Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/7 - 30/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5 Ιουνίου 2023 και οι σχέσεις μας έχουν γίνει αρκετά απαιτητικές, αλλά θυμίζουν και ταινία του Hollywood. Τώρα, στις 23 Ιουλίου 2023, η Αφροδίτη θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομη και θα αναστατώσει τα ζώδια , μια που θα γίνουν μπόλικες επιστροφές και παθιασμένες επανασυνδέσεις.

Πάμε όμως να δούμε πως θα επηρεαστούν τα ζώδια μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2023, που η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ κατά κάποιο τρόπο αυτή την εβδομάδα αλλάζει το κλίμα και η διάθεση σου, επικεντρώνεσαι περισσότερο στις αισθηματικές σου υποθέσεις αλλά και στα δημιουργικά σου σχέδια. Μία νέα εξέλιξη στα επαγγελματικά θα κριθεί σημαντική, καλό όμως είναι να λάβεις την γνώμη κάποιου ανθρώπου που είναι πιο έμπειρος και θα μπορέσει να σε κατευθύνει σωστά! Στα οικονομικά η κατάσταση παραμένει ασταθής και δύσκολη περιστασιακά. Κοινωνικά υπάρχουν προοπτικές και προτάσεις αλλά να είσαι επιφυλακτικός όταν δεν σου δίνονται όλα τα δεδομένα . Ερωτικά, νιώθεις ότι είσαι παγιδευμένος κάπου αλλά είναι στο χέρι σου να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος του Ερμή με την Ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα, σε βάζει σε σκέψεις για την αισθηματική σου ζωή. Αναρωτιέσαι τι έφταιξε, τι πήγε λάθος και προσπαθείς να διορθώσεις μία κατάστασης! Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για μηνύματα – συναντήσεις και επικοινωνίες με το ερωτικό παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και εσύ τρέχεις και δεν φτάνεις με τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί στην εργασία σου. Από την Παρασκευή που θα περάσει και ο Ερμής σε αυτή την θέση δίνει την ευκαιρία να κουβεντιάσεις, να λύσεις και να προγραμματίσεις καλύτερα ζητήματα επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου το κλίμα είναι άστατο και η εβδομάδα βγάζει έκτακτα έξοδα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, καθώς οι μέρες προχωρούν παρατηρείται μια αύξηση της κινητικότητας και των ενδιαφερόντων σου. Μετακινήσεις ή και διακοπές βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι άλλοι θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτά τα ζητήματα. Εκείνο που πρέπει να έχεις είναι το πρόγραμμα και κυρίως ο έλεγχος του εαυτού σου. Να θυμάσαι πως ζεις τις τελευταίες δυσκολίες μιας περίστασης στα επαγγελματικά σου. Πέρα από αυτές ένα απρόσμενο γεγονός ή ένας άνθρωπος σε βοηθάει να νιώσεις πιο αισιόδοξος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο Λέοντα και βρίσκεται στην αγκαλιά του Ερμή , έτσι λοιπόν ένα κύμα νοσταλγίας έρχεται αυτή την εβδομάδα να σε παρασύρει σε μεγάλες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις! Σε πιάνει η πικρία, το παράπονο και η ανασφάλεια … Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου και μην βυθίζεσαι στην μελαγχολία, παίρνοντας το ρόλο του θύματος, όπου δεν σου ταιριάζει. Ο Ερμής και ο Άρης από την Παρθένου σε «σπρώχνουν» να κοιτάξεις μπροστά στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ξεπερνιούνται οι δυσκολίες και αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι πιο ικανοποιημένος από τις συνθήκες έτσι όπως διαμορφώνονται. Κάποια έκτακτα έξοδα αναμένονται στο σπίτι και στην οικογένεια!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, μεταβατικό θεωρείται αυτό το διάστημα με έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα. Νιώθεις τις αλλαγές που ετοιμάζονται, ορισμένες από τις οποίες σε αφορούν άμεσα. Λειτούργησε με διπλωματία και διερεύνησε προθέσεις και δυνατότητες. Θέματα στενού περιβάλλοντος βρίσκουν λύσεις ή ευνοούνται να προωθηθούν. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις ή να δώσεις υποσχέσεις που σε δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαχειρίσου πιο έξυπνα τα οικονομικά σου και απόλαυσε διακοπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα συναντά αυτή την εβδομάδα την Αφροδίτη και η σκέψη σου τριγυρίζει σε παλιές στιγμές της αισθηματικής σου ζωής, ενώ κουβεντιάζεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μεσολάβησαν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην σχέση σας. Θυμήσου ωστόσο ότι είναι διανύεις ένα διάστημα που η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά έκρυθμη και αυτό δεν σε συμφέρει στην παρούσα φάση! Αν δεν έχεις σχέση, μία είδηση από το ερωτικό παρελθόν είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή και τον Άρη από την Παρθένο, είναι γεγονός ότι οι μέρες σου είναι μέσα στα νεύρα και στην εργασία όλο κάτι δημιουργείται που σε βγάζει εκτός εαυτού! Κράτησε μία πιο ήπια απόμακρη στάση για να αποφύγεις να οδηγηθούν κάποια πράγματα στα άκρα! Στα οικονομικά μπορεί να φοβάσαι για το τί θα γίνει στην πορεία όμως καταφέρνεις και κλείνεις εκκρεμότητες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η καλή σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη, σε βοηθά φίλε μου Καρκίνε αυτή την εβδομάδα να κερδίσεις το χαμένο χρόνο, και προωθεί τις φιλόδοξες επιδιώξεις σου. Επίσης η περίοδος είναι κατάλληλη να υλοποιήσεις μια ιδέα ή ένα σχέδιο που στριφογυρίζει καιρό στο μυαλό σου. Αν δεν έχεις καταφέρει να ξεφύγεις από την εργασία ο φόρτος θα είναι αρκετός. Αν δεν σε περικλείει αυτή η εκδοχή, τότε μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου σε ταξίδια ή διακοπές, που τις περιμένεις πως και πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου πιάνεσαι στις λεπτομέρειες και γκρινιάζεις αρκετά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε. Η μουρμούρα σου προέρχεται από τις συναισθηματικές ανασφάλειες που σε διακατέχουν, ενώ στην πορεία της εβδομάδας αισθάνεσαι ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει (ή είσαι σε σχέση) δεν σε βάζει στην θέση που πραγματικά σου αξίζει! Μην παρασύρεσαι σε λόγια που θα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη εβδομάδα για να πάρεις κάποιες αποφάσεις στα επαγγελματικά σου ή για να κάνεις κάποια σημαντικά ραντεβού που θέλεις να έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στα οικονομικά σου κυριαρχεί η αβεβαιότητα, ενώ κάποια χρήματα που σου οφείλουν καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σου και αυτό σε εκνευρίζει.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα ανήκεις και εσύ στην ομάδα εκείνων που βιώνουν τις τελευταίες ταλαιπωρίες μεταξύ επαγγελματικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών καταστάσεων. Κινήσου διαλλακτικά, αξιοποιώντας το χρόνο και το χρήμα, μην ρισκάρεις κάπου αν δεν είσαι σίγουρος για την επιλογή σου και απόφυγε να πιέσεις τις καταστάσεις μεταξύ προσωπικής και κοινωνικής ζωής. Ευτυχώς δεν θα λείψει η αντοχή αλλά ούτε και ο παράγοντας της τύχης, ο οποίος σε έχει κακομάθει λίγο τελευταία. Αν είσαι ελεύθερος εντυπωσιάζεσαι από ένα δύσκολο ερωτικό στόχο, αλλά κι εκείνος το ίδιο από εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα σημαντική για τα αισθηματικά σου, αφού ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και η εβδομάδα φέρνει μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις που σου δίνουν μία μορφή δικαίωσης και ικανοποίησης! Γίνονται βήματα αποκατάστασης και επανασύνδεσης που σε ικανοποιούν. Η ανάγκη σου να είσαι πάντα το κέντρο του σύμπαντος στα αισθηματικά θα καλυφθεί, καλό είναι όμως να μην υπερβάλεις και να μην θεωρείς κάποια πράγματα ως δεδομένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και ξεφεύγεις από τα οικονομικά εμπόδια που είχαν προκληθεί τις προηγούμενες εβδομάδες και η επινοητικότητά σου αλλά και οι επαφές που θα έχεις μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσουν μία χαρούμενη είδη στα οικονομικά! Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται σταδιακά σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, θα χρειαστεί να πάρεις κάποιο ρίσκο, φρόντισε όμως για την ώρα να καθυστερήσεις κάποια αλλαγή!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα καλείσαι φίλε μου Παρθένε να βάλεις μια τάξη σε δυο κύριους τομείς, στις αισθηματικές και οικονομικές σου σχέσεις. Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να υποστηρίξεις επιθυμίες και να γίνεις πιο αποτελεσματικός στην πράξη. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, εξυπηρετεί τις τρέχουσες υποθέσεις σου και σε κάνει πιο αποδοτικό σε καθημερινή βάση. Η παρουσία και του Άρη στο ζώδιό σου, σας κάνει πιο εύστοχο και σε καλύπτει οικονομικά, όταν και όπου χρειαστεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα κινείσαι κρυφά, παρασκηνιακά και με μυστήριο … Δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου αλλά μέσα σου φωλιάζει ο φόβος και η αμφιβολία αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία ή αν πρέπει να προχωρήσεις σε μία ερωτική κατάσταση που σε συναρπάζει, συνάμα όμως σε τρομάζει. Φοβάσαι να ανοιχτείς συναισθηματικά, όμως θα έχεις μία συνάντηση που θα εξιτάρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα κρίνεται αποκαταστατική για τα επαγγελματικά σου, όπου λύνονται προβλήματα και γίνονται συναντήσεις που θα σου δώσουν μία μορφή ικανοποίησης! Στον οικονομικό τομέα, υπάρχου αρκετά έξοδα για την κάλυψη των αναγκών του καλοκαιριού και αυτό σε αγχώνει!

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι τελευταίες μέρες του μήνα παρουσιάζουν μια έμφαση, σε υποθέσεις που αφορούν τις εξελίξεις του επαγγελματικού τομέα φίλε μου Ζυγέ. Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει πιο αποτελεσματικό, αρκεί να κινηθείς οργανωμένα. Ο Ήλιος στο πέρασμα του στον Λέοντα, φέρνει κοντά σου χρήσιμους ανθρώπους ή διευκολύνει διακανονισμούς και συνεννοήσεις που γίνονται και οι οποίες καλύπτουν νευραλγικούς τομείς της ζωής σου. Αισθηματικά, δείξε παραπάνω λογική στις σκέψεις και στις πράξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να σκεφτείς αν όντως επιθυμείς αυτό που σου έχει καρφωθεί στο μυαλό, ή απλά είναι ένα καπρίτσιο σου …. Μην επιμένεις σε ερωτικές καταστάσεις που σε στραγγίζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά! Αναλογίσου τι αξίζει και δες κάποιες καταστάσεις πιο σφαιρικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έκτακτα έξοδα έρχονται το προσκήνιο και σε αποδιοργανώνουν, όμως θα τα καταφέρεις! Στα επαγγελματικά σου, δείξε υπομονή και προσπάθησε να βάλεις τα όρια σου όταν προσπαθούν να σε φορτώνουν με ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση σε όλη την γκάμα των σχέσεων σου και παρά τις προσπάθειες σου , το κύριο λόγο στην καθημερινότητά σου συνεχίζουν να τον έχουν οι άλλοι φίλε μου Σκορπιέ. Αποστασιοποιήσου από τυχόν δυσκολίες, και μην έρχεσαι σε άμεση αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα συμφέροντά σου. Υπερασπίσου μια σχέση που σε αφορά εφόσον αξίζει τον κόπο, αλλά αποδέξου και κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά! . Τέλος, Υπερασπίσου τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ποιο θέλεις να είναι το μέλλον και η προοπτική της αισθηματικής σου ζωής; Αυτό το ερώτημα καλείσαι να απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Είναι ο καιρός να αφήσεις στην άκρη το πείσμα και την επιμονή σου και να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά πιο λογικά και ρεαλιστικά! Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι με έναν άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου είναι αδύνατο να έχεις μία κοινή πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές συζητήσεις γίνονται στα επαγγελματικά σου και εσύ καλείσαι να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου και να μην σκύψεις το κεφάλι σε κάθε έναν που θέλει να υποτιμήσει την αξία σου! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι προσωρινά ριγμένος!

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν είναι πιο ενδιαφέρουσες από αυτές που προηγήθηκαν φίλε μου Τοξότη. Αξιοποίησε την ευκαιρία μια απόδρασης που σου προσφέρεται και μην επηρεάζεσαι από γνώμες και δήθεν συμβουλές καλοπροαίρετων τρίτων. Αν αποζητάς ξεκούραση, φρόντισε να επιλέξεις το κατάλληλο μέρος για τις διακοπές σου. Πρακτικά ζητήματα δεν παύουν να έρχονται στο προσκήνιο, αλλά μπορείς να αναθέσεις ευθύνες σε κάποιους άλλους. Ερωτικά καλείσαι να φανείς επιεικής στην κρίση σου και ευέλικτος στην συμπεριφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να φιλοσοφήσεις εκ νέου κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου και να αλλάξεις θεωρία ή και τρόπο αντίληψης για κάποιες καταστάσεις που είχαν μεσολαβήσει! Κοιτάζεις να κάνεις το σωστό και να αποκαταστήσεις τα σπασμένα και αυτό το πετυχαίνεις με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή και τον Άρη να κινούνται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου είναι γεγονός ότι διανύεις μία βδομάδα με πολλή δουλειά, αλλά και πολλές επαφές για ζητήματα εργασίας. Η απογοήτευση υποχωρεί ενώ τα οικονομικά αρχίζουν να μπαίνουν σε μία ανοδική περίοδο!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι λίγο νευρικές για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Η αρχή της εβδομάδας σε προϊδεάζει, για αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν. Φρόντισε να έχεις καλύτερη άμυνα και να μην παίρνεις τοις μετρητοίς λόγια τρίτων που ενδεχομένως κρύβουν κάποιες σκοπιμότητες . Ασχολήσου με ότι σε ευχαριστεί, προστάτεψε την ιδιωτική σου ζωή και μην ενδίδεις σε πιέσεις που προσθέτουν ταλαιπωρία. Αισθηματικά θα κάνεις κάποια τολμηρά βήματα τα οποία θα έχουν αποτέλεσμα. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές, κλείσε τα κινητά σου τηλέφωνα και απόλαυσε την στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος για μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος είναι έντονο ειδικά αυτή την εβδομάδα. Σου δίνεται η ευκαιρία να τολμήσεις, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις κάτι το οποίο θέλει πραγματικά πολύ και ήταν βαθιά ριζωμένο μέσα στην καρδιά σου εδώ και καιρό! Το πετυχαίνεις και ικανοποιείσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να πιέζεσαι να αγχώνεσαι στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σου, όμως ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές που σου δίνουν θάρρος και δύναμη. Στα οικονομικά υπάρχουν ακόμα αστάθειες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Παρατηρείται μια ένταση αυτή την εβδομάδα σε εξελίξεις που αφορούν κυρίως αισθηματικές και επαγγελματικές σου συνεργασίες φίλε μου Υδροχόε. Εδώ καλείσαι να είσαι ρεαλιστής αλλά και συνεργάσιμος με εκείνους που εύκολα επηρεάζουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Γενικότερα απόφυγε να κινηθείς στα άκρα και δείξε πιο ανθεκτικός στις τελευταίες, περιστασιακές δυσκολίες. Δεν θα λείψουν γεγονότα στο σπίτι και επίσης, ένας άνθρωπος που σε αφορά αισθηματικά, ίσως να μην μπορέσει να ανταποκριθεί έτσι όπως θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Λέοντα φέρνουν αρκετές συζητήσεις γύρω από τα αισθηματικά! Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον, αλλά και κουβέντες που αφορούν ζητήματα που συνδέονται με το παρελθόν! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, νοσταλγείς μία σχέση του παρελθόντος και δίνονται οι ευκαιρίες αποκατάστασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά προβλήματα υποχωρούν και λαμβάνεις και κάποιες ειδήσεις που σε χαροποιούν και σε βοηθούν να σηκώσεις κεφάλι! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου και το κλίμα δεν είναι άκρως ικανοποιητικό.

♓ Ιχθύς


Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού απολαμβάνεις μία σχετικά καλύτερη εβδομάδα. Έχεις πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσεις τις δικές σου ευκολίες, είτε φεύγοντας διακοπές, είτε βρίσκοντας υποστήριξη από τρίτους. Μια αξιόλογη γνωριμία είναι πιθανή για σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση υποστήριξε πιο αποτελεσματικά ένα κοινό σας στόχο. Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη δραστηριότητες και ασχολίες, φρόντισε ωστόσο να διατηρήσεις την αυτονομία σου. Οικονομικά θα έχεις έσοδα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ανάγκες και υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής και Άρης στην Παρθένο δίνουν έμφαση στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα και είτε προγραμματίζεις κάποιο ταξίδι με το έτερον – ήμισυ είτε παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν δεν έχεις σχέση, απελευθέρωσε λίγο το χρόνο σου από την εργασία και η νέα γνωριμία θα σου έρθει εύκολα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εμπόδια υποχωρούν, τώρα μπορείς να βάλεις σε μία σειρά ότι είχε μείνει πίσω στα επαγγελματικά ενώ κάποιές συνεργασίες προχωρούν επιτυχώς και σε γρήγορους ρυθμούς! Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα, ενώ διαπραγματεύεσαι καλύτερους όρους που θα έρθουν από το προσεχές φθινόπωρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ