον πήραμε τα σωβρακα τον συριζα με 2-0 και σε λίγο το 3-0 και μετά 4-0. Ζήτω η μπλε θύρα πανμιτσοταξιακος όλε.

      Διαγραφή
  8. Μια απορια , ο Μαρκουλης τι λεει Αγγελε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ