Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» με τον αιφνίδιο θάνατο 16χρονης στην Πέλλα

Τραγωδία για την οικογένεια μιας 16χρονης στην Πέλλα, ανήμερα της τοπικής θρησκευτικής εορτής του χωριού, από αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας, τα αίτια του οποίου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 16χρονη Κ.Ρ. μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών σήμερα, στις 11 το πρωί, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η αστυνομία, η οποία αναμένει και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής μαθήτριας.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Γιατί σοκ; Κάθε τόσο τέτοια δεν ακούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ελέγχει στους χορούς τα πανηγύρια και στα μπαρ τι ποτα σερβίρουν? Ποιοι είναι αρμόδιοι ? Απόδειξη κανένας?Τρεις φορές δηλητηριαστηκε ο αδερφός μου..Γαστρεντερίτιδα ηταν η διάγνωση του νοσοκομείου. Έκανε λάθος που δεν ζήτησε απόδειξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας πούνε αν στο αίμα της υπήρχε γραφένιο. Αυτό θα εξηγήσει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ