Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Αχτσιόγλου ανοίγει η προεκλογική περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία

To Σαββάτου 29 Iουλίου στις 12:00 στην Ελιά 
Σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών κινούνται στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε λιγότερο από 40 ημέρες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εκλέξει νέο Πρόεδρο, ο οποίος θα ηγηθεί της νέας εποχής. Υποψήφιοι είναι μέχρι στιγμής η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Παππάς, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Στέφανος Τζουμάκας, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Παύλου Πολάκη.

Όσον αφορά την Ημαθία, η Έφη Αχτσιόγλου θα είναι η πρώτη υποψήφια που θα επισκεφθεί την περιοχή μας. Πιο συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Βόρεια Ελλάδα,  θα βρίσκεται στη Βέροια και προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του κόμματος σε ανοιχτή συζήτηση στον Πολυχώρο Ελιάς, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (29/7) στις 12:00.

5 σχόλια:

  1. -------------------
    Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κάποια άλλη συμφωνία ή συνθήκη και δεν μπορεί να ανακληθεί. Οι διατάξεις της είναι νομικά δεσμευτικές και για τα δύο μέρη από άποψη Διεθνούς Δικαίου και παραμένει σε ισχύ επ' αόριστον.
    ___________
    ......... το τέλος όσων προδοσαν τις πατρίδες τους, είναι κοινό, παγκόσμια και διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωθήκαμε ή μάλλον θα μας σώσει , θα έλθει στην έδρα της νότια Μακεδονίας , άς πάει στην Βεργίνα να πάρει φώτηση από τους αρχαίους Μακεδόνες , καλά κρασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ