Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν μασάνε οι Πόντιοι από βροχή! Με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι η ποντιακή βραδιά της Ραχιάς

Ο καιρός ήταν εχθρός, αλλά η ποντιακή ψυχή υπερίσχυσε και έτσι πραγματοποιήθηκε κανονικά η ποντιακή βραδιά στη Ραχιά.

Το βράδυ του Σαββάτου (1/7) ΑΕΠ Βέροιας και Εθνικός Ράχης διοργάνωσαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ραχιάς, ποντιακή βραδιά, με τραγούδι, χορό, αλκοόλ και φαγητό!

Ο καιρός δε συνεργάστηκε, με μια σύντομη καταιγίδα να επηρεάζει τα πλάνα της εκδήλωσης και τη διάθεση του κόσμου. Όπως και να έχει, δεδομένων των συνθηκών, το γλέντι διεξήχθη κανονικά και ο κόσμος τίμησε όσο το δυνατόν περισσότερο την εκδήλωση. Μεταξύ των παρευρισκομένων και άνθρωποι ενεργοί στην πολιτική ζωή της Βέροιας. 

Στο τραγούδι ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης παρέα με τους Ευστράτιο Κωνσταντινίδη (τύμπανα), Γρηγόρη Στάφυλα (κλαρίνο), Φίλιππα Χαραλαμπίδη (λίρα) και Σταύρο Στεφάνου (αρμόνιο-φωνή).

Στο ενδιάμεσο, λόγο εξέδωσε ο πρόεδρος των ακαδημιών της ΑΕΠ Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό και αναφέρθηκε σε γενικότερα ζητήματα του τόπου, αλλά και των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

Δείτε φωτογραφίες:








































4 σχόλια:

  1. Ένα πουλάκι με είπε ότι ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ είπε παρόν για Δήμαρχος αλλά άλλος τον έβαλε να καθαρίσει το τοπίο να είναι μετά την παρετησει Χαλκίδη μόνος του και να είναι πάλι Δήμαρχος λέτε το πουλάκι μου να έχει δίκιο θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή παρέα είχε ο Χαλκίδης😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πας ρε Καραμητροοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γέμισε ο τόπος ποντιακή ομορφια΄και καλαισθησία! Να λελεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ