Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ψήθηκε» από τον καύσωνα η Βέροια - Η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40°C

Επελαύνει ο καύσωνας «Κλέων» στην περιοχή μας, ανεβάζοντας τον υδράργυρο σε πολλές περιοχές της Ημαθίας πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου και κάνοντας την κατάσταση αφόρητη.

Απ' ότι φαίνεται η ζέστη ήρθε για να μείνει, με τον κόσμο είτε να κλείνετε στα σπίτια του, προκειμένου να ανάψει τα κλιματιστικά του, είτε να αναζητάει δροσερά μέρη, όπως βουνό ή θάλασσα. 

Ειδικά τις τελευταίες δύο ημέρες έχει παρατηρηθεί πως τα βουνά του Βερμίου (Καστανιά, Κουμαριά, Σέλι, Ξηρολίβαδο) και των Πιέριων (Ριζώματα, Δάσκιο, Σφηκιά, Πολυδένδρι) έχουν κατακλυστεί από ανθρώπους που διαθέτουν εξοχικές κατοικίες.

Από την άλλη πλευρά, χιλιάδες συμπολίτες μας, φόρτωσαν τα αμάξια τους και την... έκαναν για κάποια κοντική παραλία σε Κατερίνη ή Χαλκιδική! 

Σημειώνεται, πως παρόλο που θα υπάρξει μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα, από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας τα 40άρια θα επιστρέψουν και πάλι.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα, ορισμένες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στο κέντρο της Βέροιας:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ