Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Queen of North: «Καθίστε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι»

Η απογοήτευση των οπαδών της «Βασίλισσας του Βορρά» και το κάλεσμα για ανασύνταξη δυνάμεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους, όπως αναρτήθηκε στα social media:

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 9 χρόνια από την εποχή που αποχώρησε ο Γιώργος Αρβανιτίδης από τη ΒΕΡΟΙΑ και 5 χρόνια από τη μέρα που ανέλαβε η οικογένεια Μπίκα.

Από την πρώτη μέρα της κατάπτυστης διοίκησης του ακατονόμαστου καραγκιόζη το 2014, ο οποίος ασέλγησε πραγματικά πάνω στην ομάδα, η ΒΕΡΟΙΑ πήρε την κάτω βόλτα σε όλα τα επίπεδα και ουσιαστικά δεν ανέκαμψε ποτέ από τότε. Το ενδιαφέρον του κόσμου ατονούσε χρόνο με τον χρόνο, μια ολόκληρη γενιά φιλάθλων χάθηκε, χρεώθηκε το προηγούμενο ΑΦΜ με αποτέλεσμα την μετάβαση σε ΝΠΣ και ιστορίες για αγρίους.

Οι τελευταίοι πιστοί πιστέψαμε στο πρότζεκτ της νέας Βέροιας και φάγαμε υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα, υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ.

Σήμερα που το μέλλον φαίνεται και είναι δυσοίωνο ίσως ήρθε η στιγμή για μεγάλες και δύσκολες αποφάσεις. Η ομάδα σέρνεται στην ανυποληψία μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, και οι επίδοξοι σωτήρες της δεν έχουν ούτε την διάθεση ούτε και τα χρήματα για να δημιουργήσουν ένα σύνολο αντάξιο της φανέλας και των προσδοκιών μας. Μπροστά σε αυτό το τέλμα ίσως ήρθε η στιγμή οι θεματοφύλακες της ιδέας της Βασίλισσας (Παλαίμαχοι, Σύνδεσμοι Φιλάθλων, Διοίκηση ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, απλοί φίλαθλοι) να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας και μια δύσκολη επανεκκίνηση. Ίσως στο Β’ Τοπικό και στον δρόμο που χάραξε η Ξάνθη. Οι συνθήκες, οι ημερομηνίες, τίποτα δεν είναι με το μέρος μας. Κάποιος όμως πρέπει να βγει μπροστά και να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατρακύλα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν υπάρχουν ακόμη δυνάμεις οι οποίες μπορούν να ηγηθούν ώστε η ΒΕΡΟΙΑ να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο και την ώθηση για να μπει ξανά σε τροχιά επιτυχιών».

10 σχόλια:

  1. Νομιζω η ανακοινωση εκφραζει τον μέσο φιλαθλο αυτην τη στιγμη. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε Βλάχοι. Το κουίν οφ νόρθ σας μάρανε. Μας πήρε και μας σήκωσε και εσείς με τα Αγγλικά σας. Βλαχιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κομπλεξικε καθε φορα μιλας για βλαχους δεν βαρεθηκες εσυ ο ιδιος που γραφεις και παντα κατω απο το σελι σχολια

      Διαγραφή
    2. Φίλε 14 Ιουλίου 2023 στις 8:51 μ.μ.με μπερδεύεις με άλλον. Δεν εχω κανένα πρόβλημα με βλάχους, πόντιους και μικρασιάτες. Παίρνω πίσω το βλάχους. Αγράμματους βάλε.

      Διαγραφή
    3. εσυ τι εισαι ρε προεδρος στο σελι και παραξηγηθηκες; οτι θελουμε θα γραψουμε… δεν κοιτας που εχετε τιμες μονακο και δεν μιλατε μεταξυ σας βλαχο

      Διαγραφή
    4. Για τσ βλάχοι, πέτε οτι θέτε. Τον Ζαφείρ μη πειράξτε μόνο. Τσ νοικοκυραίοι, δεν τσ ακουμπάμε.

      Διαγραφή
  3. Να παιξουμε Β ΕΠΣ ημαθιας με το παλιο σημα του ΓΑΣ .... για το σημα και τα χρωματα που ολοι αγαπησαμε και θα μας ενωσει ξανα,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Β τοπικό,επαναφορά του γνήσιου σήματος και των χρωμάτων της ομάδας(για όσους δεν ξέρουν τα χρώματα είναι βυσσινί -μπλε και όχι κόκκινο)μικρά παιδιά με όρεξη για ποδόσφαιρο και κάποιος παράγοντας με όραμα κυρίως.Αλλη λύση δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. po
    po po po
    ta idia problimata exi ke to telefteo xorio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ