Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιάστηκαν «στα πράσα» ανήλικοι που έκλεβαν δίκυκλα στη Βέροια


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (23 Ιουλίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, τέσσερις ανήλικοι ημεδαποί, καθώς διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. 

Το κλεμμένο μοτοποδήλατο που βρέθηκε στην κατοχή τους, αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την τελευταία εβδομάδα επίσης αφαίρεσαν από κοινού δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, συνολικής αξίας 2.300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

5 σχόλια:

  1. Ευτυχώς δεν ήταν γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οπαδοί της ΡΟΜΑ έκλεψαν και το δικό μου μηχανάκι την προηγούμενη βδομάδα … Ελπίζω να μαρτυρήσουν, και να το βρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως ποτε θα τους χαϊδεύουν τα αυτιά ;;; Ντροπή σας !! Εισαγγελέας υπάρχει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε και? Τα μελαμψά αυτά παιδάκια πάλι το ίδιο θα κάνουν τη μεθαύριον...
    Τους άνδρες της ΟΠΚΕ λυπάμαι που σε κάποια φάση κι αυτοί θα αγανακτήσουν και θα πουν " ασε ρε που θα κάθομαι εγώ να τους πιάνω και το κράτος μέσω εισαγγελέων θα τους αφήνει ελεύθερους!" . Και θα έχουν και δίκαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο στα παιδια της ΟΠΚΕ , καθομουν στον κριαρα και περασαν σφαιρα απο μπροστα μας. σε λιγα λεπτα τα ειχαν στα αυτοκινητα. ο θεος να σας φυλαει παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ