Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποδοσφαιρική συνάντηση κορυφής στο «Μαύρο Πρόβατο»

Ήρθε μια φορά στη Βέροια και φαίνεται ότι ξετρελάθηκε ο Πασχάλης Καμόρα. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου συναντήθηκε με γνωστούς και φίλους.

Καλεσμένος του κολλητού του Δημήτρη Καρατζόγλου, ο Καμόρα δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου (8/7) στο «Μαύρο Πρόβατο». Στην παρέα και ο θρυλικός ακροατής του Μετρόπολις, «Χαλίφης». Μεταγραφική περίοδος, πλέον, και στο τραπέζι σίγουρα θα κυριάρχησαν σενάρια και ποδοσφαιρικές αναλύσεις…

3 σχόλια:

  1. Ο καμόρα όσο και αν προσπάθησε να πλήξει την εικόνα της ΝΔ και του Μητσοτάκη προσωπικά δεν τα κατάφερε.Ίσως κατ’εντολήν του εργοδότη του βέβαια,αλλά η πραγματικότητα αυτή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.ΑΦΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΙΝΕΙ....ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.......ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ......ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ........ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

      Διαγραφή
  2. Εγώ τον μόνο που ξέρω από όλους αυτούς είναι ο μπούτα. Μπούτα Θεέ πάρε την Π.Α.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ