Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιάννης Πουλτσίδης για δίκη Άλκη: «Η “ψευτομαγκιά” των 12 κράτησε 40 δευτερόλεπτα»


Τι δήλωσε ο Βεροιώτης δικηγόρος της οικογένειας Καμπανού μετά την δίκη - Καρατσιώλης: «Μια χαρά τα είπε ο συνάδελφος»


Για «ψευτομαγκιά» των δώδεκα καταδικασθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, έκανε λόγο ο Γιάννης Πουλτσίδης, εξερχόμενος σήμερα του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης. Ο Βεροιώτης δικηγόρος της οικογένειας Καμπανού, εξαπέλυσε επίθεση και στους συνηγόρους τους, χαρακτηρίζοντας τον χειρισμό της υπερασπιστικής πλευράς ευτελή, ισχυριζόμενοι θανατηφόρα σωματική βλάβη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για ανθρωποκτονία, αφού όπως τόνισε «είχαμε 30 χτυπήματα σε άψυχο σώμα, 27 χτυπήματα σε ένα σώμα και ένα βαθύ τραύμα εννέα εκατοστών».

Ο δικηγόρος μιλώντας για τους καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό και τη στάση τους ενώπιον του δικαστηρίου είπε χαρακτηριστικά:

«Το στέρνο τους κι η ψευτομαγκιά τους κράτησαν 40 δευτερόλεπτα. Όταν θέλει ανδρεία να ομολογήσεις, τα στόματά τους ήταν κλειστά. Οι κατηγορούμενοι είπαν ότι θέλουν δίκαιη δίκη, λες και δικάζονται στο Ιράν και θα τους πετροβολούσαν. Ο ένας κάλυπτε τον άλλον, κανείς δεν είδε τίποτα, όλα δήθεν. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αποδεικτικό υλικό προς το όφελός τους. Το δικαστήριο ήρθε σε θέση να πρέπει να κρίνει ποιος από τους δώδεκα εγκληματίες επέφεραν τα χτυπήματα στον Άλκη και τους φίλους του».

Πρόσθεσε επίσης, «Άκουσα ότι κάνουν λόγο για τους κατηγορούμενους ότι σπουδάζουν και θα πρέπει να έχουν ελαφρυντικά κι ότι οι φυλακές που θα ζήσουν για πολλά χρόνια είναι αποθήκες ψυχών. Μπορεί κανείς να αναλογιστεί τη διαφορά κάποιος να ζει σε μια αποθήκη ψυχών, σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα και κάποιος να ζει δύο μέτρα κάτω από το χώμα;»


«Τεράστια ηθική ικανοποίηση για την οικογένεια»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται η οικογένεια ύστερα από την πρωτόδικη απόφαση, είπε: «Τεράστια ηθική ικανοποίηση», με τον κόσμο που άκουγε τις δηλώσεις να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο:


Καρατσιώλης: «Μια χαρά τα είπε ο αγαπητός συνάδελφος»




Την απόφαση του δικαστηρίου και τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας Καμπανού, Γιάννη Πουλσίδη, σχολίασε στο facebook ο επίσης Βεροιώτης δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης. 

«Μια χαρά τα είπε ο αγαπητός συνάδελφος Ιωάννης Πουλτσίδης και πολύ ωραία τους έβαλε όλους στη θέση τους, γιατί και η αλητεία έχει τα όριά της!!

Όλοι στη στενή παιδάκια για να μάθετε να σέβεστε τα στοιχειώδη και για να βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι ανόητοι φανατικοί οπαδοί…

Πολύ ωραία έκανε και την ανάλογη κριτική στους συναδέλφους ο Γιάννης, που πρόβαλαν γελοίους ισχυρισμούς για να υπερασπιστούν αυτά τα τομάρια που στέρησαν τη ζωή από ένα νεαρό παλικάρι, έτσι επειδή είναι καμμένοι και εγκεφαλικά νεκροί!!

Πάντα τέτοια στην ελληνική δικαιοσύνη εύχομαι, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που η ατιμωρησία κάνει πάρτυ στην ελληνική δικαστική πραγματικότητα αλλά εδώ αποδόθηκε Δίκαιο με Δ κεφαλαίο!

Αντίστοιχη επιτυχία και στο εφετείο εύχομαι στο Γιάννη Πουλτσίδη και ξυδάκι στους συναδέλφους που θεώρησαν τις δηλώσεις του αντισυναδελφικές ή αντιδικονομικές, γιατί ήταν απόλυτα αρμόζουσες με την κοινωνική αγανάκτηση που προκάλεσε αυτή η αισχρή και άθλια δολοφονία!

Και πολύ κράτησε αυτή η δίκη και πολυ απασχοληθήκαμε με αυτά τα ρεμάλια επί τόσους μήνες να καταλαμβάνουν μια ολόκληρη δικαστική αίθουσα και να απασχολούν και τόσους δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους!!

Η κοινωνία απαιτεί συντομότερες διαδικασίες χωρίς χρονοτριβή!!», έγραψε στην σελίδα του στο facebook.

3 σχόλια:

  1. Την μέγιστη ποινή σε όλους.
    Δεν σκότωσαν μόνο τον Άλκη,κατεστρεψαν τις ζωες της οικογενειας του,των φίλων του,σκότωσαν τα όνειρα όλων όσοι κάνουμε σχέδια για τα παιδιά μας,τις σπουδές τους,την ευτυχία τους.
    Τόσοι πολλοί θάνατοι σε 40 δευτερόλεπτα.
    Υπάρχουν ελαφρυντικά αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. klai mai.. ke se 6 xronia pali exo ta ine ...edo ine elladara reee ola ginonte ke ola epitreponde...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ