Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύλληψη 30χρονου στην Αλεξάνδρεια για λαθρεμπόριο καπνού


Στη σύλληψη ενός 30χρονου στην Αλεξάνδρεια, για λαθρεμπόριο καπνού και παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα, προχώρησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Έδεσσας και με την συνδρομή των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Έδεσσας, ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιουλίου 2023, καθώς εντοπίστηκαν, τόσο στην κατοχή του όσο και στην οικεία του στην Αλεξάνδρεια ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, στην κατοχή του ανωτέρω άνδρα, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 163 συσκευασίες, που περιείχαν καπνό για ναργιλέ, συνολικού βάρους 115 κιλών και 250 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Οι συσκευασίες με τον λαθραίο καπνό θα αποσταλούν στην αρμόδια Τελωνειακή Υπηρεσία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ