Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για την μεγάλη κρητική βραδιά με Τζουγανάκη στο Άλσος


Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου
Μια μοναδική κρητική βραδιά ετοιμάζεται την Τετάρτη 12 Ιουλίου στη Βέροια. Ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας φέρνει στο θέατρο Άλσους τον Μιχάλη Τζουγανάκη για μια καλοκαιρινή συναυλία, με τις μεγάλες επιτυχίες και νέους ήχους από τα καινούρια τραγούδια του πιο εκρηκτικού, παθιασμένου και επιδραστικού λαουτίστα.


Η συναυλία θα έχει και φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ) Βέροιας, για την ολοκλήρωση της νέας του δομής που ξεκινάει την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο.

Με αφορμή την συναυλία, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023 στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Παρόντες στο πάνελ της συνέντευξης ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας Στέλιος Αλιγιζάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου ΜΑμΑ Ελένη Γεωργιάδου - Στεφανάκη και ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Βέροιας Κώστας Ρίζος.


Ο κ. Αλιγιζάκης αναφέρθηκε στην μεγάλη βραδιά, στην επιλογή του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη, ενώ είπε πως στη συναυλία θα συμμετέχει και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, το πολύ δραστήριο τμήμα του Συλλόγου, που μόνο φέτος το καλοκαίρι έχει προγραμματισμένες περισσότερες από 20 εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Ο κ. Ρίζος εξέφρασε την χαρά του, που η συναυλία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ η κα Γεωργιάδου - Στεφανάκη αναφέρθηκε τόσο στην συνεργασία των δύο συλλόγων και στο παρελθόν καθώς και στην νέα δομή που ετοιμάζεται στην οδό Πιερίων.




Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο και φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου:













1 σχόλιο:

  1. Μπράβο,όλα για καλό σκοπό γίνονται, αλλά προσοχή για το Άλσος μην πάρει φωτιά,χθες στην συναυλία χάρηκα που δεν επιτράπηκε το πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια, απολαύσαμε την Βιτάλι, μπράβο στον Δήμο Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ