Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη στο ΕΚΑΒ Ημαθίας


Το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας προκηρύσσει στάση εργασίας για την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 από τις 12:00 έως τις 15:00.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για την υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ με απόφαση του κυρίου Πρωθυπουργού και την απαξίωση των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Επισημαίνουμε δε ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά την στελέχωση ασθενοφόρων με μη ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ αποδεδειγμένα εγκυμονεί κινδύνους για τα επείγοντα περιστατικά».

13 σχόλια:

  1. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει για ποιο λόγο γίνεται η στάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά η ουσία της 3ωρης στάσης;
    Θα καταλάβετε κάποια στιγμή πως δημιουργείτε προβλήματα στον λαό που πληρώνει για ναχει τις υπηρεσίες που έχετε αναλάβει να του παρέχετε;
    Δεν έχουν όλες οι Ελληνίδες και ολοι οι Έλληνες την τύχη σας να είστε σε μόνιμες θέσεις αμειβόμενοι εφόρου εργασιακού σας βίου αλλά και εξασφαλισμένα τα συνταξιοδοτικά σας …. έχει καταντήσει πασιφανές ότι η μονιμότητα και η έλλειψη κάθε αξιολόγησης είναι αντιπαραγωγική και θέτει σε ταλαιπωρίες και κινδύνους απλούς ανθρώπους που ευτυχώς δεν λειτουργούν με τον δικό σας τρόπο σκέψης….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ καταλαβαίνεις ότι καποια στιγμή θα χρειαστεις ασθενοφόρο για να σου προσφέρει πρώτες βοήθειες και να σε μεταφέρει στο νοσοκομείο και θα σου έρθει ένα ασθενοφόρο με δύο οδηγούς που έχουν κάνει μια διήμερη εκπαίδευση και το μόνο που θα κάνουν είναι να σε μεταφέρουν? Το πώς θα σε μεταφέρουν και σε τι κατάσταση σε ενδιαφέρει καθόλου?

      Διαγραφή
    2. Σιγά την επιστήμη και την κατάρτιση …. θα μας πείτε πως είσαστε και πανεπιστήμονες … κάτι σαν αστροναυτες …. τελικά …. βολεμένοι είσαστε και για να βολευτείτε κάνατε για χρόνια τα σαλιγκάρια ….

      Διαγραφή
    3. Λογικά είσαι 5 χρονών η κάποιος που δεν κατάφερε να βγάλει την σχολή και να γίνει διασώστης. Αν ισχύει το πρώτο να πηγαίνεις στο σχολείο και να μην κάνεις κοπάνα για να μορφωθείς και να καταλάβεις κάποια στιγμή στην ζωή σου πόσο σημαντική είναι η προνοσοκομιακη αντιμετώπιση, αν ισχύει το δεύτερο πες μου σε πιο μάθημα κοβόσουν να σε βοηθήσουμε ρε παιδί μου. Αν δεν ισχύει τίποτα από τα δύο πάνε κάνε κάνα κρύο μπανάκι και μετά ξανά δες τι έγραψες.

      Διαγραφή
  3. Οπότε αύριο προσέξτε μην πάθει κανείς τίποτα. Από τις 12 μέχρι τις 15, μετά ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ξεπερναει. Πριν από 10 ημερες εκλογές, 40+ο Κυριάκος, αύριο απεργία και στάσεις εργασίας...... Ο κλασσικός ο Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Βολεμένος εεεεεεε!!!!

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις τι μισθό παίρνουν οι διασώστες του εκαβ? Μάθε και μετά πες για βολεμενους

      Διαγραφή
    3. Αν δεν τους ικανοποιεί ο μισθός που παίρνουν ας παραιτηθούν και να αλλάξουν εργασία ….. όχι εκ του πονηρού να διεκδικούν μεγαλύτερο μισθό μέσω στάσεων εργασίας και πως ενδιαφέρονται διακαώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν …. δεν ειναι κανείς υποχρεωμένος να γνωρίζει τον μισθό των διασωστών ας κάνουν λοιπόν την εργασία που ανέλαβαν με πλήρη γνώση των αμοιβών τους ..,.. δεν τους υποχρέωσε εξ άλλου κανείς να γίνουν διασώστες .,,. το βόλεμα ψάχνανε κάνοντας τα σαλιγκάρια …. αν είχαν κότσια θα κάναν άλλη εργασία….

      Διαγραφή
    4. Εσύ ανέφερες ότι είναι βολεμενοι!! Εύχομαι κάποια στιγμή να μιλήσεις με κάποιον από αυτούς και θα δεις ότι κάνεις λάθος..

      Διαγραφή
  6. 112 διασώστες του ΕΚΑΒ - Αντί να είναι στα ασθενοφόρα κάνουν «λούφα και παραλλαγή» στα νοσοκομεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ