Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (31/7 - 6/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, προκαλώντας «πάγωμα» στις επικοινωνίες μας.

Με την αντίθεση Ερμή – Κρόνου, οι σκέψεις και οι επικοινωνίες έχουν σκληρό, αμετάκλητο και περιοριστικό χαρακτήρα. Δεν αφήνουμε μεγάλα περιθώρια για να μας πλησιάσουν, ή για να βρούμε λύσεις, απεναντίας στις ανθρώπινες σχέσεις βλέπουμε να γίνεται ανταλλαγή σε σκληρά λόγια που κόβουν σαν μαχαίρια! Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις θα αφήσουν κόμπο στο λαιμό, ενώ σκληρές αποφάσεις θα εφαρμοστούν και δεν θα υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμών ή αλλαγών.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή τη όψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Εβδομάδα Πανσελήνου και εσύ αγαπημένε μου Κριέ είναι φανερό ότι θα καταλήξεις σε τελικές αποφάσεις για αρκετά από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα αισθηματικά σου , καθώς έχουν υπάρξει αφορμές εκατέρωθεν για παρεξηγήσεις και περιορισμένες εντάσεις. Φρόντισε να βελτιώσεις το κλίμα και να απολαύσεις διακοπές. Αν είσαι ελεύθερος ενθουσιάζεσαι ευκολότερα, αλλά δεν προτίθεσαι να αλλάξεις τις συνήθειες σου . Ταξίδια και μετακινήσεις συναντούν κάποια προσωρινά εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκρως ερωτική είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου για σένα αγαπητέ μου Κριέ, όπου το πιο πιθανό είναι να έχεις εξελίξεις με ένα πρόσωπο του ερωτικού παρελθόντος, ενώ δεν θα λείψει και η ευκαιρία για μία νέα πιπεράτη ερωτική γνωριμία! Οι ερωτικές υπερβολές έχουν την τιμητική τους, το ζήτημα είναι να μην κάνεις λάθη λόγω της υπερβολής ή του ασυγκράτητου ενθουσιασμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συζητήσεις προχωρούν με επιτυχία και λαμβάνεις χαρούμενα νέα για τα εργασιακά σου! Στα οικονομικά σου έχεις τον … ασυμμάζευτο, οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και λειτουργείς επιπόλαια, συγκρατήσου …

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, είναι αλήθεια πως στις σχέσεις με τους άλλους τα πράγματα δεν πηγαίνουν σπουδαία, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη. Η Πανσέληνος της Δευτέρας μπορεί να σημαίνει ότι τα οικογενειακά σου προβλήματα κάπως έχουν ηρεμήσει, αλλά για τα συζυγικά ή αισθηματικά δεν συμβαίνει το ίδιο. Καλό όμως θα είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε συγκρούσεις και να περιφρουρήσεις τη σχέση με τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Οικονομικά τα έξοδα είναι πιο ελεγχόμενα, αλλά και πάλι έχεις τάσεις κατανάλωσης και υπερβολής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες ανασφάλειες διεισδύουν στην αισθηματική σου ζωή και δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις … Μην επιμένεις στα αισθηματικά να γίνονται όλα όπως τα θέλεις εσύ και την στιγμή που το περιμένεις, γιατί αυτό το «Ταυρίσιο» πείσμα σου θα έχει το κόστος του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κορυφώνονται εξελίξεις που σε κάνουν να θέλεις να πάρεις κάποιο ρίσκο … Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή όμως για τολμηρές αλλαγές, γιατί τα συμφέροντά σου διακυβεύονται, μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και πρέπει να προφυλάξεις τα κεκτημένα σου! Στα οικονομικά δεν παρουσιάζεται πρόβλημα αλλά δεν νιώθεις και τόσο επαρκής όσο θα θελες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η Πανσέληνος της εβδομάδας σου δίνει μια γεύση των γεγονότων που θα εξελιχθούν στη συνέχεια φίλε μου Δίδυμε. Πολλά από αυτά θα σε κουράσουν, άλλα θα σε προβληματίσουν και άλλα θα σε αναγκάσουν να πάρεις αμυντική στάση. Η πολυπόθητη χαλάρωση και ξεκούραση φαίνεται να καθυστερεί καθώς κυνηγάς αυτό τον καιρό τις φιλοδοξίες σου , ή βρίσκεις ευκαιρίες να προβάλεις ικανότητες και ιδιότητες. Παρόλα αυτά φρόντισε για μικρές αποδράσεις, ευχάριστες συντροφιές και ανάλογες δραστηριότητες. Απόφυγε προτάσεις που δεν σε ικανοποιούν και ανθρώπους που δεν σε συνδέει κάτι κοινό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα έκφρασης, επικοινωνίας και επίλυσης διαφωνιών .. Βάζεις νερό στο κρασί σου και συνειδητοποιείς ότι ίσως είχες πάρει κάποιες λάθος αποφάσεις που τώρα καλείσαι να αναθεωρήσεις! Μπαίνουν κάποια όρια στην σχέση σου, προκειμένου να μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα! Αν δεν έχεις σχέση, προσπάθησε να καταπολεμήσεις την τάση σου για απομόνωση και μοναχικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Άρη – Δία στηρίζει σημαντικά την επαγγελματική σου πρόοδο αυτή την εβδομάδα! Δίνονται λύσεις σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως και ηρεμείς ψυχολογικά! Στα οικονομικά σου υπάρχουν έξοδα λόγω μετακινήσεων ή και προγραμματισμένων διακοπών!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η Πανσέληνος του Αυγούστου φωτίζει την εβδομάδα σου φίλε μου Καρκίνε, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητά σου και να επωφεληθείς από μια ευκαιρία πολύ σημαντική για την επαγγελματική και κοινωνική σου εξέλιξη. Αισθηματικά, τίποτα δεν πηγαίνει άσχημα, αρκεί να μην αφήνεις τις ανασφάλειες να διεισδύουν μέσα στην ψυχή σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι άκρως ενεργή και αναμένεται να έχεις θετική και αισιόδοξη παρακίνηση από αγαπημένα πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος αυτή την εβδομάδα … Ξέρω πως φοβάσαι ότι θα πληγωθείς και αυτό σε κάνει ιδιαίτερα αμυντικό συναισθηματικά, άθελά σου όμως μπορεί να αδικείς το σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία επαγγελματική πρόταση σου δίνει την ελπίδα ότι έρχονται καλύτερες μέρες στην εργασία σου! Αξιοποίησε ευκαιρίες για τόνωση πελατολογίου, ή και εύρεση εργασίας μέσω γνωστού! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι αρκετά δαπανηρή!

♌ Λέων

Γενικά

Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στον άξονά σου φίλε μου Λέοντα. Η έμφαση είναι στα προσωπικά και αισθηματικά σου και κατά δεύτερο λόγο στα πρακτικά και επαγγελματικά. Δείξε τόλμη στις επιδιώξεις σου, φρόντισε όμως να παραμείνεις συνετός στη συμπεριφορά σου και ευχάριστος στις συναναστροφές σου . Υπερασπίσου τις επιλογές σου, άνοιξε την καρδιά σου εκεί που πρέπει και αφεθείς. Αυτή την εβδομάδα όλοι αποζητούν την συντροφιά σου και ίσως να γίνουν αρκετά κουραστικοί! Βρες τρόπο να αποφύγεις άτομα με τα οποία δεν μπορείς να περάσεις καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καυτή εβδομάδα αναμένεται για τα αισθηματικά σου, η Πανσέληνος από το ζώδιο του Υδροχόου φωτίζει την αισθηματική σου ζωή και σε παρασύρει σε πάθη, υπερβολές, που θα σημάνουν την έναρξη του Αυγούστου με πολύ ερωτισμό! Πολύ πιθανή είναι και μία ερωτική επανασύνδεση, παρόλο που οι αμφιβολίες από την πλευρά σου δεν παύουν να υπάρχουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου καθιστά δύσκολες τις συνθήκες στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν δεν θες να μπεις σε τάξη και πρόγραμμα! Μία δυσάρεστη είδηση οικονομικής φύσεως αναμένεται να σε περιορίσει! Στα επαγγελματικά υπάρχει έξτρα κινητικότητα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η διάθεση σου βελτιώνεται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, αφού ακολουθούν πιο ξεκούραστες ημέρες και είναι πολύ φυσικό, γιατί ταλαιπωρήθηκες αρκετά τον τελευταίο καιρό. Η εβδομάδα της Πανσελήνου προβλέπεται ανανεωτική και ουσιαστική, αλλά όχι απαραίτητα χαλαρή. Απόφυγε καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις τον έλεγχο και κράτησε ακέραια τα στεγανά σου . Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε φάση αργής βελτίωσης και αυτό γιατί εσύ διστάζεις να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προοπτική μίας μετακίνησης κάνει το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αρκετά πιο χαλαρό και ευδιάθετο! Δεν παύει όμως ο σύντροφός σου να έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα και να σε έχει κάτω από στενό κλοιό γεγονός που σε απογοητεύει! Νοσταλγία του ερωτικού παρελθόντος είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κλείνεις τις τελευταίες εκκρεμότητες στα εργασιακά σου, δεν λείπει το στρες όμως δεν υπάρχουν σημαντικά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα σε βοηθά να καλύψεις ανάγκες και υποχρεώσεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα της Πανσελήνου ευνοεί την αισθηματική σου ζωή αγαπητέ μου Ζυγέ. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση σταθεροποίησης μίας σχέσεις ή θα υπερασπιστείς μια κατάσταση εκεί με όλες σου τις δυνάμεις. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές φρόντισε να προφυλάσσεσαι από απροσεξίες, αλλά και από ανθρώπους που υπερβάλουν στη συμπεριφορά τους. Οικονομικά υπολόγισε σε κάποιες απρόβλεπτες ενισχύσεις, αλλά μην ενδίδεις στην καταναλωτική σου διάθεση. Ειδήσεις και προτάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Ευκαιρία να προβληθείς και να ενισχυθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Αύγουστος ξεκινά ερωτικά για το ζώδιο σου φίλε μου Ζυγέ, αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε παρασύρει να αφεθείς στα σκιρτήματα του έρωτα και να ικανοποιήσεις ανάγκες και επιθυμίες που φώλιαζαν εδώ και καιρό μέσα σου! Μην ξεχνά ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη είναι φαινομενικά ανάδρομη και δεν λείπουν οι ευκαιρίες για να εκπληρώσεις κάτι που το ήθελες πολύ από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κούραση, στρες αλλά και ανταμοιβή … Αυτή την εβδομάδα δικαιώνονται οι προσπάθειές σου στα επαγγελματικά και λαμβάνεις χρήματα τα οποία σε ικανοποιούν και σου δίνουν την άνεση να περάσεις πιο ανάλαφρα αυτές τις μέρες του καλοκαιριού!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα της Πανσελήνου σου δίνει αφορμές να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου για κάποιον άνθρωπο, ή να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Είναι αλήθεια πως το ζώδιο σου δεν αρέσκεται σε συμβουλές ή υποδείξεις και ακόμα και όταν ακούς τη γνώμη των άλλων, αυτό δεν σημαίνει παρά μόνο ότι στο τέλος, θα κάνεις εκείνο που αποφάσισες από πριν. Η εργασία εξελίσσεται , χωρίς σημαντικές δυσκολίες. Μην δώσεις σημασία σε κάποιες καθυστερήσεις. Σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με ένταση και εκνευρισμό στα αισθηματικά σου. Ίσως κάποιες καταστάσεις τις παίρνεις πιο προσωπικά από ότι θα έπρεπε και θίγεσαι, προσβάλλεσαι ή και υπερβάλεις! Διατήρησε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας, αν δεν θέλεις να διαταραχτεί το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προχωρούν επιτυχώς νέες συνεργασίες ή και επαφές που θα φέρουν μία πολύ καλή προοπτική σε βάθος χρόνου! Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στα χέρια σου που σου δίνουν χαρά και σιγουριά!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η Πανσέληνος της Δευτέρας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ευαισθησίες σου και αυξάνει τις τάσεις φυγής σου φίλε μου Τοξότη. Δώσε στον εαυτό σας την ευκαιρία μιας απόδρασης από τα συνηθισμένα, ή ενός πέπλου μυστηρίου που θα σε κάνει λίγο απρόσιτο σε εκείνους που δεν θέλεις γύρω σου . Η ψυχική και σωματική σου ξεκούραση σε βοηθά να ξαναβρείς την μπλοκαρισμένη αισιοδοξία σου. Χάρισε στον εαυτό σου χαρούμενες στιγμές και στον σύντροφό σου το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης σου ο Δίας βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη αυτή την εβδομάδα επομένως αρχίζεις και χαλαρώνεις και δίνεις περισσότερη έμφαση στην διασκέδαση και στον έρωτα! Βλέπεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά πιο χαλαρά, ανάλαφρα και κοιτάζεις πως θα σπάσεις την ρουτίνα που ήταν εδώ και καιρό σαν απόστημα και δεν επέτρεπε να είσαι καλά με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα επικοινωνιακή και επιτυχής για θέματα εργασιακά, παρόλο που η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο δεν στα κάνει όλα εύκολα! Καταφέρνεις ωστόσο να οργανώσεις και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου! Στα οικονομικά ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο που θεωρείται καλός οιωνός για τα οικονομικά σου φίλε μου Αιγόκερε. Θα τακτοποιήσεις τρέχουσες υποχρεώσεις και θα εισπράξεις χρήματα με καθυστέρηση. Οι διακοπές σου προβλέπονται ικανοποιητικές, είτε με ιδιαίτερη συντροφιά, είτε με μια πιο τυχοδιωκτική διάθεση. Ανάλογα με τις επιδιώξεις , τις ανάγκες και τις διαθέσεις σου , θα υπάρξει και η ανάλογη ανταπόκριση των άλλων. Αισθηματικά, απεγκλωβίσου από οτιδήποτε αρνητικό και δες πιο αισιόδοξα το μέλλον και τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην ζητάς πολλά στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα … όχι επειδή δεν τα αξίζεις, αλλά επειδή σε διακατέχει το αίσθημα του ανικανοποίητου και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το άτομο που θέλεις ήδη κάνει προσπάθεια για να είστε καλά μαζί! Το πάθος μπορεί να σε παρασύρει στην ζήλεια και στην απολυτότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προχωρούν κάποια δημιουργικά σου σχέδια και νιώθεις ικανοποίηση! Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα οφειλόμενα, αλλά τα έξοδα που υπάρχουν αυτό τον καιρό είναι αρκετά και δεν μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση και σταθερότητα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιό σου φίλε μου Υδροχόε, γεγονός που φέρνει μια γενικότερη αναδιοργάνωση και ευκαιρίες προβολής σου! Θα βρεις αφορμές για να υπερασπιστείς καλύτερα τις απόψεις σου, να προβάλεις τις ικανότητες σου και να λύσεις κάποια θέματα σχετικά με τις συνεργασίες σου. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο σου. Αισθηματικά γίνεσαι πιο τολμηρός και διεκδικείς πιο αποτελεσματικά τις επιθυμίες σου. Ένας νέος άνθρωπος κάνει την εμφάνισή του και σε προβληματίζει ο ρόλος του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διψάς για διασκέδαση, έρωτα και ανεμελιά και αυτά ακριβώς θα τα χαρείς μέσα στην εβδομάδα, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν, το μετά, μα προπάντων τις συνέπειες … Η Αφροδίτη ανάδρομη από το λιοντάρι φέρνει ερωτικά καλέσματα από το παρελθόν …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις την ευκαιρία να υψώσεις ανάστημα και να προβάλεις καλύτερα τα ταλέντα και τις υπηρεσίες σου, αυτό θα σε βοηθήσει στην περεταίρω πρόοδο σου! Στα οικονομικά η εβδομάδα προσφέρεται για αποπληρωμές χρεών και διευθετήσεις!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σου αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο που υπάρχει ή υπήρξε γύρω από μια σημαντική σου υπόθεση φίλε μου Ιχθύ . Φρόντισε να είσαι οργανωμένος στις παρεμβάσεις τρίτων και υπερασπίσου αποτελεσματικά το συμφέρον σου. Μην αποκαλύπτεις τις ευαισθησίες σου και μην παραμελείς τους αγαπημένους σου . Λειτούργησε τολμηρά εκεί που πρέπει, ενώ αν έχεις σχέση, προφυλάξου από εντάσεις που δημιουργούνται από ασήμαντη αφορμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο αυτή την εβδομάδα δεν έχεις και τόση διάθεση να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου! Προσπαθείς να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, παγώνεις και βάζεις κάποιες αποστάσεις! Ένα μυστικό που έρχεται στα αυτιά σου, σε κάνει να θέλεις να βάλεις τα όρια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι αποτελεσματική στα επαγγελματικά σου, όπου γίνονται κινήσεις, προσπάθειες και επικοινωνίες που φέρνουν λύσεις και νέες προοπτικές. Στον οικονομικό τομέα καλύπτεις κενά του παρελθόντος και λαμβάνεις χρήματα ετεροχρονισμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ