Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (17/7 - 23/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η ερχόμενη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει μαζί τη Νέα Σελήνη, η οποία θα φανεί στις 17/07. Κατά τη διάρκειά της, θα παρουσιαστούν σημαντικές πτυχές όπως η αντίθεση μεταξύ της και του Πλούτωνα, το τρίγωνο μεταξύ της και του Ποσειδώνα, καθώς και το εξάγωνο μεταξύ της και του Ουρανού. 

Από τώρα έως το τέλος του μήνα, αναμένονται επίσης αλλαγές και δυναμικές καιρικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας. 

Σε προσωπικό επίπεδο, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να μας επηρεάσει θετικά, βοηθώντας μας να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας, να απολαύσουμε τις διακοπές και να έρθουμε σε επαφή με το στοιχείο του νερού.

Τα ζώδια που θα βιώσουν σημαντικές μεταβολές και αποκαθαρίσεις έως τον Ιανουάριο του 2025 είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Στις 20/07, ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τρίγωνο μεταξύ του και του Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τις επιθυμίες μας και μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. 

Ακόμα και οι πιο τρελές επιθυμίες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα. 

Η αντίθεση μεταξύ του Άρη και του Κρόνου την ίδια μέρα μας παροτρύνει να είμαστε προσεκτικοί στον κόσμο γύρω μας και να λαμβάνουμε υπόψη μας τις περιστάσεις όταν σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας.

Κριός

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, η Νέα Σελήνη του Ιουλίου βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να δώσεις λύση σε προσωπικά ή και οικογενειακά προβλήματα. Τα αισθηματικά διλλήματα δεν θα λείψουν άλλωστε ξεκινά η Αφροδίτη την ανάδρομη πορεία της, ωστόσο μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και ειδικά αν είναι λίγο πικρόχολες. Οικονομικά βρίσκεσαι σε μια κατάσταση αιχμής. Από την μια υπάρχει προοπτική βελτίωσης και από την άλλη η τάση να δημιουργήσεις νέα έξοδα. Επαγγελματικά οι μέρες θα έχουν ενδιαφέρον σε επίπεδο συζήτησης αλλά θα παρατηρηθεί μια πρακτική στασιμότητα στις εφαρμογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ώρα να αναμετρηθείς με το ερωτικό παρελθόν, με τα πάθη, τα λάθη, τις αδυναμίες σου αλλά και αυτές τις επιθυμίες που έμειναν στην μέση! Από αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη ανάδρομη από τον λέοντα, σου επιβάλει να δεις μία προς μία όλες τις προσδοκίες σου! Μία ερωτική επανασύνδεση είναι μέσα στις τάσεις της εποχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις, η αντίθεση Άρη – Κρόνου αλλά και η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, αναμένεται να φέρουν σκληρές αναμετρήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο αυτή την εβδομάδα! Αρκετή δουλειά, πολύ στρες, αλλά και μεγάλος ανταγωνισμός αναμένονται στην πορεία των ημερών! Στα οικονομικά δεν είσαι ευχαριστημένος με την υπάρχουσα κατάσταση.

Ταύρος

Γενικά
Φίλε μου Ταύρε, η Νέα Σελήνη του μήνα σε βοηθά στην μετακίνηση και ενδεχομένως στις διακοπές. Βρίσκεις τον τρόπο να συνεννοηθείς με αυτούς που θέλεις και εύκολα καταλήγεις σε συμφέροντα συμπεράσματα. Ο Άρης στην Παρθένο κάνει αποτελεσματικές τις κινήσεις σου και ε βοηθά να ξεπεράσεις τυχόν σκοπέλους που θα βρεθούν στο δρόμο σου . Στο σπίτι δεν θα λείψουν οι έννοιες και τα προβλήματα ηθικά όμως θα σε βοηθήσουν αγαπημένα πρόσωπα και αυτό θα λειτουργήσει σαν συναισθηματική ανακούφιση στις δύσκολες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου και γυρνώντας από αυτή την εβδομάδα φαινομενικά ανάδρομη δεν λείπει το αίσθημα της νοσταλγίας του παρελθόντος, αλλά και το αίσθημα του κενού, γιατί κάποιες καταστάσεις δεν μπορούν να φτάσουν στο στάδιο που ήταν κάποτε. Πάρε βαθιές ανάσες, άλλαξε τρόπο σκέψης και εκτίμησε την παρούσα κατάσταση με τα καλά της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έλλειψη δημιουργικότητας έχει αυτή η εβδομάδα στα επαγγελματικά … Πας και δεν πας στην δουλειά νιώθεις κούραση πνευματική και ίσως οι συναισθηματικές σου ανάγκες στέκονται εμπόδιο στην παραγωγική εργασία! Στα οικονομικά ούτε κλαις, αλλά ούτε και γελάς.

Δίδυμος

Γενικά
Εβδομάδα Νέας Σελήνης που δηλώνει ότι το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε, κατάλληλο για να μπει μια νέα τάξη στην οικονομική σου κατάσταση και για να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα. Κάτι καλό συμβαίνει στο στενό περιβάλλον και αφορά τα ζητήματα σπιτιού. Δεν θα λείψουν οι έκτακτες υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους, ούτε και τα γεγονότα που θα σε διασπούν συχνά με το χαρακτήρα τους. Αισθηματικά δεν είσαι στα πάνω σου αλλά η επινόηση η δική σου θα βελτιώνει την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα υπάρχει εκνευρισμός και έτσι αποφασίζεις να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα! Συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αλλάξεις όσο και να προσπαθήσεις. Προσπάθησε να μην αναμασάς το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά εμπόδια υπάρχουν όμως η οργάνωση, η συγκέντρωση και η αξιοποίηση της εμπειρίας μπορούν να σε βοηθήσουν να τα υπερβείς. Στον οικονομικό τομέα εκδηλώνεται ένας φόβος για κάποιες οφειλές που έχεις.

Καρκίνος

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φίλε μου Καρκίνε , σε βοηθάει να κάνεις καινούργια όνειρα. Προσωπικά και αισθηματικά θέματα θα σε απασχολήσουν και μπορεί να αλλάξεις τώρα τον τρόπο που θα σταθείς απέναντί τους. Από την άλλη, θα διευκολυνθείς σε συνεννοήσεις και σε οικονομικές συμφωνίες, θα υποστηριχθείς στις επιδιώξεις και από κάποιους ανωτέρους σου, και παράλληλα θα μπορέσεις να δραπετεύσεις για λίγο στο ύπαιθρο. Απόφυγε τις υπερβολές στις διακοπές και κάλυψε έξυπνα τις ευαισθησίες σας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα σου δίνει απαντήσεις σημαντικές στα αισθηματικά σου και αντιλαμβάνεσαι τι έχει αξία, τι είναι σημαντικό κα ποιος άνθρωπος μπορεί πραγματικά να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου προς τα έξω. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις της εβδομάδας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις υπόλοιπες εξελίξεις που θα έρθουν στην πορεία του καλοκαιριού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εβδομάδα εγρήγορσης και αποφάσεων για ζητήματα επαγγελματικά! Θα χρειαστεί να βρεις λύση για ένα έγγραφο, για μία συζήτηση ή για μία συμφωνία και αυτό θα σε ζορίσει σημαντικά. Στα οικονομικά, με ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα υπάρχει στενότητα που σου προκαλεί ανασφάλεια.

Λέων

Γενικά
Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου ενισχύει περισσότερο την ψυχολογική σου άμυνα και σε βοηθάει να πάρεις καλύτερες θέσεις προκειμένου να αντιμετωπίσεις χρόνια οικονομικά ή αισθηματικά προβλήματα αγαπητέ μου Λέοντα. Οι φιλοδοξίες σου ενισχύονται και καταπιάνεσαι με νέα σχέδια, δεν θα λείψει όμως το αίσθημα της καταπίεσης από την εργοδοσία σου ενώ δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες ευθύνες γιατί θα εκτεθείς. Ωστόσο υπάρχει μία αόρατη πρόνοια που σε βοηθά και σε φροντίζει για το καλό σου. Ερωτικά αρκείσαι σε ότι καλό μπορεί να συμβεί μέσα στην καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από αυτή την εβδομάδα ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο δικό σου ζώδιο … Μην επιζητάς την επιβεβαίωση, μην περιμένεις όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου, αλλά μην μετράς και τίποτα ως δεδομένο στην αισθηματική σου ζωή για να μην απογοητευτείς! Μπορείς να συντηρήσεις ένα καλό κλίμα στα ερωτικά αρκεί … να ξέρεις τι θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες και να κερδίσεις το μεγάλο στοίχημα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου ότι θα καταφέρεις να βγεις ο νικητής σε μία επαγγελματική τραγωδία που βιώνεις και ναι … θα νικήσεις! Στα οικονομικά είσαι εξαιρετικά αγχωμένος και αναγκάζεσαι να κάνεις περικοπές εξόδων.

Παρθένος

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι ένας ανεφοδιασμός ψυχής και συναισθήματος. Για εσένα η εποχή είναι κατάλληλη για διακοπές και ταξίδια ή και να ορίσεις νέους κοινωνικούς στόχους. Μια ερωτική ιστορία εξελίσσεται με σαφήνεια δίνοντας μεγαλύτερη ανακούφιση στην ψυχή σου . Οικονομικά δείξε συνέπεια. Επαγγελματικά μάθε να θέτεις τα όρια σου στους άλλους, να μην μοιράζεσαι τα σχέδιά σου με ακατάλληλους ανθρώπους και να μην γίνεσαι το θύμα του περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αξίζει αυτός ο έρωτας για να κάνεις μία θυσία; Αυτό το ερώτημα καλείσαι να απαντήσεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Παρθένε … Δείξε υπομονή, μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις, μην απογοητεύεσαι συνειδητοποιώντας ότι το άτομο που έχεις στη καρδιά σου , βάζει αποστάσεις και όρια! Είναι μία εβδομάδα που πολλά θα κριθούν για την εξέλιξη μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τρως κάποιες τρικλοποδιές στα επαγγελματικά σου και αυτό προκύπτει από συνεργάτες που δεν σε βλέπουν με καλό μάτι. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως δέχεσαι και στήριξη από ανθρώπους που είτε καν φαντάζεσαι! Στα οικονομικά μεριμνείς από τώρα για αργότερα και πολύ καλά κάνεις!

Ζυγός

Γενικά
Έχεις πολλές ευκαιρίες να συνεννοηθείς καλύτερα με τον περιβάλλοντα κόσμο σου , να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου και να εντοπίσεις ένα σχέδιο. Θα καταφέρεις να ταξιδέψεις αφού δέχεσαι βοήθεια από τις εξωτερικές συγκυρίες. Στα ερωτικά σου πρέπει να δείξεις κατανόηση και να αφήσεις τη Νέα Σελήνη να αποκαλύψει προθέσεις και ιδιότητες του ανθρώπου που σε αφορά. Αν έχεις άδικο σε μία αντιπαράθεση καλό είναι να κάνεις την πρώτη υποχώρηση, αποφεύγοντας την πιθανότητα μιας βεβιασμένης ρήξης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κούραση που έχεις αυτό τον καιρό , οι ευθύνες αλλά και οι έννοιες σε κάνουν να χάνεις την ρομαντική διάθεση με αποτέλεσμα να κρατάς κάποιες αποστάσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η στιγμή δεν είναι κατάλληλη! Προσοχή ωστόσο, γιατί μία απλή κουβέντα αυτή την εβδομάδα μπορεί να οδηγήσει σε πικρία και μεγαλύτερη απόσταση, φρόντισε να το αποφύγεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου γεμάτο εμπόδια και συνεχόμενες βολές και αυτό σε έχει κουράσει! Η υπομονή θα είναι το βασικό σου όπλο για να μπορέσει να ξεπεραστεί μία δύσκολη κατάσταση στο χώρο της εργασίας. Στα οικονομικά καλύτερα να πεις όχι σε κάποια δανεικά!

♏ Σκορπιός

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί επικοινωνιακές επιδιώξεις και προσωπικά ενδιαφέροντα. Ανακαλύπτεις τι σε ευχαριστεί αυτήν την εποχή, ή δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου να περάσεις ευχάριστα. Υπάρχει η προοπτική να λύσεις ένα χρόνιο οικονομικό σου πρόβλημα και να «υπογράψεις» μια συνθήκη ειρήνης. Ο έρωτας σε πολιορκεί κάτω από περίεργες ή και δύσκολες συνθήκες Και στις δυο εκδοχές φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και τα πείσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν την λες και άσχημη την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, σημαντικό όμως είναι να ξέρεις μέχρι που μπορείς να επιμείνεις για να πετύχεις αυτά που θέλεις και πότε πρέπει να κάνεις υποχώρηση … Δείξε περισσότερη συγκαταβατικότητα και υπομονή προς το άτομο που νοιάζεσαι και μην βιάζεσαι να κρίνεις κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το πελατολόγιό σου είναι ανοδικό ενώ η δουλειά στο σύνολό της εξελίσσεται θετικά για σένα! Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε μία περίοδο ανάπτυξης αρκεί να αποφύγεις τις επιπόλαιες επιλογές στα επαγγελματικά!

Τοξότης

Γενικά
Η περίοδος αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σου κόσμο φίλε μου Τοξότη, ενώ στον ορίζοντα εμφανίζονται έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρά την πρόθεσή σου να ταξιδέψεις , διάφορες συνθήκες σε διατηρούν εξαρτημένο από το άμεσο περιβάλλον σου . Ευτυχώς η Αφροδίτη στον Λέοντα σας αγκαλιάζει προστατευτικά, ή σου δείχνει ασφαλείς διεξόδους την κατάλληλη στιγμή. Οι μέρες του Ιουλίου μεταξύ των άλλων έχουν εκπλήξεις, κοινωνικού χαρακτήρα, οι οποίες σε εμπνέουν να λύσεις δικά σου συναισθηματικά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καλές στιγμές στα αισθηματικά αισθάνεσαι ότι είναι πρόσκαιρες και έτσι συγκρατείσαι , βάζεις αποστάσεις, καταβάθως όμως πικραίνεσαι και απογοητεύεσαι! Μην επενδύεις πολλά σε μία νέα ερωτική ιστορία στο λέω με σιγουριά ότι θα σε κουράσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα είναι ευεργετική για τα οικονομικά σου όπου καταφέρνεις να τονώσεις τις πηγές εσόδων σου και να λύσεις πολλά από τα προβλήματά σου! Στα επαγγελματικά ωστόσο αναμένονται σημαντικά μπλοκαρίσματα που θα σε απογοητεύσουν!

Αιγόκερως

Γενικά
Ενδιαφέροντα τα πρόσωπα που θα συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα κάνεις τις προσεχείς ημέρες φίλε μου Αιγόκερε. Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πνέει έναν ούριο άνεμο που σε βοηθά στις μετακινήσεις, ή φέρνει πιο κατάλληλους ανθρώπους κοντά σου. Κατάλληλη περίοδος για διακοπές και ευχάριστες συναναστροφές. Όμως μην είστε σχολαστικός και αυστηρός στην κρίση σου , απέναντι σε συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Αν ζεις μια νέα ερωτική ιστορία, υπερασπίσου την έξυπνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναλογιζόμενος τα λάθη του χτες, τώρα μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία νέα σχέση, με άτομο ωστόσο που ήδη γνωρίζεις! Φεύγουν τα ερωτικά απωθημένα και οι απογοητεύσεις στα αισθηματικά και κοιτάζεις μπροστά σε μία ερωτική ιστορία που φαίνεται ότι γεννιέται τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον είναι αναμενόμενες, αφού μπλοκάρουν τις κινήσεις σου είτε και οι δικές σου πιέσεις δεν πιάνουν τόπο! Στα οικονομικά αναμένεται άγχος εξαιτίας υποχρεώσεων που τρέχουν τώρα.

Υδροχόος

Γενικά
Παρά το γεγονός ότι θέλεις να ξεκουραστείς και ως συνήθως δίπλα στο κύμα, η Νέα Σελήνη φέρνει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου . Στο μεταξύ, η ένταση δεν υποχωρεί στο στενό περιβάλλον και κάποιες διαφωνίες ή ανατροπές αλλάζουν αιφνίδια τα προγράμματα του φετινού καλοκαιριού. Συμφιλιώσου με την πραγματικότητα, προσαρμόσου σε κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει και βρες εναλλακτικές που θα χρησιμοποιήσεις λίγο μετά. Αν εργάζεσαι αυτήν την εβδομάδα, να είσαι συνεπείς με τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο Λέοντα στην ίδια θέση κινείται και ο ερμής και οι ερωτικές συναντήσεις με άρωμα παρελθόντος είναι βέβαιο πως έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα! Πολύ πιθανή είναι μία επανασύνδεση που θα καλύψει πολλά από τα κενά της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά ζορίζουν σημαντικά αυτή την εβδομάδα και σε κάνουν να αναλογίζεσαι αν αξίζει να παλεύεις τόσο πολύ σε αυτή την εργασία, ή θα πρέπει να κοιτάξεις για κάτι άλλο! Συζητήσεις για μία νέα δουλειά γίνονται τώρα, δεν παύει όμως να αμφιταλαντεύεσαι για το τί πρέπει να κάνεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά
Η Νέα Σελήνη του μήνα και η είσοδος του Άρη στην Παρθένο αποτελούν και για εσένα ένα διπλό καλό οιωνό φίλε Ιχθύ . Αποκτάς μεγαλύτερο μερίδιο στην αγάπη και στην ψυχαγωγία και σχεδιάζεις τώρα την πορεία των καλοκαιρινών σου διακοπών. Αν εξαιρεθείς αυτής της περίπτωσης, μπορείς να περάσεις καλά μεταξύ δουλειάς και πόλης, όπου διαβιώνεις. Σε ευνοούν φιλίες και αισθήματα, ενώ ειδήσεις προσθέτουν ψυχολογική χαρά. Οικονομικά κράτησε τις απαραίτητες ισορροπίες εσόδων – εξόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου δημιουργείται ένα προσωρινό μαύρο σύννεφο γιατί συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφός σου σου καταλογίζει όλες τις ευθύνες για ότι έχει συμβεί και δεν βρίσκεται κοινό σημείο αναφοράς. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχει προσωρινή στασιμότητα που σε απογοητεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά υπάρχει μία ακτίδα φωτός για ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις. Μπορεί να καθυστερεί να υλοποιηθεί αλλά εσύ τώρα μπορείς να το προετοιμάσεις. Κόβονται κάποιες συνεργασίες. Στα οικονομικά αναμένονται καλύτερες μέρες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ