Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (3/7 - 9/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού και η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει. Την ερωτική διάθεση αυξάνει ο Ήλιος, η θάλασσα και οι παραλίες. Η Πανσέληνος του μήνα στις 3/7 στον Αιγόκερω φέρνει εξελίξεις στους παρορμητικούς, (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), του 2ου δεκαημέρου. Μέχρι τις 10/7 η Αφροδίτη με τον Άρη από τον Λέοντα, ανεβάζουν την ερωτική διάθεση. Μετά ο Άρης περνά στην Παρθένο και μειώνεται το ερωτικό στοιχείο. Η Νέα Σελήνη στις 17/7 στον Καρκίνο βγάζει παράπονα που πηγάζουν από το παρελθόν, επηρεάζοντας τους παρορμητικούς, (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Από τις 23/7 και για ένα μακρύ χρονικό διάστημα που επεκτείνεται όλο το Καλοκαίρι, η Αφροδίτη βάζει όπισθεν και γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενική κίνηση. Αυτό το Καλοκαίρι δεν θα είναι σαν τα άλλα, αφού θα έρθουν έρωτες από το παρελθόν και θα υπάρξουν επανασυνδέσεις σε όλους όσους το επιθυμούν.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερη Πανσέληνο που δίνει έμφαση στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης σε βοηθά να βρεις διεξόδους ενώ σε αναγκάζει να βρεις και κάποιες λύσεις κυρίως για ζητήματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σου! . Η οικογένεια θα σε απασχολήσει με τον τρόπο της και θα πρέπει να δείξεις κατανόηση σε ότι σε εκνευρίζει και σε ότι σε κρατά εγκλωβισμένο σε ένα είδος αναμονής. Τα πράγματα στα πρακτικά και οικονομικά θα κυλήσουν πιο γρήγορα αλλά δεν θα λείψουν τα άγχη και οι παρεμβολές των άλλων. Ερωτικά η κατάσταση παραμένει προβληματική, όσο εσύ δεν θέλετε να θίξεις τα κακώς κείμενα, ή όσο περιμένεις τον από μηχανής Θεό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα κυριαρχεί το πάθος, η προσμονή έχεις όμως και τις κατακτήσεις σου! Το μόνο που θα χρειαστεί να περιορίσεις αυτή την εβδομάδα είναι την απόλυτη στάση σου να θέλεις να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου στο ταίρι σου! Δεν μπορείς να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος και … υπερβάλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μία Πανσέληνο στην κορυφή του ωροσκόπιου σου, είναι λογικό και αναμενόμενο να σε απασχολήσει έντονα ο επαγγελματικός σου τομέας, όμως δίνονται διέξοδοι και λύσεις και ίσως αυτό το φεγγάρι σε πιέσει λίγο παραπάνω για να κάνεις το επόμενο βήμα που θα σου εξασφαλίσει μία καλύτερη οικονομική πορεία.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει και ένα ολόγιομο φεγγάρι στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω. Η Πανσέληνος αυτή σε κάνει αρκετά αγχωμένο με σκέψεις που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική ζωή. Πιθανότατα νιώθεις μία στασιμότητα που σε πνίγει και σε κάνει να τα βλέπεις όλα μαύρα! Κάποια αιφνίδια εμπόδια στην εργασία είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, θα είναι όμως προσωρινά! Συγκρατήσου αυτή την εβδομάδα την βιασύνη, μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις ή μην εμπλακείς σε σημαντικές συμφωνίες αν δεν ελέγξεις σωστά τους όρους τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα η εβδομάδα φέρνει όμορφα μηνύματα και συναντήσεις που αποτελούν ένα «χάδι» ανάκαμψης και βελτίωσης. Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου μία μαύρη σκοτεινή εποχή και να νιώσεις σταδιακά ότι τα καλύτερα έρχονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα η εβδομάδα φέρνει ένα σούσουρο ειδήσεων και βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα για κάποιες αποφάσεις που πρέπει τώρα να παρθούν. Μην βιάζεσαι να κατασταλάξεις σε σημαντικές αποφάσεις για την μελλοντική επαγγελματική πορεία! Στα οικονομικά αναμένονται κάποιες σημαντικές διευκολύνσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιουλίου σε βοηθάει αγαπητέ μου Δίδυμε να εκφραστείς και να ταξιδέψεις επιτυχώς. Ο καιρός είναι κατάλληλος να ασχοληθείς με τα του σπιτιού σου, βρίσκοντας λύσεις ή προβαίνοντας σε εξωραϊσμό του χώρου σου. Δεν θα λείψουν οι οικονομικές πιέσεις αλλά θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις βασικές ισορροπίες. Τα ερωτικά σου είναι συμπαθητικά αλλά οι αναστολές δεν θα λείψουν. Εδώ υπάρχει ο κίνδυνος μιας ακραίας συμπεριφοράς εκ μέρους σου, γι αυτό φροντίστε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Σίγουρα καταλαβαίνεις πολλά από όσα συμβαίνουν σε ένα παρασκήνιο, αλλά μάλλον δεν θα σε ωφελήσει να το ξεσκεπάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν την πορεία τους στο Λέοντα και η επιθυμία σου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι είναι τονισμένη … Θέλεις όμως να αισθάνεσαι περισσότερο ελεύθερος, δεν ανέχεσαι την καταπίεση, ή απομακρύνεις από κοντά σου όποιον με τον τρόπο του σε πιέζει σε κάτι διαφορετικό από αυτό που εσύ θέλεις. Προσοχή σε καβγαδάκια στον έρωτα λοιπόν αυτή την εβδομάδα, γιατί η Πανσέληνος θα σε κάνει πιο παθιασμένο από ότι συνήθως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η γρήγορη σκέψη σου αλλά και οι άμεσες κινήσεις αποκατάστασης, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις επιτυχώς την δουλειά σου! Ξαφνικές ειδήσεις για λεφτά προσφέρουν χαμόγελα, όμως τα έξοδά σου είναι αρκετά φορτωμένα αυτό τον καιρό!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις πληθαίνουν σε προσωπικά ενδιαφέροντα και σχέδια που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος της Δευτέρας δίνει έμφαση στο αίσθημα της ασφάλειας ή και της ανασφάλειας, όσον αφορά την πορεία των οικονομικών σου υποθέσεων. Ένα σχέδιό σου μπορεί να υλοποιηθεί αλλά απαιτεί καλύτερο χειρισμό εκ μέρους σου. Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές όπως πάντα, αλλά η υλοποίησή τους απαιτεί κόπο εκ μέρους σου. Ο μήνας των γενεθλίων σου έχει και τις χαλαρές του στιγμές γι αυτό φρόντισε να τις απολαύσεις και να ανανεωθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Αιγόκερω και στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι ανάμεσα στην αναμέτρηση της καρδιάς και της λογικής … Οι ευαισθησίες σου μπορεί να χτυπούν κόκκινο, όμως κοιτάζεις να κάνεις αυτό που πρέπει και είναι σωστό στα αισθηματικά, βλέποντας λίγο πιο μπροστά κάποιες καταστάσεις! Προνοείς κατά κάποιο τρόπο στον έρωτα και γλιτώνεις μπελάδες. Αν δεν έχεις σχέση είναι μία καλή ευκαιρία για μία νέα, όμορφη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο φόβος για την πορεία των οικονομικών σου είναι έντονος , γιατί τα έξοδα τρέχουν και νιώθεις ότι δουλεύεις μόνο για να πληρώνεις! Καταφέρνεις ωστόσο να τα βάλεις όλα σε μία τάξη! Στα επαγγελματικά η εβδομάδα ευνοεί συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες για νέες συνεργασίες.

♌ Λέων

Γενικά

Η Πανσέληνος της Δευτέρας, φέρνει ένα κύμα αλλαγών στους βασικούς τομείς της ζωής σου και σε βοηθά να βρεις διεξόδους στα επαγγελματικά και εναλλακτικές στα οικονομικά. Διαφωνίες και αντιθέσεις δεν θα λείψουν αλλά καλό είναι να μην φτάσεις στα άκρα. Δώσε προσοχή στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε έχουν κακομάθει τελευταία όμως σου έδωσαν και την ευκαιρία να υπερασπιστείς τον τρόπο ζωή σου και να τον βελτιώσεις. Αισθηματικά πρόλαβε κάποιες εξελίξεις που μπορούν να ανατρέψουν το τωρινό σου κατεστημένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βαδίζει σε μία καλή πορεία, το άτομο που έχεις στην καρδιά σου φαίνεται ότι τρέφει τα ίδια συναισθήματα για σένα, ενώ αν είσαι σε μία φάση χωρισμού ήδη σε αναλογίζεται ένα άτομο του παρελθόντος! Η παγίδα της εβδομάδας είναι ότι μπορεί να φορτώσεις πολύ το πρόγραμμά σου με την δουλειά, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φορτική η εβδομάδα για ζητήματα εργασίας με πολύ άγχος και αρκετές υποχρεώσεις, όμως καταφέρνεις και διεκπεραιώνεις τα πάντα με απόλυτη επιτυχία, ενώ ανοίγονται και σημαντικές ευκαιρίες που θα παίξουν σημαντικό παράγοντα για την περεταίρω άνοδό σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η Πανσέληνος της Δευτέρας σε βοηθά να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα . Σε άλλες περιπτώσεις όμως μπορεί να εντείνει το άγχος για θέματα εργασίας ενώ σε μερικές σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Αισθηματικά δείξε διαλλακτικότητα όταν ο σύντροφός σου εκφράζει επιθυμίες, ή όταν επιζητά την προσοχή και τη συμβολή σου σε δικά του θέματα. Αν ξεκινάς διακοπές φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς . Απόφυγε εντάσεις στον κοινωνικό περίγυρο. Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα, αλλά σύντομα θα τα αναπληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα άκρως ερωτικό φεγγάρι έρχεται για το δικό σου ζώδιο όπου σε παρασύρει να ξεφύγεις από τα στενά όρια της λογικής και να αφεθείς στο συναίσθημα. Μία ερωτική ικανοποίηση αναμένεται να φέρει τον ενθουσιασμό, ενώ μία συνάντηση θα λύσει ξαφνικά μία παρεξήγηση που είχε προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το φορτίο της εργασίας είναι βαρύ και δεν σε βλέπω να ξαλαφρώνεις σύντομα, απεναντίας υπάρχουν αρκετές ευθύνες που καλείσαι να βγάλεις εις πέρας. Καλύτερες μέρες αναμένονται για τα οικονομικά σου μετά από πρόταση – συζήτηση που θα κάνεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η Πανσέληνος της Δευτέρας φωτίζει τα θέματα που απασχολούν την οικογένεια, τα οποία με τη σειρά τους σου προκαλούν εκνευρισμό και ανασφάλεια. Αν τακτοποιήσεις τα πρακτικά σου ζητήματα όμως, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Προσδοκίες, φιλίες και κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται. Παράλληλα όμως απαιτείται πρόνοια στη διαχείριση των χρημάτων σου και αποφυγή δημιουργίας νέων χρεωστικών υπολοίπων. Αισθηματικά τα πράγματα είναι συμπαθητικά, κοινωνικά επίσης η κατάσταση φαίνεται καλύτερη. Αξιοποίησε την ευκαιρία για μία βόλτα στην παραλία ή και για ολιγοήμερες διακοπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία είναι η συμβουλή στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα …. Μην τσαντίζεσαι τόσο εύκολα, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς … Εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, λόγω της δικής σου συναισθηματικής έξαρσης! Μην κολλάς σε γεγονότα που έγιναν, πέρασαν και τα άφησες πίσω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή από την κορυφή του ωροσκοπίου σου ευνοούνται οι επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές … Μία πρόταση είναι πολλά υποσχόμενη για την οικονομική σου πορεία!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις αγαπητέ μου Σκορπιέ. Κάποιες αλλαγές στη στρατηγική σου κρίνονται απαραίτητες, αλλά οι κινήσεις σου θα ευοδωθούν στο πιο προσεχές μέλλον. Αισθηματικά υπάρχουν αιχμές ανταγωνισμού με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος εξακολουθείς να απέχεις από την πιθανότητα να αποκτήσετε ταίρι. Απαλλάξου από ένα σύνδρομο αδιαφορίας που σε διακατέχει και φρόντισε να δείς τα πράγματα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ταξίδεψε, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να χαρείς, ανανεώσου με όποιο τρόπο σε ευχαριστεί και ζήσε ένα καλοκαίρι καλύτερο από αυτό που είχες φανταστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει πρόταση αισθηματική που σε ενθουσιάζει… Μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να εισβάλει εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα στην ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σου και θα λύσετε τις όποιες διαφωνίες είχατε ως σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιμονή σου θα ανταμειφθεί αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά! Καταφέρνεις και κατακτάς έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο! Στον οικονομικό τομέα αναμένονται συζητήσεις νέων συνεργασιών που θα αποφέρουν περισσότερο κέρδος.

♐ Τοξότης

Γενικά




Αγαπητέ μου Τοξότη, παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αναγκάζεσαι να δουλέψεις εντατικά αυτές τις μέρες. Συνθηκολογείς σε κοινωνικές καταπιέσεις όπου κρίνονται αναπόφευκτες τις επόμενες μέρες. Οι πιθανότητες για να το βάλεις στα πόδια και να φύγεις κάπου μακριά είναι περιορισμένες. Υπάρχει όμως και η εκδοχή να ξυπνήσει το πνεύμα του Οδυσσέα μέσα σου και να προβείς σε μια μεγάλη επαναστατική αλλαγή. Υπολόγισε όμως και τις συνέπειες της Πανσελήνου αυτής της εβδομάδας στα οικονομικά σου! Η αλήθεια είναι ότι δέχεσαι ευθύνες που δεν σου αναλογούν, καθώς και σηκώνεις στους ώμους σου τα βάρη κάποιων άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές περιπέτειες με υπερβολές έρχονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη.. Παρασύρεσαι με πάθος στα συναισθήματά σου και τα δίνεις όλα για όλα! Κάποιες εξομολογήσεις θα αγγίξουν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λύνεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και φεύγεις ένα μεγάλος βραχνάς από πάνω σου αυτό το μήνα φίλε μου Τοξότη! Στα επαγγελματικά ανοίγονται ευκαιρίες για την βελτίωση της εργασίας σου, ενώ μία πρόταση που θα δεχθείς θα είναι αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη για ένα καλύτερο αύριο.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιό σου που από τη μια σε βοηθά να εκφραστείς συναισθηματικά, να φανερώσεις τα ταλέντα και τις ιδιότητές σου και από την άλλη σε περιορίζει με τις ευθύνες στο σπίτι και στην προσωπική σου ζωή. Είναι στο χέρι σου όμως να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου, να απαλλαγείς από ανθρώπους που δεν σου είναι απαραίτητοι, ή να ταξιδέψεις κάπου ευχάριστα.. Ζύγισε τις δυνάμεις σου και βάλε ένα όριο στο βεληνεκές των εξόδων σου. Ένας νέος άνθρωπος θα σε γοητεύσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική Πανσέληνος στο ζώδιο σου σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα, στην οποία συμμετέχει θετικά και ο Δίας από τον Ταύρο και σου υπόσχεται τυχερές ερωτικές στιγμές και ικανοποίηση των προσδοκιών σου! Πες ναι σε μία νέα ερωτική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος, θα είναι με άτομο που θα μπορείτε να ταιριάξετε απόλυτα και σταθερά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανταγωνισμοί δεν λείπουν στα επαγγελματικά σου, όμως δεν μπορεί κανείς να πάει πίσω τα δικά σου σχέδια! Τα έξοδά σου τρέχουν με ταχύτητα φωτός, όμως ανοίγεται και φως στο τούνελ αυτό σημαίνει ότι διεκπεραιώνεις με συνέπεια υποχρεώσεις και φεύγουν βάρη.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα αναστατώσει το πρόγραμμά σου φίλε μου Υδροχόε. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά και ετερόκλητα. Ευτυχώς ζεις τις τελευταίες δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων και πρέπει να είσαι προνοητικός στην επικοινωνία σου με την οικογένεια και εν γένει το στενό σου περιβάλλον. Οι τελευταίες μέρες του Άρη στον Λέοντα επηρεάζουν τον ψυχισμό σου, και δημιουργούνται ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν. Φρόντισε λοιπόν τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς, προνόησε για ότι σε ενδιαφέρει και αφοσιώσου ολοκληρωτικά στην επιτυχία του σκοπού σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, όμως δεν παύει να φωλιάζουν μέσα σου καχυποψίες, δεύτερες σκέψεις και να μην αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι όπως θα έπρεπε! Είσαι σε μία φάση αναμονής αυτή την εβδομάδα και προσπαθείς να διαλευκάνεις τί θέλεις για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και να ξενοιάσεις, ή για να λυθούν κάποια εργασιακά ζητήματα και να πάρεις τα πάνω σου! Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται σε μία ζόρικη φάση!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Κοινωνικά ενδιαφέροντα, αισθήματα αγάπης προς τρίτους, αυτοκριτική σε λογικό βαθμό και διάθεση απαλλαγής από πιέσεις φέρνει η Πανσέληνος της εβδομάδας για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ . Έχεις έρθει ο καιρός που πρέπει να φροντίσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς. Κάποια έξοδα είναι αναπόφευκτα αλλά θα πιάσουν τόπο. Κρατήσου μακριά από εστίες έντασης. Αισθηματικά η εβδομάδα θα φέρει εξελίξεις που, αν δεν τις φοβηθείς, θα σε βγάλουν από τις στατικές σου συνήθειες, θα αυξήσουν τη γοητεία σου και θα ευνοήσουν τις αναζητήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ξαφνική γνωριμία μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον, δίνει έναν αέρα ανανέωσης στο καλοκαιράκι … Πες ναι σε προτάσεις φίλων και ο έρωτας κάπου εκεί καραδοκεί! Αν είσαι σε σχέση η εβδομάδα την εμβάθυνση των συναισθημάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου όπου οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου οι αποδόσεις σε ικανοποιούν, αφού η εργασία σου βρίσκεται σε μία ανοδική πορεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ