Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέσεις για πολιτικούς μηχανικούς και εργάτες στην ΕΦΑ Ημαθίας

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr) για τέσσερις ειδικότητες στην ΕΦΑ Ημαθίας. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, ανοίγει νέες θέσεις για 15 άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων, τα οποία θα απασχοληθούν στην περιοχή της Βεργίνας.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΠΕ Αρχαιολόγων (με εμπειρία σε αρχαιολογικά έργα)
  • ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί (με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων)
  • ΤΕ Μηχανικοί ειδικότητας Βιομηχανικού Σχεδιασμού (με εμπειρία στη σχεδίαση αρχαιολογικών έργων)
  • ΥΕ Εργατών

Όπως προκύπτει, οι υποψήφιοι, χρειάζεται να είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ή να έχουν απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Η σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν τα νέα μέλη, θα έχει διάρκεια δύο μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Οι υποψήφιοι, χρειάζεται να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Προσλήψεις στην ΕΦΑ Ημαθίας: Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων
  • τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα
  • ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Υπεύθυνη Δήλωση (όπως επισυνάπτεται).

Για την απόδειξη της εξειδικευμένης εμπειρίας απαιτείται η προσκόμιση περισσότερων δικαιολογητικών, τα οποία θα βρείτε μέσα στην προκήρυξη.

Προσλήψεις στην ΕΦΑ Ημαθίας: Πού και πότε η υποβολή των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 13 Ιουλίου 2023 έως 22 Ιουλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: efahma@culture.gr,είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Ρήγα Φεραίου 16- 18, 59132 Βέροια, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Βασιλικής Αποστολίδου (τηλ. επικοινωνίας: 2331029737 ή 2331022145).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά το έντυπο της αίτησης και τις υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/1986 (ΦΕΚ 75/Α/1986) (τα οποία θα είναι υπογεγραμμένα και σκαναρισμένα), καθώς και τα συνημμένα δικαιολογητικά, προς απόδειξη των κριτηρίων πρόσληψης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ