Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ξέκοψε ο Τσαλουχίδης με Παναχαϊκή: «Δεν έχω καμία ανάμειξη»

Πολλά ακούγονται πολλά γράφονται και σιγά σιγά το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Ο ΣΠΟΡ FM Πάτρας επικοινώνησε με τον Γιώτη Τσαλουχίδη ο οποίος γράφτηκε ακόμα και αυτές τις μέρες στα ρεπορτάζ ως άνθρωπος που εμπλέκεται με τα της ομάδας. 

Ο Γιώτης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη του πλέον με την ΠΑΕ καθώς επίσης και κανένα ενδιαφέρον για την εμπλοκή του στην ομάδα. 

«Έφυγα πριν τον Γεωργιάδη από την Πάτρα. Δεν έχω καμία επαφή, καμία ανάμειξη με τα της Παναχαϊκής», ξεκαθάρισε ο παλαίμαχος διεθνής άσος.

7 σχόλια:

  1. Τα σκυλιά δαγκώνουν , κάποιος πήγε στο νοσοκομείο από δάγκωμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Βεριωτη τοσο πολυ δεν ασχοληθηκες οταν ηταν εδω ο Τσαλουχιδης με τα αισχη που εκανε και τωρα καθε βδομαδα γραφεις αρθρα. Μετα αμα μπινελικωνουμε απο αγανακτηση σβηνεις τα σχολια αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ....όπως έγραψε και 28 Ιουλίου 2023 στις 5:30 μ.μ. .....

      Διαγραφή
  3. Γιώτη;ούτε και εδώ έχεις ανάμειξη πια γιατί κανείς δε σε γουστάρει,δε σκέφτεσαι τον Καναδά ξανά;;τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αδικιες που ενοσρχηστρωσες εις βαρος των πρωην συμπαιχτων σου φετος θα σε κυνηγανε οπου κι αν πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πατρινοι δεν ειναι βεριωτες φλωροι. Αν αυτα που εκανες ςδω τα εκανες εκει θα σε πετουσαν απο τη γεφυρα του Ριου. Παλι καλα να λες που δεν προχωρησε η δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ