Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζεται το σίριαλ της 4ης έδρας στην Ημαθία - Επανακαταμέτρηση ψήφων στα Πρωτοδικεία Βέροιας και Έδεσσας

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ με την 4η βουλευτική έδρα της Ημαθίας. Τι κι αν ο Βασίλης Κοτίδης ορκίστηκε βουλευτής, υπάρχει αίτημα στο Πρωτοδικείο από την υποψήφια της ΝΔ Στέλλας Αραμπατζή για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων της Ελληνικής Λύσης τόσο στην Ημαθία, όσο και στην Πέλλα.

Αυτό έχει να κάνει με την καραμπόλα των εδρών, ανάμεσα στη ΝΔ και στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Αν δικαιωθεί η κ. Αραμπατζή, τότε η έδρα της ΝΔ από την Πέλλα θα έρθει στην Ημαθία (την χάνει ο Γιώργος Καρασμάνης και ο Βασίλης Κοτίδης), με την Ελληνική Λύση να παίρνει την έδρα σε κάποιον άλλο νομό. Η διαφορά είναι περίπου στα 70 ψηφοδέλτια. Η επανακαταμέτρηση θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

12 σχόλια:

  1. ...δηλαδη θα εχει 4 βουλευτες η ΝΔ στην Ημαθια ?

    Νικη της δημοκρατιας.

    Ολη η Ημαθια μπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσε μας την συνταγή για τα τσουρέκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε;;;;;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε κοιτάτε να λύσετε τα προβλήματα του κόσμου μόνο οι εξουσίες σας ενδιαφέρουν...ο άνθρωπος ορκίστηκε τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΟΥ ΜΥΑΛΆ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. προς : Ανώνυμος5 Ιουλίου 2023 στις 4:38 μ.μ.
      Κάποιοι πάντως επιμένουν! Είναι από το πολύ μυαλό; Έχουν καβαλήσει... καλάμι ή εσύ πιστεύεις ότι κάποιος από αυτούς θα σώσει εσένα και πατρίδα;

      Διαγραφή
  5. Οι τρεις πρώτοι βουλευτές της ΝΔ έτρεξαν στο νόμο και έφεραν υψηλά ποσοστά στην παράταξη. Η κυρία με τα τόσο χαμηλά ποσοστά σταυρών προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκλεγεί βουλευτής! Βάλτε την να μας σώσει και να σωθεί και εαυτή. ´Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έχει γίνει λάθος καλά είναι να διορθωθεί. Αν πάλι είναι σωστά τα αποτελέσματα τότε καλά έχουμε 3-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν βγει η συγκεκριμένη κυρία κάποιες και κάποιοι άλλοι θα χάσουν τον ύπνο τους απο την στεναχώρια διότι δεν ήθελαν να είναι υποψήφιες και ήθελαν τα σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα καλά το 39% των 50% ψηφισαντων με λίγα λόγια , το 20% των ψηφοφόρων του νομου , αποκτά το 100%των εδρών. Με ήθελες απλή αναλογική κακομοίρη Αλεξη,που να ξέρεις από δημοκρατία εσύ είσαι απλά ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας ασχοληθεί η κ.Αραμπατζή με τα του κλάδου της και ας κινητοποιηθει και λιγο για τους εργαστηριακους και ας αφήσει τα όνειρα θερινής νυχτός για βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον βελονισμό εννοείτε; και την εξειδίκευση στις δειγματοληψιες που είναι για καταγγελια , λόγω ψεύδους και αντί επαγγελματικής διαφήμισης; γιατί με αυτά δεν τιμά τους εργαστηριακό, ίσα ίσα τους θαβει

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ