Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/7 - 16/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η εβδομάδα ξεκινά με δημιουργικότητα, φαντασία αλλά και συζητήσεις, συμφωνίες, επαφές που θα φέρουν την εκπλήρωση σχεδίων σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου

Ακόμα, η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει τα πάνω κάτω στο πλανητικό σκηνικό, αφού έχουμε δυο αλλαγές που μας οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο μέσα στο καλοκαίρι. Η κατεύθυνση της κοσμικής πυξίδας αλλάζει με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 10/07, που θα παραμείνει μέχρι τις 27/08 σε αυτό το ζώδιο. Από αυτό το ζώδιο ο Άρης μας παροτρύνει να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας, να βάλουμε σε τάξη στις σκέψεις και τη δράση μας, αλλά και να κάνουμε και εκκαθαρίσεις στους χώρους που κινούμαστε και διαβιούμε. Είναι σημαντικό με τον Άρη στην Παρθένο να λειτουργούμε με πρόγραμμα και πειθαρχία τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική θέση, αλλά προσέξτε να μην είστε πολύ επικριτικοί με τους γύρω σας.

Κριός

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα θα καταλήξεις σε τελικές αποφάσεις για αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν. Ένας τομέας που θα έχεις εξελίξεις, είναι ο αισθηματικός. Είναι καιρός λοιπόν να γίνεις συγκεκριμένος, να δώσεις και να πάρεις εξηγήσεις και να καταλήξεις στις ανάλογες αποφάσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις λύσεις, να απευθύνεσαι στους κατάλληλους ανθρώπους, αλλά και να διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου μόνος σου! Οικονομικά, φρόντισε να μη στραβώσει ότι έχει ισιώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την Δευτέρα μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις και τα απωθημένα να σε κάνουν να στάζεις δηλητήριο στις συζητήσεις με το ταίρι σου! Από την Τρίτη το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, διώχνει κάθε σκοτάδι και ανησυχία για τα αισθηματικά, ενώ μία ευχάριστη πρόκληση – πρόσκληση από το ταίρι σου θα σε ανεβάσει πολύ! Αν είσαι σε σχέση θα λάβεις κάποιο μήνυμα που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο έρχεται και φορτώνει το πρόγραμμα της εργασίας σου με πολλές δραστηριότητες και το άγχος είναι έντονο. Προσοχή στα σκάνδαλα και στα επαγγελματικά παρασκήνια, Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πιο ικανοποιητική περίοδο!

Ταύρος

Γενικά
Μετά από μια περίοδο έντασης στο περιβάλλον της καθημερινότητάς τα πράγματα αρχίζουν και ομαλοποιούνται από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε! Τα μαθήματά σου τα πήρες και τώρα λειτουργείς πιο προσεχτικά στις επαγγελματικές σου επιλογές. Αισθηματικά έχεις μπει σε μια πιο θετική περίοδο, επομένως είναι στο χέρι σου να κάνεις τις επεμβάσεις στα σημεία που νόμιζες ότι χρειάζονται . Είναι εύκολο τώρα να ταξιδέψεις , τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για προσωπικούς λόγους, να επικοινωνήσεις θέσεις και απόψεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιτέλους ενεργοποιείσαι η αισθηματική σου ζωή από αυτή την εβδομάδα που εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο …Ότι περιμένεις στα αισθηματικά εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα και ικανοποιητικά. Καταφέρνεις να λύνεις διαφωνίες του παρελθόντος ενώ και μία επανασύνδεση είναι εφικτή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην παίρνεις τις μετρητοίς όσα ακούς στο εργασιακό σου περιβάλλον αυτή την εβδομάδα … Δεν λείπουν οι σκοπιμότητες αυτό το διάστημα στην εργασία σου! Στα οικονομικά αναμένεται να πάρεις χαρούμενες ειδήσεις κα να φύγει το βάρος μίας οικογενειακής οφειλής.

Δίδυμος

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε τα αισθήματά σου για κάποιον άνθρωπο είναι ρευστά, αλλά προς το παρόν βασίζονται περισσότερο σε ενδείξεις και λιγότερο σε χειροπιαστά γεγονότα. Στην πορεία της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις την αλήθεια. Θετικά επηρεάζονται τα οικονομικά σου, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να χαθούν. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές, απόφυγε κάθε είδους υπερβολή και απροσεξία. Θυμήσου ότι και οι άλλοι γύρω σου έχουν τα ίδια δικαιώματα με εσένα και χρειάζονται την ηρεμία τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλοκαιρινή διάθεση για φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και επικοινωνία δεν λείπει, είναι φανερό όμως ότι αυτό το διάστημα τα συναισθήματά σου αλλάζουν γρήγορα, δεν είναι σταθερά και εύκολα θυμώνεις με αποτέλεσμα να μη μπορεί να υπάρχει ένα σταθερό κλίμα! Μην βιάζεσαι λοιπόν να πέσεις με τα μούτρα σε μία σχέση που δεν προσφέρει εγγυήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αγώνα δρόμου κάνεις από αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου και παίρνεις κάποιες καταστάσεις πολύ σοβαρά, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως αν δεν λυθούν κάποια πράγματα θα υπάρξει πρόβλημα στην εργασία! Δίνεις λύσεις. Στα οικονομικά αναμένεται μία είδηση που θα σε απογοητεύσει, όμως θα καταφέρεις να προχωρήσεις τις εκκρεμότητές σου!

Καρκίνος

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επωφεληθείς από μια ευκαιρία πολύ σημαντική για την επαγγελματική και κοινωνική σου εξέλιξη. Ο Ερμής από το ζώδιο σου κοντράρεται με τον Πλούτωνα και κάποιες δυσάρεστες συνειδητοποιήσεις για τον τομέα των σχέσεων υπάρχουν, διακρίνεις ότι έχει έρθει το τέλος εποχής σε αυτό τον τομέα της ζωής σου! Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, θα προσφέρει τις ευκαιρίες προτάσεων, συζητήσεων, συμφωνιών οικονομικού χαρακτήρα, ενώ ο Άρης από την Παρθένο, αναμένεται να σου δώσει τα γκάζια για μετακινήσεις και ταξιδάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είσαι ζορισμένος αυτή την εβδομάδα, είτε επειδή διακρίνεις ότι ο σύντροφός σου , σου κρατά κάποια μυστικά, είτε επειδή υπάρχουν οι λόγοι για να μην έχεις εμπιστοσύνη σε όλα όσα ακούς από τον ίδιο. Αν έχεις σχέση, είναι ένα διάστημα που μπορείς να ξανοιχτείς σε γνωριμίες χωρίς όμως να μπορώ να σου πω πως για την ώρα ερωτεύεσαι

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές συζητήσεις γίνονται αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, όμως θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή και μην βιαστείς να πεις το «ναι» σε μια αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα. Μία οικονομική πρόταση ή ένα νέο για χρήματα, αναμένεται να προσφέρει σταθερότητα!

Λέων

Γενικά
Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα για εσένα φίλε μου Λέοντα, ειδικότερα σε ότι αφορά τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Τώρα βλέπεις ότι τα εμπόδια είναι έτοιμα να φύγουν, και αν είσαι προσεχτικός, θα πειστείς πως ανοίγονται δρόμοι προόδου. Στον αισθηματικό τομέα έχεις εύνοια, καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου. Αν σκέφτεσαι επαγγελματικές επεκτάσεις ή απόκτηση νέων γνώσεων στο προσεχές μέλλον, είναι καλό να πάρεις αποφάσεις τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας καλά κρατεί και αυτή την εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε κάνει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, κάτι το οποίο φαίνεται ότι το απολαμβάνεις στο έπακρο! Το πέρασμα του Ερμής το ζώδιο σου σε κάνει πιο εκφραστικό και εξωστρεφή .. έχεις την πειθώ και τον μαγνητισμό να έλξεις κοντά σου το άτομο που θέλεις, όπως το θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει αρκετό άγχος, ίσως γιατί μυρίζεσαι ότι κάποιοι συνεργάτες προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να σου επιβληθούν! Στον οικονομικό τομέα ο Άρης από την παρθένο αναμένεται να φέρει αρκετά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Η διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα βελτιώνεται ενόψει πιο ξεκούραστων ημερών και είναι πολύ φυσικό, αφού ταλαιπωρήθηκες αρκετά στην εργασία τον τελευταίο καιρό. Οικονομικά μόνο υπάρχει μια πιθανότητα να φερθείς απερίσκεπτα και να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε, αλλά μια λεπτομέρεια και ένας καλύτερος υπολογισμός της τελευταίας στιγμής σε βγάζει από τον κίνδυνο. Προφυλάξου από τις συνέπειες ενός δεσμού που θα θελες να μείνει κρυφός και γενικά, μην κάνεις τίποτα που θα θέσει σε κίνδυνο μια πολύτιμη σχέση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα κρυφά τα μονοπάτια του έρωτα βαδίζεις και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε .. Είτε πρόκειται για το κρυφό σου μυστικό και τον «νταλκά» που έχεις μέσα σου το οποίο δεν το εκφράζεις και προσπαθείς να το θάψεις μέσα σου, είτε ζεις ένα αδιέξοδο ερωτικό παιχνίδι το οποίο δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει. Το μόνο που θα σου πω επιπλέον είναι ότι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου, αυξάνει στο κατακόρυφο την ερωτική σου λίμπιντο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ώρα για δράση και πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά, από αυτή την εβδομάδα οφείλεις να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, να κλείσεις εκκρεμότητες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σε κάθε απόφαση που θα κληθείς να πάρεις στην εργασία! Στα οικονομικά εξακολουθεί να είναι λίγο άστατο και δαπανηρό το κλίμα!

Ζυγός

Γενικά
Παρόλο που μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και έχεις την διάθεση να ξεκουραστείς ξεχνώντας κάθε σκοτούρα για την εργασία, θα πρέπει να μείνεις στις… επάλξεις φροντίζοντας και μοχθώντας για μια ουσιαστική βελτίωση της ζωής σου. Οι φίλοι σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και μπορείς να υπολογίζετε σε αυτούς. Στα αισθηματικά, απόφυγε περιττές εκρήξεις με τον άνθρωπο σου, δείξε συγκαταβατικότητα σε ορισμένες του επιθυμίες και μάθε να προλαβαίνεις αυτά που δεν θέλεις να συμβούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι γεγονός ότι έχεις κουραστεί από πολλά που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου και θέλεις να χαλαρώσεις, να περάσεις ανάλαφρα … όμως όλο αυτό το άγχος που έχεις συσωρεύσει σε οδηγεί σε γκρίνια με το ταίρι σου! Συγκράτησε τα νεύρα αλλά και τις απαιτήσεις σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, κάνεις γνωριμίες, αλλά το ένα σου βρωμίζει και το άλλο σου ξινίζει, ίσως γιατί δεν είσαι στη κατάλληλη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι χρόνοι σε πιέζουν και πρέπει άμεσα να κλείσεις εκκρεμότητες, όμως η εβδομάδα είναι απαιτητική γιατί μόνιμα σου φορτώνονται και νέα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Μία οικονομική συζήτηση θα στάζει δηλητήριο .. Προσοχή στις οικονομικές διενέξεις με πρόσωπα αγαπημένα.

Σκορπιός

Γενικά
Είναι αλήθεια πως το ζώδιο σου δεν αρέσκεται σε συμβουλές ή υποδείξεις και ακόμα και όταν ακούς τη γνώμη των άλλων, αυτό δεν σημαίνει παρά πως στο τέλος, θα κάνεις εκείνο που αποφάσισες ήδη από πριν, ακριβώς αυτό συμβαίνει και αυτή την εβδομάδα στην ζωή σου φίλε μου Σκορπιέ! Η εργασία και τα προβλήματα της εξελίσσονται μάλλον ικανοποιητικά, χωρίς σημαντικές δυσκολίες. Μην δώσεις σημασία σε κάποιες καθυστερήσεις που συμβαίνουν λόγω καλοκαιριού και υπολειτουργίας του συστήματος. Σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ρίξε τους τόνους στις συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα με το σύντροφό σου. Στην προσπάθειά σου να πετύχεις αυτό που θέλεις, θα γίνεις αρκετά σκληρός και αμετάπειστος, αυτή η στάση δεν θα σε οδηγήσει πουθενά! Αν είσαι χωρίς ταίρι, προσπάθησε να μην μένεις προσκολλημένος σε μία παρελθοντική ιστορία, και θυμήσου ότι ο Δίας από τον Ταύρο σε βοηθά να κάνεις μία νέα και πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι μία καλή περίοδος για να διευρύνεις το πελατολόγιο σου αλλά και τις γνωριμίες σου, με περισσότερη κοινωνική δικτύωση θα καταφέρεις να δεις την εργασία σου να ανθίζει. Στα οικονομικά η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

♐ Τοξότης

Γενικά
Ξεκινά μία εβδομάδα που εσύ αγαπητέ μου Τοξότη θα έχεις σαν βούτυρο στο ψωμί σου την πολλή κίνηση, τα ποικίλα ενδιαφέροντα και το βαρύ πρόγραμμα. Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά σου θα έχει πολλές δραστηριότητες, αρκετές μετακινήσεις αλλά και … μάχες συμφερόντων! Μπορεί να μην καταφέρνεις να τα τακτοποιήσεις όλα, σίγουρα όμως θα νιώσιες αναζωογονημένος και ωφελημένος από τις εξελίξεις. Η ψυχολογία σου είναι σε καλό επίπεδο και εξ αιτίας αυτού, ξεπερνάς πιο εύκολα τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ξαναφέρνει στο προσκήνιο και τονίζει τη γοητεία σου για ακόμα μια φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά η εβδομάδα φέρνει χαρούμενες ειδήσεις, συναντήσεις και γνωριμίες που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου αλλά ανεβάζουν και την ψυχολογία σου! Επιβεβαιώνεσαι για κάποια πράγματα στον αισθηματικό τομέα αυτή την εβδομάδα και νιώθεις να ανεβαίνουν οι … μετοχές σου στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και για 1 μισή μήνα είναι γεγονός ότι θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Πολλές υποχρεώσεις μαζεύονται τώρα και στο μέσο του καλοκαιριού είναι φανερό ότι δίνεις έναν αγώνα για να πετύχεις στόχους! Στα οικονομικά δείξε επιφυλακτικότητα και καχυποψία σε προτάσεις που θα δεχθείς.

Αιγόκερως

Γενικά
Με λίγη διπλωματία καταφέρνεις αυτή την εβδομάδα να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια. Μια ανατροπή προς το καλύτερο στις συνθήκες που εμποδίζουν την πρόοδό σου, είναι αναμενόμενη και πρέπει να επωφεληθείς τόσο στην εργασία, όσο και σε άλλα θέματα. Θυμήσου ότι τα δεδομένα αλλάζουν, ανάλογα με τον τρόπο που επιλέγεις να τα δεις. Αισθηματικά, αφιέρωσε χρόνο στον σύντροφό σου και γίνε πιο τολμηρός αν θέλεις να υπάρξει κάτι καινούργιο στην αισθηματική σου ζωή. Οικονομικά υπάρχει μικρή και προοδευτική βελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος, τόλμη, ρίσκο και περιπέτεια… ξέρω πως έχεις ανάγκη να τα ζήσεις όλα αυτά και η εβδομάδα αναμένεται γενναιόδωρη στον έρωτα και φτάνει η στιγμή που θα μπορέσεις να κάνεις τα όνειρά σου πράξη! Μία νέα ερωτική ιστορία φαίνεται ότι θα βάλει για τα καλά τις πινελιές της για να σου μείνει αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα είναι προσοδοφόρα για τα οικονομικά σου και καταφέρνεις να καλύψεις τα σπασμένα του τελευταίου διαστήματος. Στα επαγγελματικά ανοίγονται νέες προοπτικές και η αμεσότητα στις κινήσεις και στις αποφάσεις σου θα παίξου καθοριστικό ρόλο για την πρόοδο σου!

Υδροχόος

Γενικά
Ο Ιούλιος προχωρά και σου φέρνει φίλε μου Υδροχόε αρκετές ασχολίες! Δίνεις μεγάλη έμφαση αυτό το διάστημα στα οικογενειακά και στα προσωπικά σου ζητήματα. Εμπιστέψου ότι σε απασχολεί σε άνθρωπο που σε καταλαβαίνει και έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του για σένα! Αν βρίσκεσαι σε διακοπές θα έχεις την ευκαιρία ευχάριστων συναναστροφών, αλλά δεν χρειάζεται να δείξεις υπερβολικό ενθουσιασμό. Αν βρίσκεσαι ακόμα στο πόστο σου , θα χρειαστεί να είσαι αποτελεσματικός για να διεκπεραιώσεις ότι σου έχει ανατεθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Λέοντα, φέρνουν αυτή την εβδομάδα συναντήσεις, επαφές και όμορφα λόγια με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Λύνονται οι παρεξηγήσεις και σου φεύγουν οι αμφιβολίες και οι καχυποψίες. Αν είσαι χωρίς σχέση διανύεις το καλύτερο διάστημα για μία φρέσκια γνωριμία που γενναιόδωρα θα σου ανοίξει την ψυχή της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από την Παρθένο σου θυμίζει ότι τρέχουν οι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις και ότι πρέπει σιγά – σιγά να καλύψεις κάποια κενά για να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα και χάσεις τον μπούσουλα στα οικονομικά! Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για την διεύρυνση συνεργασιών.

Ιχθύς

Γενικά
Παρά την ένταση που επικρατεί μέσα σου και γύρω σου , πρέπει να ομολογήσεις φίλε μου Ιχθύ πως είσαι καλύτερα αυτήν την περίοδο τόσο σε υγεία και διάθεση αλλά και σε προοπτικές. Φρόντισε λοιπόν να μην αφήνεις οικογενειακά ή αισθηματικά προβλήματα να σε αναχαιτίσουν και να καθυστερήσουν την προοδευτική σου πορεία. Μέσα στις σκοπιμότητες της εποχής θεωρείται αναγκαία και η ανοχή απέναντι σε εκείνους με τους οποίους δεν συμφωνείς, αλλά πρέπει να συνεργαστείς ή να συνυπάρξεις. Ταξίδια και μετακινήσεις θα σε ευχαριστήσουν και θα σε αναζωογονήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και συχνά θα νιώσεις ότι ο σύντροφός σου σε προκαλεί για καβγά … Δείξε κατανόηση, υποχώρησε εκεί που πρέπει και μην αφήνεις ανόητες εντάσεις να προκαλούν τριγμούς στην σχέση σου! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, η εβδομάδα φέρνει μία νέα ερωτική κατάκτηση που θα σε βάλει σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις, συζητήσεις και ανανέωση στην εργασία έρχεται αυτή την εβδομάδα. Αντιλαμβάνεσαι ότι οι μέρες αυτές δεν σε υποστηρίζουν για να κάνεις τα μεγάλα βήματα, τουλάχιστον από αυτή την εβδομάδα αρχίζεις σιγά – σιγά να βλέπεις πρόοδο σε κάποια πράγματα που περίμενες. Στα οικονομικά αυξάνονται οι απαιτήσεις των άλλων προς εσένα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ